Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ribery 15 Milyon Euro'ya Bayern Münich'te

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

önce sana bişi dicem deniz..senin galiba işin gücün gs'ye kıl olacak olayları araştırıp buraya topic olarak açmak

nese..ribery bu kafayla giderse bi bok olmaz o heriften..bu kadar satıcı bi adam ne kadar iyi futbol oynarsa oynasın önce bi insan olsun. bizim salak yönetimin de yaptıkları çok tabii o ayrı.ama resmen satışı koydu.bir gidip ayağını kırsın da bi maçta onun göriim ben.
Sosyal ağlarda paylaş

Gilean saçmalamış gene ;

said:
bir gidip ayağını kırsın da bi maçta onun göriim ben.

İşte futboldan anlamadığın ve insanlıktan pek nasibini alamadığın bu postundan da çok rahat anlaşılabiliyo.Sen mumkunse takım tutma tutcaksan da sessiz tut agzından kopukler saçarak saçmalıyosun aksi takdirde.

Konumuza gelirsek ; eğer Riberye parası 4 aydır odenmiyo olmasaydı adam da öle pek kolay kaçamazdı en kotu maliyetini kurtarırdı Gs o sene gitse bile.Ama her oyuncuyu hakan şükür falan zannediyolar.Para olunca veririz hesabı.Ama elin profesyonel yabancısı parasına bakar ki zaten yurt dısından gelen oyuncuların da ilk araştırdıgı şey paralar odeniyor mu duzenli o dur.Hatta gorursunuz gazetelerde aynı uyruktan başka bi oyuncu buraya gelirken telefon eder hep arkadaşına Turkiye yi sorar.O da çok mutluyum taraftar super ulke guzel "paranı da duzenli alırsın" diye telkinde bulunur oyuncular arkadaşlarına."Tabi Fenerbahçe için geçerli bu son ornek".Gazetelerde goruyoruz.

Gel gelelim sen adamı adam yerine koyup parasını vermezsen oda 1 dk durmaz satar seni.Fifa ya başvurursun sonra ordanda tokat yersin.Yonetmeyi bilmiyosan yonetici olmayacaksın arkadaş.Kaçırdıktan sonrada aglamayacaksın.

[ Mesaj 25 Mayıs 2007, Cuma - 21:25 tarihinde, Cintonik tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ribery kazık atmadı türk olduğumuz için öyle düşünüyoruz hemen gs türk klübü olduğundan ama mantıklı düşünün eğer senin kontratında şu kadar ay para alamazsan gidebilirsin diye bir madde olur ve sen de o kadar ay para alamazsan bu kazık değil profesyonellik olur riberynin babasının klübümü ki gs kalsın para almadan
Sosyal ağlarda paylaş

Galatasaraylıyım, helal olsun diyorum Ribery'ye.

Galatasaray eşeklik yapmasaydı valla. Adamın mukavelesine "x ay para almazsan alıp başını gidebilirsin" dedikten sonra x ay para vermemek, adam gidince de "Kazıkladı bizi" demek saçmalığın daniskası bence.

Profesyonel bir futbolcu, Galatasaray'a bir gönül bağı da olduğunu sanmıyorum -zaten olmasını gerektirecek birşey de olmadı adam daha maaşını alamıyo nasıl bir gönül bağı beklenebilir ki- en mantıklısını yapıp parasını alıp adını duyurabileceği bir takıma gitti, şimdi de bunun meyvasını topluyor.

Çok da umrunda olacağını sanmıyorum Galatasaraylıların "Bizi kazıkladın hain adam, bacağın kırılsın inşallah" söylemlerinin.
Sosyal ağlarda paylaş

her nekadar ribery e hak vermesemde adam dogru olanı yaptı gibi :) emre okan kazık atmadı diyen birisi olmus benim gözümde attılar adamlar futbolu öğrendikleri klübe 1 lira bile kazandırmadan takımdan ayrıldılar aynı şeyi tuncay simdi hic para kazandırmadan bir anda inter e (sallıyorum) imza atsa sen helal olsunmu diyecen tuncaya yada alexe
Sosyal ağlarda paylaş

Bzi tuncaydan alex'ten gelecek parayı düşünmüyoruz,paramız var nasılsa,sadece yerlerini nasıl doldururuz diye düşünüyoruz,Ayrıca marsilya başkanı össan abi'ye gel şu işi halledelim dediği zaman tamam demeyip ben illa ki tahkim'e gideceğim diyen össan abi,aldı boyunun ölçüsünü..Hazır adam para teklif etmiş alsana,işte klasik türk mantığı hep daha çok istemek..

P.s.Hepimiz liseliyiz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
eagle da öyle bi demişki kazandırdıkları kupalarla avrupada attıkları gollerle yeterince para kazandırdılar fln

2 senede 4 uefa 2 super kupa 3 lig şampiyonlugu 3 fortis 1 tanede cl kupası aldıgınız için çok para kazandırdılar sanırım

sırf lig şampiyonluğu 2-3 mly dolar bu ligde senin haberin varmı ayrıca avrupada kazanılan her maç 600bin dolar civarında bir para yanlış bilmiyosam beraberlikte 200-300bin falan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...