Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Neyse ya şimdiden yazayım, çünkü 4'te binip gidiyorum sınava. Onun için de 3:30'da evden çıkmam lazım. Ben 21:30, 22:00 gibi orda olcam. Düşük bi ihtimal ama, otobüslerde yer olmamasına bağlı olarak bir, bir buçuk saat kadar gecikebilirim. Arkadaşlarım benden önce gelir muhtemelen. Bizim üçlüden tek bi kişi sigara içiyo, o da arkadaşlarımdan biri. İçmeyenler olarak arkadaş uzak kalmasın diye normalde üç kişi sigara içenler bölümünde otururuz. O yüzden eğer yer olursa muhtemelen içenler bölümünde oluruz. Zaten içenler bölümü içmeyenler bölümünün nerdeyse 2 katı; büüyk ihtimalle içenler bölümüne doğru bi taşma olcak. Hiçbirinizi görünüm itibariyle bilmiyorum o yüzden gelince hepinizle bi tanışma faslı olcak. Gerekirse ve arkadaşlarım benden önce gelmiş olursa iletişimi onlar aracılığıyla yaparım heralde; gelmemiş olurlarsa da burdan Chemical'ın numarayı aldım, çakarım bi mesaj falan bi şeyler. Not: Geç gelicek olmasam bu kadar uzun yazmazdım :P
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 gelebilirsem saat 10 gibi gelicems
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 benim o %51 vardı ya.. o garantiye dönüştü :D akşam görüşürüz :) sigara içerim ben.. ama kırmızı karanfil falan yok kusura bakmayınz.
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 şimdi bf mi oyananacak yoksa bf vietnam mı desert combat mı road to rome expansion falan mı. Bf 2 mi ? eheh, ona göre gelebilirsem çalışıp geleceğim çünkü hastra oldum.
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 bf2 gel ya hastalık dinlemez, oturup bilgisayar oynucan, evde de oynasan oturup bilgisayar oynucan
Lidriel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Yazmayı unutmusum. Bende geliyorum. Chem paintballdan biliom senin tipini direk yanında biterim 7de :)
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 birisi fotoğraf makinası getirsin ya
arcane Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 7 ne saçma saatmiş tam yemek saati [ Mesaj 08 Haziran 2007, Cuma - 17:55 tarihinde, arcane tarafından güncellenmiştir ]
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 iyi eğlenceler ben gelemiyorum :(
bayat Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Eoo, ben bile geldim. Chemical da burda, beraber oturuyoruz.
Akerfeldt Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 gece çıkıp ansızın gelsek ayıp mı olur?
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 spidee topuna burdan selamlar yolluyorum.ilk gören, keline bir $aplak vursun lütfen.bir de mümkünse adamın agzı acıkken çekin fotolarını.daha seksi oluyor.
tunca Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 hadi bi foto beklioz toplanmışsınızdır =P
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 abi ben dedim.. bi geldim HERKES DOTA oynuo abi.. quake 3 vardı bi ara sonra yalan oldu gg
Silmarwen Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Uzun eşek oynayın lan. Foto çekip kanıtlayın bana oynadığınızı. Yakında "Paticik Uzun Eşek Buluşması" düzenlicem o olcak =P
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 burdan herkese sesleniom.. BIRAHIN ULEAEANN DOTAYI
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Hadi yemeği bırakın JA oynayalım eski günlerin anısın asdsdf. Kopuş var lan burada kopuş herkes mutlu herkes muhabbet içinde cıvıl cıvıl, gelmeyen çatlasın sdf.
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 dela çok kötü rune oynuyosun :( korktunuz di mi benden runeu kapatıp jediye geçtiniz
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 babamın doğum günü kutlaması oldu gelemedim.. iyi eğleniyorsunuzdur umarım..=((((
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 bf 2 oynayın hülen. Bunnyjump/bunnyhopping yapın biraz.
Öne çıkan mesajlar