Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye Beko Basketbol Ligi Final Serisi (Fenerbahçe-Efes Pilsen)

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

Yok Türkiye liginde bakarsak sadece Fenerbahçe en çok hak eden,

Ama bu sene genel olarak bakarsak Türk takımları arasındaki başarılara en iyisi Telekom'du,Şubat ayına kadardı sanırım Avrupa 2 yenilgi,Türkiye'de 1 yenilgi ile geldiler.

Klasik Telekom tarihi yaşandı sonrasında,sene başında çoşar sene sonlarına doğru üst üste yenilgi serisi başlar,Playofflara kalırsa elenir,genelde kalamazdı.Bu sene her zamankinden daha iyi bir takım vardı ama olmadı :(

Seneye inşallah :D
Sosyal ağlarda paylaş

telekom sezon sonu yine kötüye gitti ama bu sefer kesinlikle ççok daha iyi toprlandı, üstelik ipin ucunu da bırakmıyorlar sezon bitti diye micheal wright la anlaştılar geçen hatta.

fenerbahçe ülker hak etti bence ama efes de ne kadar büyük bir camia olduğunu gösterdi seyirci kıstılaması yapmayarak, ama nolursa olsun efes bence daha küçük başka bir salon yapmalı kendine ve orda oynamalı maçları, taraftar için de bişeyler düşünmesi lazım ve de, herkes efes'in taraftarı olmadığını düşünür ama çokça var aslında. merkezi ve küçük bir salonda ve eski savunma mantalitesiyle efes istenilen şampiyonlukların ı daha ısrarlı bir şekilde kovalayacaktır.(fener de galiba yeni salon yapıyomuş ama abdi ipekçi maalesef efes için fazla büyük, görünen bu)
Sosyal ağlarda paylaş

tebrikler fenere helal olsun valla

bizim angut yönetim cola turkalarla anlaşa dursun fenerbahçe tarih yazdı

buraya da yazıyorum seneye fener euroleaguede iş yapacak çünkü taraftarın basketboldaki önemi çok fazla. zaten ülkerin birleşme nedenlerinden biri de buydu

yalnız fener yanlış hatırlamıyorsam kendi salonunu yapıyordu bence atmosferin daha baskılı olduğu bir salona geçmeli akatlar misali daha küçük ama daha iç içe. işte ozaman iyice sağlam olur

bizimkiler de cola turkayı bırakıp efesle birleşse:P
Sosyal ağlarda paylaş

said:
yalnız fener yanlış hatırlamıyorsam kendi salonunu yapıyordu bence atmosferin daha baskılı olduğu bir salona geçmeli akatlar misali daha küçük ama daha iç içe. işte ozaman iyice sağlam olur

Evet kadıköy'de olacak yeni salon tahmini 16.000 kişilik olacak dedi aziz yıldırım..
Sosyal ağlarda paylaş

fenerbahçenin seyirci sorunu yok ki daha küçük salona geçsinler. baskıyı abdi ipekçi'de de rahatça kurdular lig ve eurolig maçlarında zaten. bence yine en az 10000 kişilik bi salon yapmalılar. ki şöyle bir bakınca basketbol taraftarından para kazanabilecek belki de yegane kulüp olabilir fenerbahçe türkiye'de.
Sosyal ağlarda paylaş

Araplarda Telekom'a stad yapacaklardı hatta çok iddiali konuşmalar vardı sene başında işte Ankara'nin ve Türkiye'nin en büyük kapalı spor salonu vs. olacak,çok emmeli gömmeli olacak diye.

Yalan oldu galiba demek istemiyorum ama galiba oldu .Bu sezon Telekom'a üst yönetim tarafından 10 milyon dolar sadece kadroyu elinde tutması ve güçlendirmesi için para veriliyor.Daha iyi bir Telekom geliyor yani bu sene.
Sosyal ağlarda paylaş

inş daha iyi bi telekom efes falan gelir de basketbol ligimiz daha heyecan vereci hala gelirde buna bağlı olark avrupa da da iyi şeyler yaparız hayırlısı olsun bakalım.bide Fenerbahçe nin bu sene kadrosuna iyi takvilere yapılacakmışülkerle yapılan anlaşmada sözleşmenin üstünden 1 yıl geçtikten sonra ülkerin Fenerbahçe ye avrupada başarı yakalyacak bir kadro kurma zorunluluğu varmış.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi daha ne kadro kuracaklar zaten hayvani bir güçteler :)

Efes ve Telekom seneye çok iyi başlayacak orası kesin.

Ben asıl Banvit ve Beşiktaş'i merak ediyorum.Banvit kurtarır yine de Beşiktaş'in işi iyice zora gitti.

Ne koç var ne oyuncu,başkan adam olsaydı keşke de o harika takımı bu hallere sokmasaydı...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ombakkombak
üye [şikayet et]
§ 05 Haziran 2007, Salı - 00:45 [ özel msj ]
Efes resmen Fener e yattı. Fener Efesi yine yenerdi ama 4-0 olmazdı. 100. yılda Fenere yamuk yapıp taraftardan bira boykotu yememek için yattılar. Yoksa arada böyle devasa bir fark yok.
bira boykotu he galatasaraylısın demi sen?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...