Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Power Ball

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Alanınız varmi zevkli birşeye benziyor. 1-2 site'ye baktım ama 50-60 milyon civari fiyatı vardı biraz pahalı geldi.
İlk çıktığında Lazer,Sanal bebek gibi ürünlerde hep boyle oluyor .Buda ucuzlar diye dusunuyorum :D
Video'su
http://www.youtube.com/watch?v=RW1P4j5YApM

Bilmeyenler için
said:
Merkezindeki topa başlangıç hareketini verdikten sonra, dairesel bilek harketleriyle içindeki mekanizmanın hızını adım adım arttırırsınız. Oluşan merkezkaç kuvveti, PowerBall’ı kontrol etmenizi giderek zorlaştırırken, bu küçük top sanki dünyanın yükünü elinizde taşıyormuşsunuz gibi ağırlaşmaya başlar. Oyunun tek kuralı da döndürmeye devam etmektir...

PowerBall’a bu kadar bağımlılık yaptıran bir diğer nokta ise üzerindeki sayaçtan performansınızı takip edebilmeniz ve her seferinde daha yüksek bir skor için kendinizi zorlamak istemeniz. Söylemeye çok gerek olmasa da daha çok erkekler bu güç ve skor karışımının müptelasıdırlar.., ama denge ve dayanıklılık konularının uzmanı olan bayanlar da Powerball ile güç gösterisinin tadına varabilir

[ Mesaj 25 Mayıs 2007, Cuma - 02:22 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
videoları izledikce iyice celallandım yarın benim bulmam lazım bu powertoplardan.

dünyanın en iyisi yunanlı akis diye bir adammıs 16bin yapmıs skorermis.

ayrıca her ayın birincisine bedava powerball gonderıyorlarmıs yeni.
Mesaj tarihi:
bizim türkler 17.000 yapar, sonra göğsünden türk bayrağı çıkarır video çeker youtubea koyar bu akis'i duyduktan sonra:)

[ Mesaj 25 Mayıs 2007, Cuma - 04:28 tarihinde, Aket-Atum tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
bende var 14.000 yapmıştım zamanında
bir süre sonra bozuluyor
almışken metal olanını alın
hem daha iyi egzersiz için hem de zor bozuluyor.

levent kanyon'da alttaki ilginç şeyler satan yerde bulunuyor.

neyse bana 2-3 haftada gelmişti yalnız.
Mesaj tarihi:
yani bu videodakiler olay değil 18.000 gelsin metal olimpiyat powerball'uyla yapsınlar da, yerden bileklerini toplarlar.

(oturmadan biraz zor tutarlar o metal powerball'u)

not: önemli olan sağa sola sallamak değil sabit 18.000 yapman ve 10 sn. tutmak =)

not2: http://www.youtube.com/watch?v=iXbax3wh99M&NR=1

not3: http://www.youtube.com/watch?v=eXrtnnUrK20

[ Mesaj 25 Mayıs 2007, Cuma - 05:03 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Neon ısıklı var Neon ısıksız var arada 13 milyon gibi bir fiyat farkı var. Neonluda gece müthiş duruyor ama 60 milyon vermeye değmez en iyisi beklemek

[ Mesaj 25 Mayıs 2007, Cuma - 11:02 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
karaköy de otoparkın oralarda bi dükkanda 20 ytlye satılıyodu
ben almıştım ilk başlarda zevkliydi, sonra yere düştü dönmedi bi daha
bi kaç gün daha oynasam sıkılırdım, sıkılamadan gitti

chemical açmıştı bi konu, adres filan da vardı
  • Yeni Oluştur...