Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 izleyen var mı yok mu bilmiyorum ama bence şuanda yayınlanan bütün dizilere bin basan bir dizi. Bazılarına göre "Sex and the City"'nin erkek versyonu olan dizide ne ararsanız var: Seks Ot Kızlar Son model spor arabalar Ün / şöhret Para Holywood celebrityleri Üstüne oynayan oyuncular çok iyi oynuyolar. Jeremy Pivens'ın muhteşem performansını kimsenin kaçırmaması lazım. İzlemiyorsanız kesinlikle başlayın derim.. Bu akşam 3. sezonun 20. bölümü çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 abi işte şimdi 3 sezon geçince 1.sezonun 1. bölümünü bulmak işkence oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 yoo cok kolay bulunuyo, en kotu tv-links.co.uk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 En güzel dizi hep . 2 günde 3 sezon izledim , şimdi tekrar başa döndüm izliyorum yenileri gelene kadar , o derece . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 abi ben en az 3er kere izlemişimdir her bölümü yani direk biliorum ne oluyo ne bitiyo.. aynı stargate hastalığım gibi :D İZLEYİN!!! süper dizi.. pişman OLMAYCAKSINIZ hadi bakalım izleyenler arası tartışma konusu açıyorum :D tori mi, sloan mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Toriden sonra sloan birazcık bebe gibi geldi bana . Ben senaryo yazmaya başlayacağım , 5 milyon dolara senaryo mu alınırmış . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 toriyi hiç seksi bulmadım valla.. sloan tam benim tarzım bence hem güzel hem uzun ilişki için ideal biri.. de tabi şimdi bu heriflerin hayatını yaşarken uzun ilişki yapılacak en aptalca şey gibi geliyo :D abi senaryo'yu yazdıktan sonra patentini falan alıosun heralde.. pablo escobar'ın filmi yapılmadıysa bu herifler ilk yapıp patenti almışlar o yüzden çok para eidyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 super dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 rapciye hastayım abazalığın önde giden temsilcilerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Dirty gibi birşeymi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 [spo]turtle kız buldu yeni.. görmen lazım.. yani bu sondan 2. bölümde falan buldu sen hala izlemediysen kesin izlemeye devam derim..[/spo] kısacası hepimiz birer abazaydık zamanında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Turtle efsane ya , bayılıyorum adama . -We're just friends . -Friends are girls you haven't fucked yet , you know that . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 abi.. adamın bi sahne var.. sabah uyanıyo.. sağa bakıo başucunda kül tablası var.. dün akşamdan 2 çekişlik ot kalmış.. direk onu yakıp içiyo abi var mı böyle bişey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 O stüdyoyla görüşmeye gideceği günkünü diyorsan oradaki 2 çekişlik falan değildi , bildiğin yapıştırmış geceden koymuş sabah kalkınca içerim diye . Yakılmamıştı çünkü oradaki . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 doğru haklısın :D bi de ben o araba bayii'nden çıktıkları zamana bitiyorum :D 4 tane abi. DÖRT.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Ya bunun bölümlerini bi dvd halinde falan nerede bulabilirim kotalı olduk şu sınırsız 1024 kampanyasından sonra hiçbişi çekemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 aynı problemden bendede var. Birileri yollasın piliz.Yazıcıoğlunda falan bulamıyorum ben bunları. Bi tek Lost ve heroes var heryerde Prison Break bile bulamamıştım ki bunu hiç bulamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 daha bi yeni ve az duyulmuş olduğunu varsayarsak bulmanız zor olacak. Tek tavsiyem netten DVD'lerini ısmarlamak olur. Bu kota olayına nasıl sinirleniyorum ama bilemezsiniz. ttnet'in gözü kör olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Şuana kadar full seyrettim ilk sezondan beri. Ari ye çok üzülüyorum ya adamıma yazık oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 blackchaos sana şuana kadar ki tüm bölümleri çekip yolliyim istiyosan altyazılı biçimde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 dizinin dialogları mükemmel ari fucking gold hastasıyım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 21. bolum birtürlü cıkmadı :S ayda 1mi cıkıyor bolumler bilen varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 21 yerine 4. sezon 1. bölümü çıktı [ Mesaj 20 Haziran 2007, Çarşamba - 14:59 tarihinde, sh3lal3s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 izlemeliyim bu diziyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 cok eglenceli bi dizi bu :) 4. sezon 12. bölüm yayınlanacak yarın kevin dillon ın performansı inaınlmaz, ari gold karakterinin hastasıyım; bi gün yolda karşılaşırsam hug it out bitch diyerek adamın üstüne atlicam o derece. 2. sezonda bi ara meme sayısını arttırdılar dizide tempo düşünce, sonra düzeldi yine. çok eğlenceli. billy walsh a da kılım bu da böle biline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar