Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Entourage

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Seks
Ot
Kızlar
Son model spor arabalar
Ün / şöhret
Para
Holywood celebrityleri

su konularda bi dizi ne kadar güzel olabilirki diye düşünüyorum ama o kadar tavsiye etmişsiniz kesin bakıcam
Mesaj tarihi:
dizinin genel olayına bakınca önyargılı yaklaşmıştım ama bi kaç günde 3. sezonun yarısına geldim. çok güzel hakikatten. ari apayrı zaten. dana'yı görüp de "oh, hitler's evil twin" dediği yerde aştı kendini
Mesaj tarihi:
ari karakterini oluştururken bir türkten esinlendikleri düşünüyorum ne zmaan izlesem
konuşmalarını ayrı bir kategoride tutarsak; loyd'a hareketin kralını çektiği an bence doruk noktası
Mesaj tarihi:
dizi baştan beri aynı "oha" lıkta zaten
salak erik 2some yapamadı, bu tarz bir dizide sevgilisine sadık kalmak, çok şanssız bir rol gerçekten

turtle hangi bölümde söyledi adını, babası araba tamircisi olan kız i dont fuck a boy named turtle mealinde bişey söylemişti, ona bile söylemedi adını diye hatırlıyorum
Mesaj tarihi:
bi önceki sayfada bahsedilen bölümde solon (edit2:sloan) mu neydi onun arkadaşı ve erik herhangi bir icraatta bulunamadılar, onu söylüyorum.
eidt: kardeşimin acc. açık kalmış

[ Mesaj 18 Eylül 2007, Salı - 10:17 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ]
  • 3 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
2 günde 4 sezonu birden izledim. ilk sezon başlarda biraz havada geldi ama gitgide hoşuma gitti, şimdi hastasıyım. hatta boş bir zamanımda tekrardan izlemeyi düşünüyorum o derece. ari'nin tepkiler ve mimikler öldürüyor zaten, cidden çok iyi oynuyor adam.
Mesaj tarihi:
Sanmıyorum , 3. tür muhtemelen . Yaz dizisi diye başladığı için bence şu sıralar açıklanmaz . Ama açık kapı bıraktılar baya , oscara kadar gidicek gibime gidiyor . Bi de yeni filmleri falan var .
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...