Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Prince Kael'thas Sunstrider Down


Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

[spo] [/spo][spo][/spo]
[spo] [/spo]
bide kesilince world buff geliyor adal's song of battle diye tempest keep instanceları %10 rep ve %5 damage geliyo

[ Mesaj 26 Mayıs 2007, Cumartesi - 00:00 tarihinde, Sparkcaster tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 26 Mayıs 2007, Cumartesi - 00:02 tarihinde, Sparkcaster tarafından güncellenmiştir ]

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya Bırakın bu GM Olayını yok Edit Olayını WOW'da olmas öyle birşey sende duzgun bir ekibin olsun herkes ne yaptıgını iyi bilsen GECE 5'lere kadar instance yap sende onlar gibi olursun.

ama sizler ne yapıyorsunuz abi işim var gelemem raide yok maca gidicem, yok cıkmam lazım raid yarıda kesilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bence de çok aşırı zor bişey değil. Bütün bosslar sadece pratik gerektirio. Paso wipe yieceksin sürekli deniceksin, zaten raiddeki genel başarının artışını görüosun. Olayın da zevki bu. O kadar kasıştan sonra bir bossu indirmenin zevki ve 25 kişinin microfonda YEES die bağırması haha =)

işte ben her gün bunu yaptığım için oyunu bırakmak zorunda kaldım :(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer her gece dışarı çıkan bir adam değilsen. Sırf hafta sonları gece dışarı çıkıosan. Hardcore bir guildde her gece raid yaparak takılabilirsin. Ama pek sorumluluğun olmaması gerekiyor. Aşırı yoğun dersler veya iş gibi. Benim mesela okulum rahat haftada gayet 6 raid yapabiliodum geceleri. Bir gün de dışarı çıkıordum gece. Onun dışında sabah çıkıodum. Fakat müzikle ilgilenen ben , eline gitar almaz hale gelmiş. Winamp i bile açmamışım haftlardır. Grubum yalan olmuş vs vs. Kısacası 2. seviyede olan her hobini yalan edio bu oyun. Önceliklerini her zaman yapiosun hayatta ama senin için 2. derece olan hobierl olsun alışkanlıklar olsun , kitap , dizi, müzik hepsini yalan edio.

E bu adamlar da nasıl adamlar. İsveç li ingiliz, gelirleri belli yaşam kaygıları yok. Pek de sosyal hayat kaygısı olmayan insanlar. Bazılarını kız arkı var veya yok. Raid yapiolar zevk aliolar. Bu iş de iiler. En iiler. Ego tatmini de var. Arada çıkar içkilerini içerler. Ha bu oyun sonuçta sonsuza kadar devam etmicek 2-3 sene sonra bitecek. Ondan sonra istediklerini yaparlar. Hayatının %100 ünü alan bieşy değil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ve adamlar 7 de başliolar dielim 11 gibi bitiroilar

ben eski guildimle 7 de başlayıp saat 2-3 e kadar hatta 4 e kadar boss atttempt etiimizi bilirim ki bunu haftada en az 5-6 kere yapioduk. Bizden daha hardcore değillerdi yani adamlar yetenkli oturmuş bi guild, herkes bilio birbirini, herkess orumluluğunu da bilio yapiolar. Wow populasyonunun çoğundan daha nerd değiller bence.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer 25 tane oyuna aynı saatte girecek doğru class bulursanız, hiç bir sorun olacağını sanmıyorum. Ama herkes aynı saatlerde aynı yerde olamıyor. Kimi wipe yiyince tamir parası gitti diye ağlıyor, kimi koşmaya üşeniyor, kimini sevgilisi çağırıyor, kiminin de annesi netini kesiyor. Bir de Türkiye'de yaşıyoruz; net denen şey pek de hoş değil. 1k msle arena 1.5k msle Karazhan'a girdiğim oldu. Bu şartlarda o adamlara yetişmek için onların 2 katı emek ve zaman harcamamız lazım, bu da günün en az 15-16 saatini oyunda geçirmek demek.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...