Trevize Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Sayın arkadaşlarım gidin bir deneyin akşam gazetesinde AKP ye övgüler düzen düzmece haberlere olumsuz bir yorum yapabilecekmisiniz. adamlar yayınlamıyorlar bile. Nerde telemarketing zihniyetinde övgü var, onlar orda. örnek; denedim memnun kaldım. gazete sahibi bayan çok iyi zıplıyor. gazete sahibi bayanın oğlu not : başlığı değiştiremiyorum . küçük harf yazmamışım özür dilerim. [ Mesaj 25 Mayıs 2007, Cuma - 18:15 tarihinde, Trevize tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 vay ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Welcome to MEDYAmania Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 ney ben anlamadım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 AKP'yi öven bir haberi eleştiren bir yorum yolladığında yayınlamadıklarından şikayetçi anladığım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 :((((((((((88 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trevize Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 said: AKP'yi öven bir haberi eleştiren bir yorum yolladığında yayınlamadıklarından şikayetçi anladığım kadarıyla. @werewolf aynen öyle dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 onu da böyle yazdıysan yayınlamamışlardır =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 *yarılır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Ichirin no Hana Ne hana ne kervana Ben bi güzel gördüm Benziyor bir hayvana [ Mesaj 25 Mayıs 2007, Cuma - 19:49 tarihinde, Lopeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 akp'ye küfür etme hakkımızı elimizden alamazsınız edepsizleerrr!!1!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heinz_Guderian Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Yazı, yazım kurallarına uymamış da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trevize Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 öhmm..... 18 kez denedikten sonra sinirle ancak bu kadar yazabilmişim....yazım kuralını yiyim. o an nazlı ılıcak la ve oğluyla ilgili fanteziler kuruyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 aaa bak şu edepsize :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trevize Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 cidden amma edepsizim :) [ Mesaj 25 Mayıs 2007, Cuma - 22:00 tarihinde, Trevize tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 said: o an nazlı ılıcak la ve oğluyla ilgili fanteziler kuruyordum *koşarak uzaklaşır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 said: Yazı, yazım kurallarına uymamış da olabilir. doğru. biraz fazla gaza gelmişsin bence. biraz sakin ol, soluklan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 stv den kapmistir nazli ilicak rte ciligi. eh oglu dedigin zaten adam bile degil, annesinin agzi o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 yorumlar olmasa ne dedigini anlayamazdim sanirim, eheh. yanli medya ftw. her zaman destekliyoruz. rte go home! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar