Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota Allstars Paticik Ligi.

batuhan

Öne çıkan mesajlar

Öteki konu karıştı bişeyde belli olmadı buraya yazalım katılım olursa başlayalım artık diyorum.

Oyun versiyonu : 6,43b
Oyun Modu : Apdraft
Takımlar 3 + 1 (yedek)

Genel Kurallar

Pump yasaktır. İzin verilen eşyalar Ward, tp, tango, clarity, flask.

Backdoor yasaktır. (Creep desteği almadan bir binaya saldırmak.) : Yasaktır. Creep desteği ile saldırılmaya başlanmış bir binaya Creep desteği kalktıktan sonra [creepler öldükten sonra.] saldırmaya devam etmek serbesttir. Rakip base içine creepler girdikten sonra [tümseği çıktıktan sonra.] base içindeki herhangi bir binaya saldırmak serbesttir .

Takim basina 1'den fazla Arcane Ring, 2'den fazla -Necronomicon-Euls[Guinsoo]-Mekasm yapmak yasaktir.

Seçme sistemi 1-2-2-2-2-1 seklindedir.

Tavuk amacli share vermek serbesttir.

Takım oyuncuları önceden belirlenip bu konu altına yazılcaktır.

Maçlar C.tesi Akşamları oynanılcaktır.Takımlar isterlerse kendi aralarinda bir tarih belirleyebilir.

Karşılaşmalar kura ile belirlenicektir.

Maçların Replayleri mutlaka forumlara bildirilecektir.

[ Mesaj 23 Mayıs 2007, Çarşamba - 14:46 tarihinde, batuhan tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
said:
Seçme sistemi 1-2-2-2-2-1 seklindedir.

anlamadım burayı

Pardon orası yanlış olmuş.Apdraft'ta teker teker herolar seçilir önce a takımı sonra b takımı.

yanlış değil, apdraftda ilk A takımı 1 hero seçer, sonra B takımı 2 hero seçer, sonra A takımı 2 hero diye diye gider, dolayısıyla 1-2-2-2-2-1
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Turnuva organizatörünün samimiyetinden şüphe duyduğum için bu turnuvada insanlık dışı yeteneklerimi sergilemeyi kabul etmiyorum .

Ben turnuva organizatörü değilim sadece daha önce bir arkadaşımız öneride bulundu konu sapıttı altlarda kaldı diye.Belli bi çerçeve plan koyarak ortaya sundum yapılır yapılmaz o ayrı.

said:
yapıcı olmakla kastın bumu batu..
bir özür bekliyoruz...
yok 2 gün önce öğrenmemiş adamlarla oynamayacaksan buyur git oralarda oyna serverın yarısının noob oldugu yerde degil.
saygılar

Araştırmadan bir şeye karşı çıktığınız için kullandığım bir sözdü o özürde dilerim çekiceğim bir şey yok.

[ Mesaj 23 Mayıs 2007, Çarşamba - 21:35 tarihinde, batuhan tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...