Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Bi ara herkes hardcore guildlerdeydi hatırlasanıza. O kadar zor değil yani raid yapmak falan. Özellikle kışın. Zaten başka naapçanki akşam ragnarosun alevleriyle ısınıyoduk. aaah aah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 kungen çıldırıyordu zaten o nihilumdaki arkadaşın raidlerde kopmasından bi ara disconnect furyası vardı o ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 olay boss da wipe yemekte deil her boss icin kopek gibi farm yapip yada gold alip pot enchant item bok pisur kasmakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 lol drop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 ee herşeyim hazır olsun ben de yaparım her gece raid ne var biraz az uyurum alt tarafı. iş sadece raid e mi bakıyor. o biçim farmı var bunun rep i var kılı var yünü var. günün en 10 saatini bu oyuna ayırıyo adamlar, hafta sonları ben de belki ayırıyorum ama adamlar artık otomatiğe takmış. makinaya bağlı gibi bilgisayara bağşı yaşıyorlar, abartmıyorum. 2-3 sene sonra falan da normale dönmezler, wow olmadan önce de eminim ki oynuyorlardı başka şeyler wow bittikten sonra da başka bir oyunda var olacaklar, birlikte veya değil. bu şekilde kasan bir insan kolay kolay kurtulamaz. haklarını yemeyelim tabi oyunun en iyileri oldugu gerçek, biz burda bu adamları konuşuyosak eğer bu da en iyi olduklarının bir kanıtıdır. ben de dahil herkes ister herelde oynadıgı oyunun en iyileri arasında olmayı, daha iki gün önce açılmış olan instance ın bosslarından düşen itemları üzerinde taşımayı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 wow oynamiyorum ama 2 tane uo cu arkadasim nihiliumdaydi, bi tanesi claire metalondan sanirim, dieride illuin rud xD illuin birakti wow u da claire i bilmiyorum banada phalanx soylemisti clair i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 thoare/claire/cla/clorida şu anda kendisi :) nihilum bl de kurulurken 4-5 Türk vardı içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Thorn diye chari vardi uo da az kasa acmadik hey gidi, gorurseniz selam soyleyin benden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Oha Thoare Claire miydi? Bilmiyodum ben hic, az dans etmedik oyunda : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 selam beyler eski uo tayfasını görmek güzel.Az dağıtmadık ortalığı zamanında tiara phalanx visu slayer zegna eno etc:) Ben şu an nihilumda casualım.İşlerim yoğun oldugu için arada girip muhabbet ediyorum, manevi destek veriyorum :P arada sırada alt fun. 3 türk var su an nihilumda.Reamer össden dolayı casual, sanırım döner wowa össden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 sus len :p ben soktum seni oraya, yoksa unuttun mu WC'deki "lolpls ai" dediğin günleri :) Şimdi cidden şaşırıyorum kendime, Kungen'in raid öncesi tavrını beğenmedim diye adama gidip "what now? gonna kick me out?!!11oneeleven11" dersen, seni böyle guildden atar :D [ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 12:12 tarihinde, Gangren tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 en azından nihilumdan atılma şerefine laik olmuşsun eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 haha naber elololo bırakmadınmı mage i sen zaten nie pişman oluyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Ya sorma abi.. Mage'i sattım, sonra expansion'da dayanamayıp yeni account aldım :p Rogue 70ledim, mount parasını kastım, bütün keyleri aldım, attune oldum, sonra sıkılıp sildim 70'i, alliance açtım, son olarakta o hesabı kapattırdım.. Şimdi Dranei Mage açacam, kafaya koydum, bağımlıyım ben bağımlı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 gelmediniz laghteridona sürünüyosunuz lesser serverlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 pati eski-BL tayfası toplanmaya baslamıs :) kanımı kaynattınız simdi final zamanı acc actıracaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Anlamadığım neden siliyorsunuz charları? Yani accountu kapattır yeter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Absolut, şööle: Acc. kapattırırsan, bağımlılığını 25 YTL ile deniyorsun ki, bu fazla başarılı olmuor :p Karakteri silersen, tekrar 1-60 ve sonrasında 60-70 daha caydırıcı olabiliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 çok gördüm ben karakteir silip bikaça y sonra dönüp gmlere karakteri geri verir misiniz diye soran :) ve hep de geri veriyorlar:D aynı karakteri 2 kere vermezler heralde tabi:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Dün gece worldofraids.com da Last Resort guildinin moviesini gördüm indireyim dedim. Neyse sabah kalktım şoklar içersindeyim indirmemezlik etmeyin , mükemmel hazırlanmış bir encounter hayran kaldım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 ya ben de izledim, indirmedim live stream izledim pek detaylı göremedim ama. adamın addleri teker teker gelio indiriosun. Sonra Kael'thas aktiv oluo sonra bi daha addler gelio, phonexiler gelio, paso add kesiosun. Bi ara o legendary itemlar düşüo ama orasını anlamadım. Sonra bi bakiosun zaten adam havaya yükselmiş. Pek bişey anlayamadım ya bi açıklansın şunun phaseleri de tam olarak. Herkes hastası olmuş kael'thasın encounterının =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 5 Phase'li işte.. Last Resort'un bütün movieleri gayet kaliteli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 said: Bi ara o legendary itemlar düşüo ama orasını anlamadım. yanlis gormediysem kael o itemlari saldirtiyor uzerine baslangic super millet potion yapiyor veya herb falan topluyor raid icin stormherald yapmis warrior damage denemesi yapiyor domuzlarda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 popeye saol onun ne olduğunu anlamamıştım , jeton düşmemişti xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 peh yanlis gormusum silahi bir daha izleyince farkettim . might of menethil silah damage denemesi geyiginide yanlis anlamis olma ihtimalim artti bu sonucla :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar