kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 işte bu yüzden seviyorum bu arabaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 e o oraya paralel de girermiş gerçi :D for2 ise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 euahuhuee bis ve smart ftw! ps:eralp kopiraytını sevsinler(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 http://youtube.com/watch?v=ju6t-yyoU8s buna bi bakin [ Mesaj 27 Mayıs 2007, Pazar - 16:33 tarihinde, prozzak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Selam, Avrupadaki gibi vergi ve otopark indirimleriyle yaygınlaştırılmalı bence. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 07 mi lan o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 07 evet :p, sahibi de güzel bir bağyan fistan takipteyim senin için asdfds bir edit: hatta okuldaki tek bu model smart arabaya sahip insan evladı :p [ Mesaj 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 08:11 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 @prozzak, tv de izleiştim, mercedesi yarıp içinden geçiyo smart :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Smart ile Mercedes E serisi çarpışıyor. Sürücü mercedes'i içinde hissetmiştir herhalde. http://video.google.com/videoplay?docid=-7670710284266276781&hl=tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Videoları izledim de gerçek hayatta bi insan nası cıkar oradan tek parça haline? Bacaklar direk carpısma esnasında gitti mesela videodaki hasar ölçümündeki gibi olsa.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 universite ucuncu sinif mi ikinci sinif midir nedir matama yeni smart roadster coupe u almak ister. biriktirdigi parasi yetmektedir, neyse test surusu yapar bakar falan. sonra babasini arar, beraber arabaya bakmaya giderler. baba arabaya oturur ama cikamaz :) alet biraz kucuktur, neyse sonunda ben bunu sana aldirmam der ve olay biter :) buda boyle bir ani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Selam, Süpermiş :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 o smart coupe'a hayabusa motoru koyacan... offf manyaklar fortwo'ya koyuyo ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 motorları sevmiyorum da hayabusa bambaşka bir şey... hayabusa motorunu alıp hayabusa şasine koyacaksın... ( caterham hariç ;) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 uzun boylular için de ideal =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Smart+E5=Karacaahmet'e hızlı bilet ya da Smart+ select one from array(Ümraniye,Esenler,Sultanbeyli,Fatih)=Kasko firması tarafından tek taraflı feshedilen kasko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 İkinci denklemde biraz ince görmüşsün :) Heralde bu semtlerde kaldırır götürürler anlamına geliyor olsa gerek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Ama çok tatlı arabalar be. Şöyle ikinci el opel corsa fiyatına (15000 lira civarı) bulunsa kesin alırdım bi tane. Tam öğrenci arabası yaa, tam kampüs arabası aletler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 benzinli golf arabası tadında arabalar fiyatları da 14.500€ civarından başlıyor 1. el. bu koşullar altında kesinlikle çok sevimsiz araçlar olduklarını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Yani 30000 lirayı gidip böyle ufacık benzinli golf arabasına verirsek ayıp olur bence. Gidip Astra, Megane, 2. el golf, Leon falan almak varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 tam dik olarak çarpsa bi de görsek arabayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Dik olarak çarparsa mukavemeti daha yüksek olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 yahu ama park konusunda bir numara cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 roket adam said: Yani 30000 lirayı gidip böyle ufacık benzinli golf arabasına verirsek ayıp olur bence. Gidip Astra, Megane, 2. el golf, Leon falan almak varken. fiyatın yüksek olduguna katılıyorum. bu fiyatlarla gereksiz olduguna da katılıyorum. vergi avantajı, dusuk yakıt tuketımı ve zone-parking sistemi olan sehirlerde sunulan indirim avantajları nedeniyle avrupada pahalı bunlar. turkiyede bu avantajların cogu olmayınca anlamsızlasıyor, ustune bır de otv bınınce, bır de ımaj arabası olunca fiyat artıyor. ama bu arabanın muadili saydıgınız arabalar degil. saydıgınız arabalar hep daha buyuk, farklı amacla kullanılan arabalar. bu araba ile aynı avantaj ve ozelliklere sahip degiller. bu nedenle golfle aynı fıyat olsaydı bıle golf daha ıyı dıyemezdık. golf aynı amaclarla satın alınan bir araba degil cunku. ama bu fiyatla cok gereksız olduguna tamamen katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 yalnız kimseye çaktırma, golf sahasında kullanılan golf arabası diye aşağılamış, VW Golf değil söylediği... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar