Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Power of the Restoration Shaman

Zergling

Öne çıkan mesajlar

Chain heal gerçekten çok güçlü bi spell ancak lifebloom bence druid'leri çok iyi bir healer haline getirdi. Druid healing eskiye göre de tamamen deişti. Eskiden rank4 mü ne ht spamlenirdi şimdi atıcaksın hotları yeniliceksin acil durumda çıkıcan treeformdan basıcan ns + ht .

Bu arada çok güzel yazmışsın...
Sosyal ağlarda paylaş

16/41/0 talent pointi olan bi combat sword rogue'da (lvl 66) Quick Recovery'nin işi abi çok merak ettim ?

Warlock'larin raidlerde heal edilmedigini mi kasdetmek mi istiyorsun ? Fel Armor'u var diye ?

Orc oldum Blood Fury kullanmak için Trinket aldim heal atarken kullanmak için. tabiki'de ne warsa kullancam.

Chain heal guzel ama cok overheal yaptiriyor :(

[ Mesaj 27 Mayıs 2007, Pazar - 14:38 tarihinde, Zergling tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
life bloom guzelde, arada mage'ın birine gecip passive bi şekilde kalma riskide var büyünün.

bu dediğin priestlerin prayer of healing olsa gerek, dmg alınca hedef başkasına zıplayan buff-heal'ı diyorsan.

catastrophe güzel yazmış da paladinlerin durumu gayet değişti, şu anda oyundaki en yüksek mana verimsizliğine sahip holy light ki zaten iki tane healimiz var. öte yandan paladinlerin şikayet edilen verimliliği esas olarak illumination'dan değil, (ancak holy light'ı direkt büyük heallerin verim seviyesine çekiyordu, gidip bütün büyük heallerin mana costlarını ve heal miktarlarını karşılaştırırsanız oyunun en güdüğünün hl olduğunu göreceksiniz) flash of light'ın temel mana cost ve heal seviyesinin oyunun en düşüğü olmasından ileri geliyordu. hiçbir heal gear yokken kullanılamayacak kadar dandik olan bu heal gear bonuslar devreye girince sanal bir downranking etkisine sahip adeta, bu nedenle paladinlerin manası bitmiyormuş gibi geliyor insanlara çünkü raidlerde kullandıkları spell budur zira büyük healleri yapan diğer sınıflar mevcut.

ha ama dün heroicte tek başımaydım healer olarak, sıkışık bir yerde holy light spam gerekti, çat oom. illumination değişikliği sadece paladinlerin büyük healleri başları sıkıştığında kullanmasını etkiledi. hatta diyebilirim ki pvp'de daha büyük sorun bu devamlı hl kullanıldığından.
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer 25man raid yapıyorsan ikisinide bulunduracaksın durumuna göre kullanacaksın.HOT da direct heal da kötü değil.Zaten tank ı ayakta tutan sadece Direct healdır gibi birşey diyemezsin.Kesinlikle yanlış bir gözlem bu.Bu kadarını rahatça söylerim.Neden söylerim?Çünkü WOW'da raiding encounter bazlı bir olay.Encounter'a göre uygun davrancaksın.Kimisi silence vb interruptlar yedirir, o sıra tanka hot gerekir.Kimiside 6-7k koyar onu hemen kapatman gerekir.Öyle Priest şöyle en iyi healardır, Paladin böyle imbadır, Shaman hepsini ezer filan demekle olmuyo ne yazık ki.Hepsinin ayrı bir katkısı var.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet o paladinlere gelen nerfi eklememişim, geç bir saatte yazdığım için olsa gerek. O nerf zaten paladinlerin en büyük avantajını ellerinden aldı diyebilirim. Tam olarak silinmemiş olsa da, holy lightı kullanmak artık eskisi kadar kolay değil. Ayrıca evet aynen söylediği gibi, paladinin efektif heali birazda flash healın çok düşük olan mana costu. Fakat tabiki şunuda unutmamak lazım, o flash of light, bir priestin heali kadar heallayamaz.

Ama şu bir gerçek ki eşit gearli bir priest ve bir paladin alırsanız (gearları farklı statlara ağırlık versede sadece heal up olarak) priestin, paladinin max rank flash of lightı kadar heallayan downrank bir flash heali, paladininkinden daha çok mana harcamaktadır(cümle karışık oldu ama neyse). Ha ama priestinde başka avantajları var tabi. Zaten arada bir fark olmasa paladin öne çıkmazdı.

Paladinler hep crit bazlı itemlar kullanırlardı, sanırım o nerften sonra bile yine crit bazlı giyeceklerdir. Ama manalarına holy light kullanırken yine çok dikkat etmeleri gerek. Flash of lightda o kadar sart değil çünkü zaten mana costu oldukça düşük.

Warriorların arkasında paladini sevmelerinin nedeni, direct ve kesintisiz heal atabilmeleri. Bir priest öyle flash heal spamlasa manası biter. Tabi aynı şey shaman içinde geçerli. Ama tekrar üstüne basa basa söylüyorum. Her healing class kendi dalında ve yaptığı işlerde çok iyidir. Encounterına göre shamanına da muhtaç olursun priestine de druidinede paladinine de. O yüzden iyi healing class değil, classını iyi oynayan player vardır.

Bide healing meterda birinci hede hödö oluyormuş diyen arkadaşlar bi önceki postumu bir daha gözden geçiriversinler. Orda, meterda nasıl birinci olunur anlattım.
Sosyal ağlarda paylaş

ssj4songoku'ya
said:

Eğer 25man raid yapıyorsan ikisinide bulunduracaksın durumuna göre kullanacaksın.HOT da direct heal da kötü değil.Zaten tank ı ayakta tutan sadece Direct healdır gibi birşey diyemezsin.Kesinlikle yanlış bir gözlem bu.Bu kadarını rahatça söylerim.Neden söylerim?Çünkü WOW'da raiding encounter bazlı bir olay.Encounter'a göre uygun davrancaksın.Kimisi silence vb interruptlar yedirir, o sıra tanka hot gerekir.Kimiside 6-7k koyar onu hemen kapatman gerekir.Öyle Priest şöyle en iyi healardır, Paladin böyle imbadır, Shaman hepsini ezer filan demekle olmuyo ne yazık ki.Hepsinin ayrı bir katkısı var.,

sen dediğimi yanlış anlamışsın sanırım. Ben sadece hotlarla tank tutulamaz demiştim.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok ya ben genel anlamda söyledim onu.Kimseye cevap verdiğim filan yok yani.

Nedense son zamanlar bir moda çıktı en iyi tank şudur en iyi healer budur en iyi cart en iyi curt.Oyunda zaten 3 ana şey var healer-tank-dps.Madem en iyi healer-tank-dps belli niye 8 class var o zaman yani.Her class'ın eksileri ve artıları var işte.Onları doğru düzgün encounter a göre kullanacaksın olay orda bitiyor.Ha ama arada biraz dengesizlikler olabilir yada bir class daha çok göze çarpabilir.Ama en iyi şu en iyi bu diyip kesitirip atmalardan gına geldi artık bana açıkcası.

O yüzden kimseye cevap verdiğim yok sadece genel düşüncemi anlatan bir mesaj attım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...