Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 dafa fas skmas dfşdsm şdamsdşasm dşmd fklmgşzmbşzdm kl mşölşvb ölşbölşbşl blö zatan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Kolay gl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 obaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
einhander Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 hebele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nba Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 son ki üç üç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 bir bektaşi dedesi ve öğrencisi konuşmaktadır: öğrenci - dede efendi sana bi soru, denizin dibinde ney var. dede - bilemedim evladım. öğrenci - bak iyi dinle, denizin dibinde ney var. dede - bilmiyorum evladım sölesene ne var? öğrenci - yeaa sen beni dinlemiyosun ki ney var diyorum sana ney var. dede - ben böyle çile görmedim bravo. Umut Sarıkaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 bu olayı bana babam bundan 6 7 yıl belki de daha önce kadıköyden karşıya vapurla geçerken yapmıştı bende anlamamıştım 4 5 sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heinz_Guderian Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Gulu gulu dansı yapmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nba Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 [ Mesaj 25 Mayıs 2007, Cuma - 20:22 tarihinde, nba tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 3 kere beetlejuice diyin sıkıntı mıkıntı kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rap_antikor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 sıkılmak isteyen varsa 7 kere yartırtmaselkelovjistrikalayalayetmezveklekübülüş desin.. sıkılır illa.. sıkılıncada yukardaki arkadaşın dediini uygulayın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trevize Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 sıkılan kendini parmaklasın derlerdi eskiden.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Yalnız aynı durum bendede mevcut an itibariyle. Film izlesemmi diyorum. The Godfather ı trilogy mı yapsam ne yapsam bilemiyorum. 11 inde çalışmaya başlııcam o zaman kadar daha çok var. İtalyanca da çalışasım yok. napalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar