Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

smart :)

kingpin

Öne çıkan mesajlar

• 1 yıl sonra ...
universite ucuncu sinif mi ikinci sinif midir nedir

matama yeni smart roadster coupe u almak ister. biriktirdigi parasi yetmektedir, neyse test surusu yapar bakar falan. sonra babasini arar, beraber arabaya bakmaya giderler.

baba arabaya oturur ama cikamaz :) alet biraz kucuktur, neyse sonunda ben bunu sana aldirmam der ve olay biter :)

buda boyle bir ani
Sosyal ağlarda paylaş

roket adam said:
Yani 30000 lirayı gidip böyle ufacık benzinli golf arabasına verirsek ayıp olur bence. Gidip Astra, Megane, 2. el golf, Leon falan almak varken.

fiyatın yüksek olduguna katılıyorum. bu fiyatlarla gereksiz olduguna da katılıyorum. vergi avantajı, dusuk yakıt tuketımı ve zone-parking sistemi olan sehirlerde sunulan indirim avantajları nedeniyle avrupada pahalı bunlar. turkiyede bu avantajların cogu olmayınca anlamsızlasıyor, ustune bır de otv bınınce, bır de ımaj arabası olunca fiyat artıyor.

ama bu arabanın muadili saydıgınız arabalar degil. saydıgınız arabalar hep daha buyuk, farklı amacla kullanılan arabalar. bu araba ile aynı avantaj ve ozelliklere sahip degiller. bu nedenle golfle aynı fıyat olsaydı bıle golf daha ıyı dıyemezdık. golf aynı amaclarla satın alınan bir araba degil cunku.

ama bu fiyatla cok gereksız olduguna tamamen katılıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...