Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Yanlış anlaşılma olmasın arkadaşlar, dota falan olmayacak. Kaç kişi geleceği kesin değil şimdilik ama, çok az kişi olmayacağız. Muhtemelen gidip bir yerlerde içer, muhabbet ederiz. Duruma göre yemek falan da yiyebiliriz ama ağırlıklı olarak delicesine içmek ve muhabbet şeklinde gerçekleşecek. Konuk sanatçılarımız Burak Kut ve Samwell'le coşacağız tabii ki. KOMPLE KOMPLE KOMPLE TİKKİYİZ!!! ve WHAT WHAT? IN THE BUTT!!! gecenin hitleri olacak, ortamdaki tüm Pati'ler çılgın atacak... Yaa yaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 buna gelen, bizim lan partye de gelir, gelsenize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Konsept farklı bir kere chem . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Hybrid pati olarak ikisine de geliyorum. Asteroth gelsin, xaenin gelmesin. Zaten kaanın helikopter kullanma teknikleri hala dillerde. Kaan heli'yi kaldırırken herkesin yüzünde ''Of bindik artık'' ifadesi oluyor. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 topicler karıştı galiba [ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 15:17 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Beyler -ve varsa bayanlar- (ve bayanlar da varsa BonePART) günü belirledik, saati de ufaktan konuşmaya başlayalım isterseniz. Ben diyorum ki, LAN Party'yle çakışma olacağından, akşam üzeri yapalım buluşmayı. Böylece 9'unun sabahında kafeden çıkanlar eve gidip dinlenirler, akşam da rahat rahat buluşuruz. Şöyle de birşey var bu arada, dökülenler olacaktır tarih yaklaştıkça, ona eyvallah da, lütfen tam olarak gelebileceğiniz saatleri belirtin, inanın saatlerce beklemek hiç iyi olmuyor, mutlu olabilecek bir buluşma bir anda gergin sinirler ve küskünlüklere yol açabiliyor. Ben 6-7 gibi güzel olur diyorum. Tabii benim vize-final derdim yok, o yüzden herkes belirtirse uygun saatleri, ona göre ayarlarız daha iyi olur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 herhangi bir saat olur, 4ten sonra olmasını tercih ederim, gerisi fark etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Gunes, Dota mi dedik biz evladim? Soyle bir insanlari gormeye gitcektim de tat birakmadin valla. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 bence 2 buluşmanın saati ne kadar yakın olursa o kadar iyi, sabahlamadan eve gittikten sonra uyursam ben :) 3 saatte kalkamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 @phyx 17 haziran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 nerde olcak sınawım yoksa gelebilrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 said: Phyx üye § 01 Haziran 2007, Cuma - 01:25 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- bence 2 buluşmanın saati ne kadar yakın olursa o kadar iyi, sabahlamadan eve gittikten sonra uyursam ben :) 3 saatte kalkamam Ne alaka abi? 8'inde LAN Party'ye gideriz akşam 7'de, sabah 7'de çıkıp eve, akşam 7'de gelsen buluşmaya uykunu rahat rahat alırsın. Taksim'de olur buluşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 ha event akşam 7deyse olur tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Akşam buluşmak çok mantıklı. 7 iyi bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Noldu şimdi G3NK bulusmasına G3NK-Peryton (ben.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 G3NK buluşması değil bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 O zaman genel olarak toparlamak gerekirse, 9 Haizran akşam saat 7'de Taksim'de oluyoruz arkadaşlar. Rica ediyorum geç kalmayınız, genelde o gibi durumlarda bekleyen ben oluyorum, kan beynime sıçrıyor =P Gelenler ve gelebilirim diyenlerin listesi şöyle; GELENLER ZaugnaKhaldun Xhunarion Xaenin Spidee Phyx ŞAİBELİLER Duende Ardeth -Wissy BullDoG Bunların dışında gelecek Pati dışı arkadaşlarınız olabilir tabii, onları da belirtirseniz iyi olur =) [ Mesaj 06 Haziran 2007, Çarşamba - 23:43 tarihinde, Asteroth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 şimdi şöyle... cuma net cafeye gitcem ordan 9-10 gibi çıkcam okulda 1de toplantım var...o da herhalde 5-6ya kadar sürer ordan çıkıp gelirim ben napcam işim mi var taksime gidip içecekseniz tabi d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 bende saibeliyim annemle bayaga kavga etmeye basladik öss yaklastıkca lol niye 5 senelik lise okudumki allah kahretsin :P [ Mesaj 07 Haziran 2007, Perşembe - 14:38 tarihinde, CusTodeM tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 şayibelilere yazsana beni arkadaşım! treni yakalarsam gelicem işte allah allah..artist misin nesin [ Mesaj 07 Haziran 2007, Perşembe - 16:33 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Biz seni sevmiyoruz Kutulu ='( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Bu arada, benim telefon numaram; [spo]0505 651 82 07[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Treni yakala. *power word* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 doktooor doktooor kimse beni sevmiyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 bende gelyıyım barı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar