Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Neyse ya şimdiden yazayım, çünkü 4'te binip gidiyorum sınava. Onun için de 3:30'da evden çıkmam lazım. Ben 21:30, 22:00 gibi orda olcam. Düşük bi ihtimal ama, otobüslerde yer olmamasına bağlı olarak bir, bir buçuk saat kadar gecikebilirim. Arkadaşlarım benden önce gelir muhtemelen. Bizim üçlüden tek bi kişi sigara içiyo, o da arkadaşlarımdan biri. İçmeyenler olarak arkadaş uzak kalmasın diye normalde üç kişi sigara içenler bölümünde otururuz. O yüzden eğer yer olursa muhtemelen içenler bölümünde oluruz. Zaten içenler bölümü içmeyenler bölümünün nerdeyse 2 katı; büüyk ihtimalle içenler bölümüne doğru bi taşma olcak. Hiçbirinizi görünüm itibariyle bilmiyorum o yüzden gelince hepinizle bi tanışma faslı olcak. Gerekirse ve arkadaşlarım benden önce gelmiş olursa iletişimi onlar aracılığıyla yaparım heralde; gelmemiş olurlarsa da burdan Chemical'ın numarayı aldım, çakarım bi mesaj falan bi şeyler. Not: Geç gelicek olmasam bu kadar uzun yazmazdım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 gelebilirsem saat 10 gibi gelicems Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 benim o %51 vardı ya.. o garantiye dönüştü :D akşam görüşürüz :) sigara içerim ben.. ama kırmızı karanfil falan yok kusura bakmayınz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 şimdi bf mi oyananacak yoksa bf vietnam mı desert combat mı road to rome expansion falan mı. Bf 2 mi ? eheh, ona göre gelebilirsem çalışıp geleceğim çünkü hastra oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 bf2 gel ya hastalık dinlemez, oturup bilgisayar oynucan, evde de oynasan oturup bilgisayar oynucan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Yazmayı unutmusum. Bende geliyorum. Chem paintballdan biliom senin tipini direk yanında biterim 7de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 birisi fotoğraf makinası getirsin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 eveet ben yola çıkıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 7 ne saçma saatmiş tam yemek saati [ Mesaj 08 Haziran 2007, Cuma - 17:55 tarihinde, arcane tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 ben de çıkarım birazdan , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 iyi eğlenceler ben gelemiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Eoo, ben bile geldim. Chemical da burda, beraber oturuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 gece çıkıp ansızın gelsek ayıp mı olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 chem telefonunu aç be pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 foto çekmeyi unutmayın =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 spidee topuna burdan selamlar yolluyorum.ilk gören, keline bir $aplak vursun lütfen.bir de mümkünse adamın agzı acıkken çekin fotolarını.daha seksi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 hadi bi foto beklioz toplanmışsınızdır =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 abi ben dedim.. bi geldim HERKES DOTA oynuo abi.. quake 3 vardı bi ara sonra yalan oldu gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Uzun eşek oynayın lan. Foto çekip kanıtlayın bana oynadığınızı. Yakında "Paticik Uzun Eşek Buluşması" düzenlicem o olcak =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 burdan herkese sesleniom.. BIRAHIN ULEAEANN DOTAYI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Hadi yemeği bırakın JA oynayalım eski günlerin anısın asdsdf. Kopuş var lan burada kopuş herkes mutlu herkes muhabbet içinde cıvıl cıvıl, gelmeyen çatlasın sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 FoTO yollayın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 dela çok kötü rune oynuyosun :( korktunuz di mi benden runeu kapatıp jediye geçtiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 babamın doğum günü kutlaması oldu gelemedim.. iyi eğleniyorsunuzdur umarım..=(((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 bf 2 oynayın hülen. Bunnyjump/bunnyhopping yapın biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar