kaleidoscopic Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 (istanbullu olduğumu belirtiyim) biri vardı gölcüktendi kızı bir daha görmedim biri vardı b.çekmecedendi kızı bir daha görmedim biri bursadandı kızı bir daha görmedim biri okuldandı tanıdıktan 3 gün sonra başkasıyla çıkmaya başladı ve sonunda imzam oluştu ehehehehehe[hline]Borbag: 17 yıllık kıdemli sap. kariyerini başarıyla sürdürüyor. Uzmanlık alanı şehirlerarası ilişkileri yürütememek,şehiriçi bulamamak. Hala mutlu, yakında bölünerek çoğalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Bekarlık gibisi varmı yaaaa ohhh ne guzel ne dert ne tasa. Özlersiniz ilerde bekarlığı.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 b d..[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 said: BlaCk_DmC, 28 September 2003 21:33 tarihinde demiş ki: (e) Seçeneği başıma geldi Offf Of[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! arkadaşlığınız bozulmadımı?[hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Blind- Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 said: Borbag, 29 September 2003 12:26 tarihinde demiş ki: (istanbullu olduğumu belirtiyim) biri vardı gölcüktendi kızı bir daha görmedim biri vardı b.çekmecedendi kızı bir daha görmedim biri bursadandı kızı bir daha görmedim biri okuldandı tanıdıktan 3 gün sonra başkasıyla çıkmaya başladı ve sonunda imzam oluştu ehehehehehe[hline]Borbag: 17 yıllık kıdemli sap. kariyerini başarıyla sürdürüyor. Uzmanlık alanı şehirlerarası ilişkileri yürütememek,şehiriçi bulamamak. Hala mutlu, yakında bölünerek çoğalacak. kocaeli-gölcükmü eğer öyleyse isim fln söle bulup getireyim kızı yani bizimde bir iyiliğimiz olsun ;)[hline]Unutmayınki asıl olan Hayattır... Hayatta Beşiktaş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 seviyeli bir birliktelik en iyisi bence...[hline] andır pörmınınt konstrakşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Düşün işte hayatımı risk ederek bunları yazıyorsam bekarlığın değerini anlayın :P[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 a pls[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 kız ayaa döt ayaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Yaşça ve sınıfça büyük kızları sevmemeye özen gösterin.Çok havalı oluyorlar tavlayana bravo. *Kendinden bir yaş büyük kızı tavlayamadığını gururuna yediremez intiharı düşünür.*[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 said: White_Rakkad, 29 September 2003 15:54 tarihinde demiş ki: said: BlaCk_DmC, 28 September 2003 21:33 tarihinde demiş ki: (e) Seçeneği başıma geldi Offf Of[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! arkadaşlığınız bozulmadımı?[hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Hayır kesinlikle, Ben o kıza aşık olmuştum evet onu seviyordum ve arkadaşımla çıkmaya başladılar ama o arkadaşımıda çok severim benim için çok değerlidir. Kesinlikle ilişkilerine karışmadım. İçİme attım ve ACI ÇEKTİm Hemde baya bi acı çektim. Şimdi o kızı ne zaman düşünsem yüreğim burkuluyor.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 yazık olmuş black.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 D şıkkı. Ama yakın söylicem :)[hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! İşporta Hosting'e HAYIR! Tamamen Türk Hosting....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Ya ben bir şey anladım hep böyle tamam bu en ciddisidir fln diyosunda hepsi yalan oluyo be en iyisi tek yaşamak *!özlemini duyar*[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 said: kocaeli-gölcükmü eğer öyleyse isim fln söle bulup getireyim kızı yani bizimde bir iyiliğimiz olsun ;)[hline]Unutmayınki asıl olan Hayattır... Hayatta Beşiktaş! abi o kız 5-6 yıl öncesinde kaldı. borun pazarı geçti anlayacağın aşk meşk boş işler zaten, bunu bilir bunu söylerim hem zaten benim kızlara ihtiyacım yok öss testlerim var[hline]HellHound Konu Saptırma Akademisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 dün yazdığım bütün mesajlar Gilean adıyla çıkmış kusuruma bakmayın demek ki neymiş? okulun bilgisayarlarını kullanırkene login etmeyeceeeez[hline]Borbag: 17 yıllık kıdemli sap. kariyerini başarıyla sürdürüyor. Uzmanlık alanı şehirlerarası ilişkileri yürütememek,şehiriçi bulamamak. Hala mutlu, yakında bölünerek çoğalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar