Gormo Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 web.t-online.hu/archee83/sumotori/ indirp denemenizi öneririm, fazla bişey yazmıyorum zaten 3sn'de indirip göreceksiniz, çok başarılı :) tavsiyem hemen yeni oyuna başlamayıp iki sumonun kalkıp birbirlerini selamlama çabasını görmeniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gormo Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 şimdi baktım, download 96kb, yok eğer benim zamanım değerli, bekleyemem diyorsanız 29 kb versiyonu aynı sayfada mevcut :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Oyun çok eğlenceli, pek beceremedim gerçi de alışırım sanırım. Fizik motoru var, sumo yapıyorsunuz =) sumocu abiler dengelerini çok zor sağlayabiliyor olduklarından çata çuta devriliyorlar =) zor azıcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 http://web.t-online.hu/archee83/sumotori/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 isityen ufak versiyonun ceksin 29 kb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Muhteşem :) Menüdeki butonların parçalanması çok iyi. Oynanabilirlik biraz düşük, bana zor geldi. Biraz ayar ihtiyacı var gibi ama yine de insan'a karşı insan oynayınca çok keyifli olur gibi, tam bir okul oyunu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 kontrollerde yazmasana sağ sol yon tuşlarıyla dengenizi saplıyaibliyosunuz aarada, veya farklı yöne bakabiliyosunuz yavaş yavaş dönüyo elemanlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Valla denediklerim arasında en işe yarar taktik elemanın üstüne koşup entera basmak eheh, onda da zamanlama muhteşem olmazsa önce kendim düşüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 bide aşağı basıncan başladıktan sorna geiriliyo karakter bırakınca zıplıyo ilgin bişi deneyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gormo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 menüde en sağdaki iki direğin arasından küpü fırlatıp, dikeydeki ikinci çiti vurduğunuzda, sumoya küpler fırlattığınız bi bölüm açılıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Of Hidden Part süper =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 hidden part cidden supermis =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 gece bırakırım dl ye sabaha inmiş olur işallak sdf deniyim bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 bugüne kadar gördüğüm en içgüdüsel kontrol sistemine sahip oyun. resmen kendi dengemi sağlamaya çalışıyor gibi hissediyorum ya. ps:up ve down tuşuna aynı anda basınca kendini salıvermesi çok süper(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 bilgisayarım kaldırmadı sfdsfsd ciddiyim sdafsc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 shadowu çok açınca benimki de zorlanıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 verecek ışığı olmıyan karanlığı sever. kapatın gölgeleri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Extended edition çıkardı baba 200 kb falan. 4 buçuk dolareye alabiliyorsunuz. 4 kişiye kadar hotseat desteği var, 3-5 yeni ring falan koymuş. Demosu 7 saniyeliğine falan oynatıyor. Oynatıyor dediğim 7 saniye sonra bayıyor anlamında değil, süre limiti işte sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Cuce said: verecek ışığı olmıyan karanlığı sever. kapatın gölgeleri! vaaay silikon babanın lafı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 dostum linkler ölmüş garip sayfalar açılıyor bir el atıverin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 http://www.gravitysensation.com/sumotori/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar