Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye Beko Basketbol Ligi Final Serisi (Fenerbahçe-Efes Pilsen)

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

Yalniz soyle bi durum var bu takim ciddi birbirine alismis durumda euroleauge sampiyonlugu simdilik hayal olsada seneye isallah bi final four oynariz..

Basketbolda ciddiyetsizlik gercekten hata affetmiyor durum 5-0 dir futbolda son 10 dk ya girersin nekadar dikkatsiz olsanda maci wermen imkansiza yakindir .. ama basketbolda ayni sey gecerli degil

Ortasahaya yakin kesimlerden sut denemeleri vs fazla ciddiyesizdik .. mrsic basded omer ve ozellikle mirsadi cok begendim fb sampiyon gibi diyebiliriz
Sosyal ağlarda paylaş

Anlamıyorum bu Efes'i bu sene Telekom genel olarak baktığımızda iki takımdan daha iyi olmasına rağmen her sene olduğu gibi ligin sonunda düşüşe geçti,oynamadı.

Çıktı Efes'le oynadı 3-1 kaybetti,o Efes geldi Fenerbahçe'ye 3 maç kaybetti.

Ya maçın 2 ve 3. periyoduna baktım çıldırdım,oynayan takımlara değil Telekom'un bu Efes'e nasıl yenildiğini anlamadım.

Ya Efes maçları veriyor ki Efes yapmaz böyle bir şey ya da Fenerbahçe ciddi ciddi aylarca çalışmış bu finale.

Efes gerçi Telekom serisi gibi zorlu bir seriden geçti geldi ve FB'de GS gibi bir kolay bir seriden geldi ama şimdi doğruya doğru Fenerbahçe o kupayı cidden hak ediyor.

Yani ilk iki maçı full,bu maçı da az biraz seyrettim Fenerbahçe daha iyi oynayan takım,Efes'te istek diye bir kalmamış.

Fenerbahçe ve Telekom bu sene şampiyonluğu hak eden takımlardı.Efes'te sene başından beri bir şey görmediğim halde Telekom'un önünde kapadılar ligi.

Seneye Fenerbahçe-Efes gider yine Euroleague'e ama Telekom'u da görmek isteriz :D

[ Mesaj 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 20:59 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya futbol bölümünde yazmıştım zaten buraya da yazıyorum.

Spor külübü olarak baktığımızda son 3 seneye kadar Türkiye'nin en büyük ve başarılı spor külübü iken Demirören'in başa gelmesi ve ardından gelen olaylar yüzünden şuan en kötülerinden biriyiz.

Bu adam yüzünden basketbol dahil tüm spor dallarında,hatta spor olmayan dallarda bile gerileme başladı,küme düşmeler olsun,iflaslar olsun vs. vs. adam tüm yatırımını futbola yapıyor,hayır onda da başarı yok.

Fenerbahçe şuan itibariyle benim gözümde Türkiye'nin en başarılı spor külübüdür.Ne zaman ki Beşiktaş'in yönetimi değişir,külübün gerçek amacı tekrar rayına oturursa bu fikrim değişir.

Yani bu ne demek,Demirören ve tayfası külüpten tamamen temizlenene kadar,bu da malesef çok uzun sürecek gibi gözüküyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Niye Efes böyle bir şey yaptı onu da anlamadım ben aslında,yani tamam aynı sahayı paylaşıyor olabilirsiniz ama bu bilet sınırlandırmasının olmaması ne demektir ya ?

Çok saçma geliyor bana,bunu Fenerbahçe'ye yapıyor diye demiyorum yerinde hangi takım olursa olsun seyirci faktörü diye bir olay vardır yani takımını düşünen yönetici böyle yapmaz benim gözümde.
Sosyal ağlarda paylaş

ne kadar saçma konuşuyorsunuz yıllarca futbola gösterilen ilgi neden basketbol'a gösterilmiyor diye bağırırsınız,maçlara bilet olayı olmayınca da bıdı bıdı yaparsınız,ne yani efes bilet kısıtlaması yapınca boş tribünlere oynanan bir final çok mu hoşunuza gidecek hayret yaa..basketbolda bari deplasman taraftarı ev sahibi taraftarı diye bir şey olmasın...

[ Mesaj 01 Haziran 2007, Cuma - 17:32 tarihinde, A-R-E-S tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

3 sene önce beşiktaş efesle final oynarken böyle yapmamıştı ne yazık ki efes az miktarda bilet verip üstüne efes tarafından bilet alınmaması için elinden geleni yapmıştı. (aynı şeyi efesle oynadığımız yarı final maçında da yapmışlardı)

efese kızanların sebebi bu yoksa bence de oynanmasın boş tribünlere
Sosyal ağlarda paylaş

abi basketbola ilgi ayrı,benim bahsettiğim şey ayrı burada.

Ben boş tribunlere karşı oynansın demiyorum,bunu savunmuyorum.

Futbolda hep seyirci faktörü,seyirci faktörü diye tuttururlar.Bu da aynı şey aslında.Basketbolda seyircinin oyuna etkisi futboldakinden kat kat fazla.

Şimdi sen tüm maçlarında senin taraftarının az,karşı takımın çok sesinin çıkmasını mı istersin,yoksa en azından kendi maçlarında kendi takımına tezahurat mı istersin.

Bunu kim yaparsa yapsın,finalde hangi takım olursa olsun söylerdim.Zaten Fenerbahçe'li birinin çıkıp hemen buna karşılık yazı yazacağını tahmin ediyordum,oldu da.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...