ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Selam, Vcd formatında çekilmiş olan cd ler var elimde 2 tane. Sony, CD-R 700 mb boş cd lerden bir tanesinin içine 766 mb, diğerinin içine 706 mb sığdırılmış. Ben bunları bilgisayara atıyorum, bilgisayardan yine 700 mb kapasiteli boş bir cd ye yazmaya kalktığımda yer yok diye hata veriyor haliyle. Vcd oldukları için de bölemiyorum cd leri, kesemiyorum da ayrıca. Dolayısıyla 700 mb lık cd nin içine 766 mb ın nasıl sığdırıldığını çözmem gerekiyor. Boş cd olarak Princo cd-r 700 mb (ki önemi yok sanırım bunun), program olarak da Nero Express kullanıyorum. Yardımcı olursanız cok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 tam bilmiyorum ama bizim arkadaslar kısa kapanıs metni falan diyolardı belki o sekilde bişiler olur ama tam emin değilim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 neroda cd yazarken aşağıdan ayrıntılar >> ayarla >> uzman ayarları tabına gir. (ingilizce kullanıyorsan da bulursun tuşları bi şekilde :)) cd ve dvd ye max ne kadar yazabileceğinin ayarı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Bir de CD markası fark ediyo burda. 800mb falan diye satılan CDler var, daha garantili olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 overburn müydü neydi neroda. Dvd de de yapabiliyorduk sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 evet overburn diye biliyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 msnden söylemiştim ben zaugna'ya ama aratan olursa burayada yazayım. vcd formatında cd ye dakika bazında yazılabiliyor olması lazım. yanlış hatırlamıyorsam 80 dakikaya kadar yazılabiliyor olması lazım. Neroyla vcd yarat deyip karşımıza çıkan tracks listesine avseq1.dat ı ekleyip yazılabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar