Mirage Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Selamlar, Dungeon içinde recall, mark yada gate travel çalışmıyor. Büyük ihtimalle sacred journey de çalışmıyordur. Mark'ı anlıyorurm, gidip en alt katta uygun bi yeri marklamak işi çok kolaylaştırabilir. Gate travel da başkalarını dungeon'a getirmek için kullanılır o da anlaşlır. Ama dungeon içinde recall yapılamaması büyük eziyet geldi bana. 4-5 kat aşağı iniyoruz binbir emekle, gayet de zevk alıyoruz. Ama çıkması çok sıkıcı oluyor. Hele atı ölmüş biri varsa, çıkcam diye reskill manyağı oluyor. Ayrıca OSI'de recall yapabildiğimi hatırlıyorum, belki yanlış hatırlıyorumdur ama bence daha zevkli olur bu şekilde. En azından basit dungeon'larda olsa çok iyi olurdu diye düşünüyorum.
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 valla yav en azından dışarı recall olabilelim.
Dev Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Katılıyorum. Dungeonlar çok büyük olduğu için reskill eziyeti çok fena.
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 champ yapıp recall mı olacan, olmaz öyle şey.
robinson Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Bir de şu yönde düşünün. Champ yapıp psleri alan biri baskını duyduğu anda recalla basar kaçar. sailor benden çok yaşayacak :=) [ Mesaj 24 Haziran 2007, Pazar - 15:09 tarihinde, robinson tarafından güncellenmiştir ]
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Üstünde ps olan recall yapamasın falan. :p
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 recall, mark herşey olsun ya, ww tameliyim orayı markliyim ben, nublara gate açarım brit bank diye. niye eziyet çektiriyosunuz bize ya?
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 bu olay ozellikle war ve cok onemli bisi sole aciklamaya calisiyim ben size iyi ok ve skilerini kasmis bir chiv archer 3 okta bi ogre lord oldurebiliyo bi ogre lorddan yaklasik 1 k gold + elmas felan dusuyo (diye hatirliyorum daha da az dusuyosa walla 3 okta oluyo cok sikinti deil) bu demek ki iyi bi oyuncu 10 dakka da kendini ve beeteleni doldurcakkadar goldla(30 k) yuklenebilir ordan sonra recalli basarsa bu oyunun zevki biter iste pk lar napcak olay pailarin azini tutmak girisleri engellemek cogu zaman ben az hatirlamiyorum ustumde yuklu goldla chiv kitabi acmaya calisisrken kactimu
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Hmm recall yapılamaması daha uygun.
paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 o değilde ilshenar malas trammel açılsın pls felucca hep felucca sıkıcı oluyor.
Öne çıkan mesajlar