Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul Lan Party

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Neyse ya şimdiden yazayım, çünkü 4'te binip gidiyorum sınava. Onun için de 3:30'da evden çıkmam lazım.

Ben 21:30, 22:00 gibi orda olcam. Düşük bi ihtimal ama, otobüslerde yer olmamasına bağlı olarak bir, bir buçuk saat kadar gecikebilirim.
Arkadaşlarım benden önce gelir muhtemelen. Bizim üçlüden tek bi kişi sigara içiyo, o da arkadaşlarımdan biri. İçmeyenler olarak arkadaş uzak kalmasın diye normalde üç kişi sigara içenler bölümünde otururuz. O yüzden eğer yer olursa muhtemelen içenler bölümünde oluruz. Zaten içenler bölümü içmeyenler bölümünün nerdeyse 2 katı; büüyk ihtimalle içenler bölümüne doğru bi taşma olcak.
Hiçbirinizi görünüm itibariyle bilmiyorum o yüzden gelince hepinizle bi tanışma faslı olcak. Gerekirse ve arkadaşlarım benden önce gelmiş olursa iletişimi onlar aracılığıyla yaparım heralde; gelmemiş olurlarsa da burdan Chemical'ın numarayı aldım, çakarım bi mesaj falan bi şeyler.

Not: Geç gelicek olmasam bu kadar uzun yazmazdım :P
Mesaj tarihi:
şimdi bf mi oyananacak yoksa bf vietnam mı desert combat mı road to rome expansion falan mı. Bf 2 mi ? eheh, ona göre gelebilirsem çalışıp geleceğim çünkü hastra oldum.
Mesaj tarihi:
spidee topuna burdan selamlar yolluyorum.ilk gören, keline bir $aplak vursun lütfen.bir de mümkünse adamın agzı acıkken çekin fotolarını.daha seksi oluyor.
Mesaj tarihi:
Hadi yemeği bırakın JA oynayalım eski günlerin anısın asdsdf.

Kopuş var lan burada kopuş herkes mutlu herkes muhabbet içinde cıvıl cıvıl, gelmeyen çatlasın sdf.
  • Yeni Oluştur...