Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dirty little tart

arcane

Öne çıkan mesajlar

Böyle saçmalık olmaz.
Kadın ne yapmış olursa yapsın, kimsede o kadının özel hayatını binlerce kişiye afişe etme hakkı yok. Vahşilik ve cadı avı bu. Ahlaken yanlış bir şey yapmış olabilir kadın ama böyle bir şey yapılması çok çirkin, hatta yasadışı olması lazım diye biliyorum? İnsanlar kamerayla çekim yaparken o görüntüleri kullanmak için bile izin almak durumundayken erkek arkadaşını aldatan kadına canlı yayında terk edildiğini söyleme hakkı kimde oluyor böyle?
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
said:
erkek arkadaşını aldatan kadına canlı yayında terk edildiğini söyleme hakkı kimde oluyor böyle?

erkek arkadaşında.. dolaylı olarak vjde
bunun yanında yasadışıda değil bir cok cheaters programı tvlerde mevcut

[ Mesaj 29 Mayıs 2007, Salı - 16:32 tarihinde, Virus tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Benim savunmaya çalıştığım tek şey özel hayat kavramı ve medyanın etik kavramları.
Bugün aldatan karının tekini afişe ederler radyoda tv'lerde, yarın öbür gün de yeni bir program çıkar "StalkTV" diye, seni beni gözlerler özel hayatımızı afişe ederler.
Sonu yok bu işin.
Bir yerde dur demek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Bildiğim kadarıyla o Cheaters programlarının hiç biri canlı yayın değil. Çekimleri vs. yaptıktan sonra "kurban"lara para teklif edip yayınlama haklarını alıyorlar. Zaten sonra da dediğin gibi diziye bilmemneye dönüyor olaylar. Böylesine eyvallah, kendi özel hayatını kendi afişe ediyordur onlar. Ancak canlı yayında kadına böyle bir şeyi yapıp nasıl yayınlayabiliyorlar, onu merak ediyorum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

avrupada kimse bi adamı telefonla konusurken canlı yayında izin almadan dinletemez.
amerika'da olay tersten işliyor, dinletirler, ardından bi tazminat davası alır binlerce doları hatun. biz ona gülerken bir süre sonra bize kıcıyla gülen bi kişi çıkıverir ortaya böylece.
amerikanın eğlencesi bu.
Sosyal ağlarda paylaş

büyük hak etmiş, bir de yüzüğü duyunca 180 derece dönmüş. Bu kadar olur ya hiç utanmadan hemen evlenip çocuk yapmak istiyorum falan demiş bir de cizıs //_- Hadi erkek arkadaşından mutlu değilsindir ayrılırsın falan hatta onu geçtim başkasından hoşlanmaya başladığın için ayrılırsın arada iki kişi arasında bir geçiş dönemi falan olur ama bu... cizıs krayst...

edit: tabi ben burda kustum ama kadının gerçekten öyle birşey yapıp yapmadığının kesin kanıdı yok sanırım. sonuçta kadın hiç yoktan da öyle birşey duysa öyle hebe höbö kalırdı diye düşünüyorum

[ Mesaj 29 Mayıs 2007, Salı - 17:02 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...