Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 O kız kaç kişiye teklif etmiştir onu da düşünmek lazım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Yeni nesil işte, bizim okulda da bi yere oturunca telefon + cüzdan + araba anahtarı çıkartıp masaya koymak moda, bir de opsiyonel olarak sigara ve zippo... Bazı yaşam formları ellerinde defter kitap yerine bunları taşıyorlar hatta. (Hani yolda denk gelirler birine de lazım olur maabında...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 telefon dışında bende masaya koyuyorum arabam olmadığından, evimizin anahtarını ve cüzdanda götümü acıttığından masaya koyuyorum içinde çok para olduğunu sananlar yanılırlar :D eskiden arabaydı yurt insanının hava atma sebebi şimdi cep telefonu ama bu da tam anlamıyla bitip laptopalıcak yerini. Heryerde açan kişiler topluluğu haline gelecek.Hadi beleş internet falan işin varsa ok de gidip sen mal gibi okey mokey oynarsan,msn falan.Yahu ben utanıyorum o koca aleti heryerde açmaya :S anlamıyorum vallahi.Bizim saftorik kızlarda bazı böyle zengin görünen tipleri bir kaç ay sonra bekaretleri alınınca ve bir kenara atılınca anlıyolar ki aaa bu zengin değilmiş :D [ Mesaj 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 18:45 tarihinde, Enyalios tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Ben cebimde telefon cüzdan anahtar taşımaktan nefret ediyorum.Kotu yırtıyor.Genelde hepsini elime alıp taşıyorum :) bi yere oturuncada masaya koyuyorum. ayrıca @abso caddedeki kızlar öyle demio :( hepsi tay gibi.Sirocco olmayınca comolokko oluyoruz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 said: Absolut üye § 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 09:58 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Cep telefonum yüzünden bana saygı gösterecek olan da gösterende bi zahmet benden uzak dursun. Neyi sevdiysem onu alırım yani sirocco alıp özelliklerinden memnun olmadıktan sonra anlamı ne? sirocco genelde prestij için alınır.aynen dizel bmw yada jip almak gibi bişey. [ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 00:23 tarihinde, Redogski tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 da işte bmw fln bunlarda verdiğin paranın hakkını alıosn işte nese canım alan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 bi dizel bmw kullanmak var.bide benzinli bmw kullanmak var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 dizel daha pahalı ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Motor yapısıyla âlâkalı o... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Çok büyük ve çizilmeye müsait geldi bana. O ekran fazla dayanmaz bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Bozulursa garantiden değiştirirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 said: dizel daha pahalı ama =) önemli olan performans :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar