Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tank Point


maxrep

Öne çıkan mesajlar

Kullandığım bazı itemlerde
Tank Point +56/-0
veya -73
Sadece 0 ve +12 olanlar var.
Tam açıklaması nedir
örnek +12 . yaratıklara verilen taunt puanı mı? (mail giyiyorum.
O Şekilde ise. +56/-0 gibi oldu zaman ne demktir bu?

şöylede olabilirmi .. (sallıyorum) +56/-15 :)
veya -18/+15 vs.. (çok mu attım)..

Sporaggar da türk guild vardı değilmi?

[ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 12:55 tarihinde, maxrep tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tank Point, söylenildiği gibi bir addon.

AEP sistem misali (Roguelar için olmazsa olmaz bir teori - item karşılaştırma sistemi) Warriorların kendilerine ve rollerine daha uygun itemler toplamalarını - karşılaştırmalarını sağlıyor.

Level 60'a kadar disable edebilirsin (Tanklayacağını sanmıyorum)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

warrior karakterim...
undead vardı level 23 olmuştu. silip tauren açtım şimdi o da level 23. mail kullanıyorum. belt eldiven ve başka bir armor parçasında bunlar yazıyor. bir ark. onlar tanklama yaparsan işe yara demişti. tabi şu an level 60 a kadar bir önemi kalmaz.
-
Ama gerçekten warrior aranan bir klas olduğun anladım
level 17 den itibaren şu halimle millet dungeon a çağırıyor.. tanımadığım kişiler. ama tank değilim deyince üzülüyorlar hemde :P...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

O lvlde tank olmana gerek yok zaten, gir arkadan bassınlar healleri, tek yapman gereken eline kalkan almak :) Tank kavramı daha çok komplike yerlerde lazım oluyor. Açık konuşmak gerekirse çabuk bitirmek adına fury warriora tanklık yaptırıyoruz arada mechanar, SL gibi yerlerde. (Heroiclerde değil tabii, millete rep q vs. kastırırken)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hadi yav :(...
-
neyse öğreniyoruz.

Benim bir arkadaşdan (birebir görüşürüz).
Ghaza guildin kurucusu arkadaşımdan Arms talentinden Level 70 olana kadar puanlama öğrendim. 70 i görürsem inşallah vediği prot listesine göre puanlarımı vereceğim. İnşşallah ömrüm yeterde görürüm :)
Herkese teşekkürler.

Keşke tüm türkler aynı serverde olsalar ...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tanklığı çok armor sananlar yüzünden warrior ı bıraktım.dual wield dım fury isntance larada fury girip güzelce tanklıyodum ama 3-5 gerzek işte omg you get 100 dmg diye diye bıraktırdılar.he kalkanla aldığım dmg ne?90,blocklarsa 80.defensive stance te hersey dahil 75 max oluyo.he artan dmg ne?100 veyine 175 critlerse 250 filan....ilerde armorda önemlide lvl 45 te ne armoru diyon senki.ilerde armorda lazım tamam kalkansız o zaman tanklanmazda 45 lvl ım rfd deyim yani.

[ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 16:50 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Warrior un prot olanı sıkıcı olduğu ve tek başına (tabiri caizse) sinek bile kesmiyeceğini söylediler...
Grubun iyi olması gerktiğini tank ın boss önünde agroyu çekmekle görevli olduğu söyleniyor.Grubun aykta kalabilmesi için. Bende bu işi üslenirim. Zaten wow da grup olmadan tek başına birşey yapılamayacağı kesin.
PVP içinde tank nasıl acaba ?
PVP olayından bahseden pek yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@Lorrotar

Şimdi öncelikle kalkanı armorun artsında daha az damage al diye kullanmıyor warriorlar, kalkanı "block yapimde crit yada crushing yemim" diye kullanıyorlar. Girdiğin instanceda karşılaştığın moblar senin levellarında, bosslarda senden 1-2 level yüksekteyse kalkan kullanmak ve defensive stanceda kalmak zorundasın yoksa sana ne heal yetişir nede heallayan kişiye mana dayanır. Hatta bosslardan yiyeceğin tesadüfi 1 crit+1 crushing blow ile yeri öpersin.

İnsanlar warrior damage yapsında egosunu tatmin etsin diye almıyolar instancelara, "bize tanklık yapsın az hasar alsın mana sorun çıkarmasın bide pot masrafı çıkmasın (zaten düşük levellarda healerların mana regen yerlerde sürünür doğal olarak) bizde gereksiz yere wipe yemiyelim, zaten amaç hızlı level kasmak bunun yarısı koşarak geçmesin" diye alıyolar sizi. Sonra healerın mana bittimi "heeeeeeaaaaaaal nooop priest-druid-shaman-paladin" diye bağırmayı biliyosunuz.

Oyunu kuralına göre oynamassan elbette insanlar bozulur buna. Kimse düşük levelda senden git prot ol istemiyor. Ama 2h silahla, 0 shild blok, 0 sunder ilede tanklık yapmana müsade edecek halleri de yok üzgünüm.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...