Spyro Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Baggio said: Terrence daha büyük bir dolap çeviriyor olabilir o konuda, ajansın içini boşaltmış falan gibi, ondan korkuyorum. due diligence yaptıktan sonra falan gibi bir şeyler diyor.. o kadar değerli bir satın alımı araştırmadan yapmaz ari =).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 inanilmaz bir sezon finaliydi, kesinlikle 6 sezon icerisindeki en iyi final. inanilmaz... mutlaka bir sekilde hemen indirin online izleyin,vs... en sonda credits sonunu da izleyin mutlaka =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 abi ahahaha ari superdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 congratulations, you're a real asian. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 superdi bolum ya deli final yapmislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Odom'dan sonra şimdi de Lebron, gözlükleri kes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 böyle bir final görmedi entourage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 6 sezonun birden en iyi bölümü olabilir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 entourage in en iyi bolumuydu galiba ya 39 dakika olmasi da ayri bi guzeldi hic bitmesin istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 matt damonla bono bildigin trollmus lan. drama da artik unlu olsun pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 harbi ha, ne harassci adamlarmis lan oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Enfesti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 yav normal bir bölümdü yahu işte? ben mi çok beklentimi arttırdım acaba burada inanılmaz falan denilince bilmiyroum. öle müthiş final falan olacak tarzda bişi görmedim açıkçası. ayrıca bastır E, yürü E, aslan E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 daha ne gorucektin ari alemin krali oldu, paintball olayi superdi loyddan ozur diledi, adami agent yapti E sloana evlen benle dedi, sloan kabul etti drama kendine ozel showa baslicak italyada cilgin seks donucek turtlein tek duzgun iliskisi bitti vincede ferrari olcak iste gidip, gerce vincelik bisey yoktu, zaten grubun super unlusu olmaktan baska bi olayi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Sezonu geçtim dizinin en iyi bölümü (tu) (tu) Tek kelimeyle EPIC. -Turtle'ın "want me to go down on you" ve hostesle dalga geçmesi - Drama'nın hakkına erişmesi - Matt Damon'ın addlerle Vince'i ganklemesi - Ari'nin couple theraphyde rekor patlaması - Ari'nin paint gun saldırısı ve intikamı - Lloyd'un sonunda Asian olması - E'nin sonunda Sloan'u götürmesi. Bütün karakterin sahneleri mükemmeldi. Ayrıca bütün diziler arasında bu sezon izlediğim en iyi bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Benim gibi credits sonrasını kaçıranlar için gerçi uzun süre kalmaz silinir bence ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 ahahahah matt damon mukemmel bi herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 muhteşem bir video hahahahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 lol matt damon komedi işine girmeli, senelerdir şaklabanlık yapıyo sağda solda:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=WLG3S5WzHig Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 bu matt damon'la ilgiliydi ama tabi cevaben bir klip daha var. http://www.youtube.com/watch?v=j_pFTAY7MF8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 AHAHAH Matt Damon süpermiş creditsde kapatmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 I'M MATT DAEMON! o degil de, bolumu tekrar izledim, anirarak guldum belli yerlerde, ozellikle: "Can we fuck in here?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 harika bölümdü çımkıra çımkıra güldüm addsdd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Dizi tamamenmi bitti yoksa sezon finalimiydi yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar