Sephrioth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Yaz geldi araba turları artık daha yoğun bir şekilde başlar tabi gezerken yeni şarkılar dinlemek gerekir :)) Herkes özellikle araba kullanırken dinlemekten zevk aldığı şarkıları yazarsa güncel bir arşiv oluşturmuş oluruz. Desteklerinizi bekliyorum.. İlk şarkılar benden, David vendetta - break for love mind electric - Dirty Cash (Dirty South Mix) Outwork - Electro Fergie - London Bridge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Kız arkadaşın ne isterse onu dinlersin bırak şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Selam, PowerXL açıktır kız arkadaşımla gezerken. Ben ağırlıklı olarak PowerXL, AlaturkaFM, RockFM falan dinlerim. Takip ettiğim kişiler Bay J, Kadir Çöpdemir Nefret edip kaçtıklarım Geveze, Cem Ceminay Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Ya ben genelde torrentspy.com'dan "usa top 40" ve "uk top 40" diye aratiyorum. Sarkilari derleyip toplayan hayirsever arakadaslar oluyor. Direk indiriyorum. Sonra icinden begenmediklerimi atip mp3-cd yapiyorum. Bir guzel dinliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Ehliyetim bile yok ama olsaydı Deep Purple - Highway Star dinlerdim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 hmm buaralar favorilerim, neşeli gaz sarkılar spoonface - here for you bob sinclair - yes you are ( mylo remix ) scissor sisters - land of a thousend words ( junkie xl remix ) grant nelson - spellbound lionel richie - around the world ( bob sinclair remix ) radyo olarak da oxygen, power, number one, fg kız arkdaş olunca powerxl, powertr ekstra = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Frekanslarıyla yazarmısınız radyoları. Mesela ben bilmiyorum oxygen fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 yabanci olarak xzibit - concentrate busta - touch it david banner - play (remix) akon - i wanna love you vs diye gidiyo. turkce olarak serdar ortac son iki album, kenan dogulu ve sezen aksunun remix albumu (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 power xl,power turk,istanbul fm,süper fm. güzel şarkı bulunmazsa kapatılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 valla radyo olarak.6 kayıtlı kanal var. 1 power fm 2 radyo maydanose 3 capital radio 4 radyo 5 5 slowturk 6 powerturk not:izmirde powerxl olsa banko kayıtlı olurdu slowturk yerine ama yok :(. bide 4lü cd changer var.onda ise: 1 nihavent cdsi 2 fasıl cdsi 3 legends diye bi cd yabancı müzik efsanelerinin parçaları var 4 duman-seni kendime sakladım albümü. not:nihavent ve fasıl sizi yanıltmasın bütün radyolardan çok eğlenioz kopuyoruz fln :D kız arkadaşım varkende farketmiyor gene aynı ama o ayarlıyor :D(gerçi şuan kız arkadaşım yok ama varken öyleydi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 eheh radyo kayitlarimiz ayni redogskiyle. ankarada FG yok, ona yaniyorum ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 fg ne ya? ilk defa duydum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 araba yok, ama olsaydı ağırlıklı olarak olarak godsmack ve metallica dinlerdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 fg : (f)uture (g)eneration dinliyorum bende genellikle radyolarda donen guzel sarki yok pek power berbat metro eskileri calmaktan bi hal oldu. numberone rezalet krock bugnlerde iyi degil filan falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sephrioth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 hocam boşverin radyoları her zaman radyo olmuyor şarkı paylaşımına devam edelim.. Sintisyzer ve Pasha verdiğiniz şarkıları indirdim gerçekten güzeller tşkler.:) Sadece yeni şarkıları değil daha önce çıkmış olup hoşunuza gidenleride yazarsanız sevinirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 power xl en gralı walla, bide power grubunun tüm kanalları forever. ayriyetten bence arabada her daim lazım olabilecek müslüm,ibo vb. isimlerin cdlerinin olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 tanto project - perfect color guzel bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Selam, Türk Sanat müziği derim sadece :) Ahh o Müzeyyen Senar yok mu ;( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Evanescence tüm şarkıları Dreamtheater tüm şark. Slayer tüm şark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sephrioth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 said: tanto project - perfect color guzel bu. indiriyim hemen :) said: Selam, Türk Sanat müziği derim sadece :) Ahh o Müzeyyen Senar yok mu ;( paramecium hocam ne yaptın xD said: Evanescence tüm şarkıları Dreamtheater tüm şark. Slayer tüm şark. biraz genelleme olmuş ama tşk ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 supermode - tell me why Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 david vendetta-unidos para la musica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 MIMS - like this DJ Khaled - we takin over 50 cent - amusement park Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 ruh halime göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sephrioth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 yukarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar