Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Ona bakarsanız en güzel örnek anneannem olur sanırım. Gençliğinde annesi ölmek üzereyken ona asprin vermiş ve bir şekilde hayatı kurtulmuş kadının, en azından doktorlar demişler "Verdiğiniz asprin hayatını kurtarmış annenizin... " diye. Şimdi kadın ülser ve aldığı her asprin onu zehirliyor, zarar veriyor. Ona rağmen canı acıdıkça, kendini kötü hissettikçe asprin alıyor. Bu da günde 7-8 tane asprin ediyor ki gerçekten altüst ediyor sağlığını. Şimdi artık eve asprin almaz, alırsak da saklar olduk. Bunun bir esrar yada mantar bağımlılığından farkını kim söyleyebilir? Her türlü mantıklı açıklamayı yaptık, zarar veriyor dedik, yok. Bana iyi geliyor, iyi hissediyorum diyor yine kendi bildiğini okuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 uzattıkça gençleri özendiriyorsunuz. bu arada mantar kanalı lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Chiptech haklısın sanırım. Bu muhabbeti uzatmaya gerek yok da... Zaten açıkladım demek istediğimi. Özendirmek falan değil amaç burada, öyle anlayan varsa da kusra bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 huzur islamda gençler,valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 @antimodes:sigara fiziksel bağımlılık yapıyo demişsin de ben 4 yıldır içiyorum uzun süreler içmediğim oldu ne baş ağrısı ne mide bulantısı çektim sadece canım çok içmek istedi. sen sanırım buna psikolojik bağımlılık dersin ama bu canının istemesi oalyı da kimyasal bir şey mutluluk vs gibi. esrar içerken tütün de aldığın için en basidinden senin fiziksel dediğin bağımlılığı yapar. esrar fiziksel bağımlılık yapmaz psikolojik bağımlılık yapar demek de sadece hafif göstermek oluyor bu bağlamda. [ Mesaj 29 Mayıs 2007, Salı - 16:52 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 sigara biyolojik bağımlılık yapıyor. baş ağrıtıyor, kafa çalışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 benim niye ağrımıyor başım bende mi bişi var ?=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Uyuşturucu, tütün , alkol zararlıdır bu kadar. fazla söze gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 aslıda, bilimsel olarak az miktarda alkol zararlı değil faydalı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 sosyal içici olursan alkol konusunda zararlı değil bir nevi ağzınla içmek önemli olan diğer maddeler hakkında yorum yapmıyorum burda savunulması bile hata iken özendirilmeye yakın mesajlar söz konusu olmuş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 said: benim niye ağrımıyor başım bende mi bişi var ?=p küçüksün sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 hayır sen ihtiyarsın ondan=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 kafana vururum senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 sakallarında beyazlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 saçında yeşil var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 elfler için normal bişi=p ama bu aralar kahverengiye boyadım human rpsi yapıorum. [ Mesaj 29 Mayıs 2007, Salı - 18:28 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 kokayin yedim bulaşmıştır. yemeyince bunalıyorum, burnum düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 çokelet yei ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 kafan mı güzel ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 eroyin içtim ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 açıosun trance parçalar teq shot yapıosun ohhşşş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 ben zorla gıttı m yıllarca psikoloğa, psikiatriste ilaç yazdılar onları kullanmadım hiç. sonra bıraktım gitmedi "HUUULEEEEYN" dedim aman diye akctılar zaten sorna paraayı catır catır yedim ooooohhhhh dedim. ooooooohhhhhhhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 ya abi yapmayın etmeyin güzel psikaytrileri araştırın bakın bakalım en taş doktor kim.Kapağı atın o muaynayneye nasıl yazılıo lan şimdi bu :/ Samimi olun.. arkadaş olun.. öylede kalın. Çünkü çok takıyorlar doktor-hasta ilişkisine. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 valla coook kral bi psikoloğumda oldu ama manalı değil yanı ben bunu gordum, ha belki bende olmıyan bi probleme takılıp cozmeye calıştılar falan fıstık ne biliyim. ama hala pekte manalı gelmiyo bana, ha ağır durumlar olur o zamanlarda cıkıp konuşmak lazım işin uzmanlarıyla. psikiatristlerin coook buyuk bi kısmının piskopat olduğunu düşünüyorum ciddi şekilde ayrdım almaları gerek. cok ciddiyim bu konuda ciddi catlak büyük bi kısmı. psikologlar işe yaramıyo psikiatriste gidicem ilaç vericek ileşicem diyenleri acıyorum valla yazık öle yapan ınsanlara. ilaç konusu ise sakat, hç kullanmamak en iyisi, en basit en hafif ilaçlar bile uzun sureli kullanımdan sonra 1-4 ay acı cektiriyo bırakınca, yetmiyo bide bırakınca kullanığın günlere yanıyosun ilaçı keşke kullanmasaydım catlak yaşasaydım diyosun. kimsenınde doğuştan uzgun olduğuna inanmıyorum, hormonik bi bozuluk vardır lithium mityum hesabı orası başka tabiki. ayağa kalkıp biraz kapışma biraz güreşmede sonra herşey güzelleşiyo ben öle seviyorum. alkol malkol geçmiş topicte, valla tek kuralım mutlu değilsem içmiyorum super kural bence ben sviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 tahlile gircem zaten şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar