tunca Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=wh6JPbIWNU0 yorum yok benden hasta bi adam =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 allahım müziğe dayanamadim daha fazla kapadım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 bonus: http://www.youtube.com/watch?v=BNi_vPFYjfQ aynı adam zerge karsı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 ben çok seviom lan o müziği =p [ Mesaj 25 Mayıs 2007, Cuma - 00:52 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 bunları izledikten sonra marine ölümsüz herseyi alır falan sanıyo insan =P adam lurkerı falan resmen dodgeluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 lurker marine ilişkisi cokda efsane bişi değil aslıdna karşısındakileri mmallıklarıda var, amam drop mevzusu hoş adamın onu taktir ediyorum. ama yellowcuyuz ezelden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 bide bu varmıs scv rush =P oyun için degil de adamların heycanlanmasını görmek içni bile izlenir =P http://www.youtube.com/watch?v=Jen46qkZVNI&mode=related&search= [ Mesaj 25 Mayıs 2007, Cuma - 01:15 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=avtwzaa_OlU&mode=related&search= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 insan değil bunlar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Adam Boxer olucak o kadar =) en iyi terranlardan biri medic le beraber.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Şerrefsizim yapcaktım bi kere SCV rush ama vazgeçmiştim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 of nasıl bir müzik bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 bu boxer zaten en iyi terran değil mi direk? çoğu turnuvayı kazanan falan? teee 6-7 sene önce hatırlıyorum bunun replaylerini çekiyodum ben netten terran'ı bütün detaylarıyla öğrenebilmek için =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 wcg turnuvasını izledim 25 dk .. zerg oynayan çocuk dünyanın en iyi zergiymiş. ""kıçımın zergi"".. adam terrana karşı rush yapmadı gitti 2. üssü kurdu yuh o ne dedim. üstüne de kaybetti doğal olarak ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 abi adam boxer ki kendisi terran da bir cok taktigi ilk gelistiren kisi olarak ta bilinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 zergde fast xp cıkmak klasik bi taktiktir. 50hp scv lere rush yapsan ne olur yapmasan ne olur dragonmax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Bildiğim kamyon ya scvler, üstünden falan geçiyor zerglinglerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 slayer boxer ve yellow un 1 saatten fazla olan bi replayi vardı onu bulabilirsem bulayım onu izleyin sonra bizde oyun mu oynuyoruz diyip bırakın. ben öyle yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 hala oynuo mu bu adamlar yau grrr mrrr wardı bi zamanlar yaşlandı ve koreli diil die dışladılar adamı ehua.. yok mu şöle genç yetenek fln huun sen bilirsin.. olmadı tunca nın üstüne düşelim biraz çıksın piyasaya.. discovery de bi belgeselini izlemiştim böle takımların evleri war. Elemanlar beraber yaşıyo evin içinde antreman saatleri war kalkıp starcraft oynamak zorundalar belli saatler içinde.. [ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 02:10 tarihinde, bLaQ tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 tuncadan ne köy olur ne kasaba, azim yok adamda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar