patateskabak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Clone Wars un yeni animasyon serisi tek kelimeyle mükemmel olmuş : http://www.starwars.com/video/view/000478.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 sweeet ne zaman başlıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Öncekinden iyi olacağı kesin,ben daha kapsamlı olarak bekliyordum öncekini izledikçe moralım bozuldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 bence önceki harikaydı. ama bu varya gerçekten DELİ olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Önceki iyiydi ama harika değildi bana kalırsa, bir çok önemli olay atlanmıştı,direk Anakin üzerine kurulmuş bir seriydi. İnsan Durge'u,Asaaj'i,Obi-Wan'i vs. yaptıklarını daha çok görmek istiyor,en azından ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 obi wan'ın tek başın savaşı tepe taklat etmesi superdi ilk reside. anakin her zamanki gibi dallamaydı, darth vader olmadan önceki halini sevmiyorum hiç. cocukken biraz kurtarıyo, oda qui gon'un etrafındaki herkezi super şahsiyerler yapabilme kabiliyetinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 ha konu diyosun. ben teknik açıdan beğenmiştim e konu olarakta baya gördük abi durge olsun asajj olsun, ama çok da fazla deil tabi.. bu yeni seride Asajj ı aksiyonda bi gördüm ki abov...aklım çıktı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 http://youtube.com/watch?v=fvmT7xU3N0Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 said: İnsan Durge'u,Asaaj'i,Obi-Wan'i vs. yaptıklarını daha çok görmek istiyor,en azından ben. asajj ve durge çizgiromanlarda bol bol vardı zaten asıl bu seride quinlan vos olur inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Şahane yapmışlar. Anakin fazla durgun olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 çok güzeldi bi anda konuya dalma olayını her zaman yaptıkları gibi güzel yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 droidlerin saçma esprileri olmasaydı bide daha da güzel olcakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 droidlere bende gıcığım. republic comanado geldi aklıma birinci bölümü seyredince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 ben filmi izledim geldim republic commando oynadım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Droidlerin salaklıkları hariç güzel olmuş bayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 .. il bölüm direk republic commando gazı verdi süperdi; ama force unleashed den sonra yoda dan beklentiler artıyo :P anakin de alignment kaymış sanırım biraz lawful gördüm onu eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 İlk bölümü seyrettim pek beğenmedim animasyon sw beni sarmıyor açıkcası ama genede bir ara 2. bölümede bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 yabancı forumlar da dahil olmak üzere herkes droidlerin zorlama esprilerinden şikayetçi umarım serinin ilerleyen kısımlarında devam etmez bu espriler. konuşmaları bile gereksiz. "roger roger" desinler yeter. işleri ne zaten. ilk bölümde yodanın clonelara "biewy" muamelesi yaptığı sahne güzeldi baya.. bekkliyoruz bakalım yeni bölümleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Anakinin kullandığı gemi B-wing mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 hayır , ama ondan esinlenildiği kesin. b-wing fighter class sonuçta , öle hangar falan zor sığar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 2. bölümü mü çıktı bunun? gelecek mi sinemalara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Mortis said: 2. bölümü mü çıktı bunun? gelecek mi sinemalara? sinemalara gelmeyecek bir daha tv de yüz bölümlük bir dizi olarak başladı. 2 iki bölümü geçen hafta çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 ben beğendim ikisi de iyi bölümlerin bol aksiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 nerden edinebiliorum bu 2 bölümü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 dizidenmi bahsedioz yoksa filmdenmi? dizi ise biri bana link atabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar