progamer Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Bencede berbat olmuş özellikle 4. film için açık kapı bırakcas die sonu iyice batırmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 çok kötü izledimde yok olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 resident evil sevdiğim bi seriydi oyun olarak filmlerini bu yuzden izledim.ama istediiğim gibi olmadı hiç biri 1. film fena değildi 2. ne bilim çok saçmaydı. 3. filmde kötü olur eminim izlemedimö daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 yani şimdi resident evil delisi biri olarak ne desem bilemiyorum, sonu kötü cidden: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 cok siradan olmus, showtvde 3. kalite karate filmi izle daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 filmde illa da bu kadına seksi bi kıyafet vercekler yoksa izleyici kitlesi daralır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 çok alakasız ama bakınız: bumeranglı adam. hatırlayan var mı onu haha.. [spo][/spo] [ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 15:07 tarihinde, Silphatos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 ne alaka o resim anlayamadım :D ama o yanındaki küçük cocuk bir arkadaşın kardeşine cok benziyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 madmax 2'deki velet o bumeranglı amca, kafa el uçuruyordu kerata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Malesef çok berbat olmuş : * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 sonu berbat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 henüz izlemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 eheh hayal kirikligi harbiden. topic actigima yazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 bende okdar bekleim gelcek diye sonra duydum film hakkıdna ki izlenimleri iyi ki sinemasına gitmedim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Daha kaç seri çekecekler yahu. Tam yerinde kestiler filmi. Dizi gibi olmaya başladı bu da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 aksiyon sahneleri yine guzeldi bence.. bolca kendini aşki ve arkadaşlari icin feda etme sahneleri.. 2 guzel hatunun olmasida filmi ayri renklendiriyor. ama filmin sonu ve sonundaki dovuş sahnesi cok yavan kalmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Hüsran :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 KUKRİİİİİİİİEAAAAAAAA!!!! ALLAH BEA!! milla ya ailecek hastayız o ayrı da, oded fehr niye öldü ya ben çok seviyorum o adamı mummy de izlediğimden beri. süper bi herif ya fanıyız:D o kukriler bitirdi beni de, filmin sonu (çok afedersiniz) okkalı bi "haaaasssssss.ttiela ordan!!" çekmeme sebebiyet verdi malesef. alien 4 teki geminin ambarı mı lan orası nedir öyle? filmin yapımcılarına, senaristine falan burdan ybsg demeyi bir borç biliyorum. hatta senariste direk: "abi sen bişeyiççayiç:D" oded fehr ölmesin, şeker de yiyebilsin:D *Scotty, beam us aboard. Kirk out.* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 filmin sonu ÇOK KÖTÜ idi. ÇOK KÖTÜ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Dedik degilmi birde yazdik KOTU diye paraniza yazik :D gerci her RE hayrani gormeden inanmazdi ama gordunuz artik SUXXOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Nomak said: Dedik degilmi birde yazdik KOTU diye paraniza yazik :D gerci her RE hayrani gormeden inanmazdi ama gordunuz artik SUXXOR aynen göremeden de inanmicam hala. indiricem bu akşam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Genemi yarıda kalıyor yaw bir getiremediler filmin sonunu :) Ne kadar berbat olursa olsun uzun zamandır beklediğim için gitcem , bıldırcınlar çok hoşuma gitti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 evet son kötü uzadıkça daha da kötüleşio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Filmi izledim Resident Evil'dan soğudum ya. Bu kadar kötü yapılamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 ya böyle çok kötü çok kötü diyince insan merak ediyo :P gitmem filme zaten biri bana sonunu spoiler içinde yazabilir mi? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar