Saeros Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 iron man 2 isteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 geliyor zaten,açıklanmış hatta http://www.imdb.com/title/tt1228705/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Don Cheadle X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Terrence Howard geyikti ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Terrence Howard'in ucak sahnesi harikaydi. Defalarca basa alip izleyip guldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 LathspeLL said: Terrence Howard'in ucak sahnesi harikaydi. Defalarca basa alip izleyip guldum. efsaneydi, ben hayatımda böyle komik "kafası iyi olmak" rolü görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Aynen, cok basariliydi. Degisimi cok iyi vermisler. Adamin 2. filmde olmamasina uzuldum, sirtindan bicaklamislar gibi olmus biraz. Gerci neler dondugunu bilmiyoruz tabi. Soylentilere gore ya para meselesi yada yapimcilar sette adamin calismasini begenmemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar