-Neiloth- Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 geçen kafede dota atıyoruz yanımdaki eleman tanımadığım biri. sy ve deso yapmış diyalog şöyle gelişti -desoyla sy calısmaz ki neden yaptın? -oyle bı calısır ki sen bile inanamazsın. 10 sn sonra hayata dönebildim.nooblugumda şu soruya şöyle cevap veremedim ya içim yanıyo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Ya tutarsa... :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Adam belki mame'i kullanmaktan vazgeçmiştir olamaz mı : P O değil de burdan aklıma gelen bi olay var ben de bir keresinde internet kafede buna benzer bir olay yaşadım demon hunter'ın yani Dota daki Anti Mage'in "İ blind not deaf"repliği var hani meşhur...Yan makinede oturan küçük bir çocuk kafasına büyük gelen kulaklığı takmış Anti Mage le oynuyor bir yandan da kafayı sallıyor hafif hafif sonra bir kill aldı ve döndü bana "AYEM BILAYND NAYT ELF"dedi.İyi akşamlar dedim kalktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Sy+dezo varken maim mi corruption mı çalışır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 hahaha mikael iimiş o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 said: sonra bir kill aldı ve döndü bana "AYEM BILAYND NAYT ELF"dedi.İyi akşamlar dedim kalktım hasdasdfdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 ahaheaha o daha iyimiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Dayı, iskelet kralı aldın ama oyun boyunca bi sütün atmadın bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 lol iyiymiş mikaelingki =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 adam belki hekır d: belki eski KO oyuncusu o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 o da denk geldi bana. -abi bu dota internetten di mi -evet -kolay mı -tabi -premium kaça? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 ben de dota oynamak istiyorum da beşiktaşa inip warcraft almaya üşeniyorum yeminnen. Daha iki ay önce oblivonun expansionını aldım sonra eeve geldim pblivion yokmuş. Bi ay sonra da oblivion aldım üşengeçliğimi yenip. Ama şimdi ikisi de duruyo, yemin ederim yüklemeye üşeniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 ben de öleyim sdf =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Yüklemek işgenceyse oynamak ölüm olur size bence kasmayın hiç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 dota öle şey işte. kimle oynadığına dikkat etmen gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Dota kolay kafa yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 said: Sy+dezo varken maim mi corruption mı çalışır? hangisi daha sol ve yukardaysa o çalışır satır gibi düşününce başta olan çalışıyo işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Peki değiştirilebiliyomu o? Yani diyelim önce sy yaptık, sonra deso yaptık, sy 1. slotta deso 2. de, maim le gidiyoruz, sonra deso yla sy nin yerini değiştirirsek deso nun gücü mü aktif olucak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 hahah süpermiş :) bu konu niye garbage da onu anlamadım gayet komik muhabbet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 evet değiştirebiliyorsun, satın alma sırası önemli değil hangisi başa koyarsan onun orb effect i aktif oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 maimi yedikten sonra armor düşürerek dalınabilir slot 1 e alırsan 1 2 3 4 5 6 diye slot düzeni sanırım ben denemedim ama bi arkadas solemişti bana da . herneyse bizim cafedeki çocuklarda dota oynuyo onların muhabbetleri yazmaya utanıyorum. dün çocuk bagırıyo yanda burak diye bi eleman haha adamı bamlattım bam liste aldılar oooh diyodu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 bam teli asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 ben denedim, slot düzeni o şekilde. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Ben çok dalgın oynuyorum ya. Alt tab yapıp msn'e bakıyorum basedeyken falan. Küfür ediyor takımdakiler, garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Analar ne lütfiler doğuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar