xaty Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Network'te paylaştığım dosyaların kime gittiğini, hangi dosyaların gittiğini bana gösterebilecek bir program var mı? external hdd kullanıyorum, film-müzik-dizi baya bir paylaşıyorum ağ üzerinde. sürekli tık tık tık işlem yapıyor hdd merak ediyorum kim ne alıyor bu kadar diye, merakımı giderecek bildiğiniz bir program var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Ben da isterim. Yurtda ne var ne yok paylaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 ip bazında monitor için sniffer kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 said: ip bazında monitor için sniffer kullanabilirsin. ?? bu iş için önerebileceğin program var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 netlimiter 2 varsa oradan hangi ip ile trasnfer yapılıyor bakabilirsin. system in yanındaki + ya bas sonra orada çıkan process x in de yanındaki + ya bas. network bağlantısı yaptığım adamların internal ip leri çıkar. hangi ip ile kaç kb transferin var görürsün. [ Mesaj 25 Mayıs 2007, Cuma - 16:17 tarihinde, Sailor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 http://www.softperfect.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 said: bu iş için önerebileceğin program var mı? http://ettercap.sourceforge.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar