Garadia Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 24 ne alaka :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Gıcığım Bourne'a, James Bond döver. Abartıyorlar bunu, üstelik oynayan Matt Damon yani şaka gibi. Ama ilk film bence ikinciden daha güzeldi, ayrıca gerçekten geçmişini arayan bir adam gibi kompleks bir konu söz konusuysa saçma mantık hatalarına düşmemek için kitaplara sadık kalınmalı. Neyse umarım bu son Bourne filmi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Jack Bauer eğitmiş Bourne'u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Ona da kılım zaten :D O ne öyle habire dünyayı, Amerika'yı falan kurtarıyo. Adam mı kalmadı kurtaracak :D Bi de 24 saatte yapıyor hep :P Saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 bugun izledim diğer 2filmi hiç aratmadı gayet hoştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 dun izledim bende, 3 lemenin her filmi ayri bi efsane. deli gibi surukleyiciydi bu filmde, sonra izlerim diye cekmistim kalitesi nasil diye bakayim dedim, sonra işi gucu birakip izledim. ayrica, lutfen bitmesin ='( [ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 11:22 tarihinde, Akerfeldt tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Her Bourne filminden sonra ,sokağa çıktığında pijj pijj polisleri kesen bir tek ben miyim? :) İnsanın canı aksiyon çekiyor yapmayın kardeşim böyle filmler!! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 tekrar izledim bugun de, izledigim en iyi action spy vs filmi. acik ve net, izlemeyen direk izlesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 valla sinemada izlemek istiodum ama netten indirdim izledim harika gerçekten.bitişide güzeldi jason abimin çakallıkları ayrı güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 adam gibi rip yok hala piyasada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 bitturk ten indirdim sanırsam dvd kalitesinde öyle diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 abi dvdsi cikinca adam gibi rip oluyo, dvd ripi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 R5 cıkmış sanırımda elleşilmez ona. rus dvdsi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 birinci güzeldi ikinci biraz vasat gelmişti bana üçüncü umarım iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 imbt.dvdscr indirmiştim, izlemiştim, fena değil valla.. izleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Güzel filmdi ama bence birincisinin tadı yoktu. MI3 daha zevkliydi bu filme göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 İzledim sonunda, harikaydı harika. Hastasıyım Bourne serisinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 dvdscr da siyahbeyaz görüntü, alttan yazı çıkması gibi bi olay var mı dvdrip niyetine indirelim düzgünse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 abi black naptin MI yanindan gecemez bourne uclemesinin yahu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 imbt.dvdscr ripinde herhangi bir problem yok, altta timer var sadece o da cok rahatsiz etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 R5 çıktı R5, ne altta timecode var ne bişey. Son derece kaliteliydi izlediğim kopya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Çokta beğendik... Gayetde tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 abi bunun 1i 2si ne ara çıktı yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 The Bourne Identity 2002 The Bourne Supremacy 2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 tie the shoes.. okay. süfer film yapmış adamlar yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar