batuhan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Öteki konu karıştı bişeyde belli olmadı buraya yazalım katılım olursa başlayalım artık diyorum. Oyun versiyonu : 6,43b Oyun Modu : Apdraft Takımlar 3 + 1 (yedek) Genel Kurallar Pump yasaktır. İzin verilen eşyalar Ward, tp, tango, clarity, flask. Backdoor yasaktır. (Creep desteği almadan bir binaya saldırmak.) : Yasaktır. Creep desteği ile saldırılmaya başlanmış bir binaya Creep desteği kalktıktan sonra [creepler öldükten sonra.] saldırmaya devam etmek serbesttir. Rakip base içine creepler girdikten sonra [tümseği çıktıktan sonra.] base içindeki herhangi bir binaya saldırmak serbesttir . Takim basina 1'den fazla Arcane Ring, 2'den fazla -Necronomicon-Euls[Guinsoo]-Mekasm yapmak yasaktir. Seçme sistemi 1-2-2-2-2-1 seklindedir. Tavuk amacli share vermek serbesttir. Takım oyuncuları önceden belirlenip bu konu altına yazılcaktır. Maçlar C.tesi Akşamları oynanılcaktır.Takımlar isterlerse kendi aralarinda bir tarih belirleyebilir. Karşılaşmalar kura ile belirlenicektir. Maçların Replayleri mutlaka forumlara bildirilecektir. [ Mesaj 23 Mayıs 2007, Çarşamba - 14:46 tarihinde, batuhan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Kurallar başka turnuvalardan mı alınma? Ya da tartışarak karar mı verdiniz vs. [ Mesaj 23 Mayıs 2007, Çarşamba - 14:47 tarihinde, Werewolf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 said: Seçme sistemi 1-2-2-2-2-1 seklindedir. anlamadım burayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Kurallar neye göre, kime göre belirlendi? Uzlaşmaya kimler vardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 anlaşmayı kimler imzaladı??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Takim basina 1'den fazla Arcane Ring, 2'den fazla -Necronomicon-Euls[Guinsoo]-Mekasm yapmak yasaktir. bu çok saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 lethe bırakta dotaya gel dsfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 said: Takim basina 1'den fazla Arcane Ring, 2'den fazla -Necronomicon-Euls[Guinsoo]-Mekasm yapmak yasaktir. Böyle kural mı olur allasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Ya arkadaşlar bu kurallar diğer turnuvalardan alınmadır.Büyüklü küçüklü tüm turnuvalarda bu kurallar uygulanmaktadır.Beğenmediğiniz varsa tartısalım düzeltelim.Ama daha 2 gün önce ögrendiğiniz oyunda böyle kuralmı olur demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 ovvvvvvvvvvvvv yeeeeeeeeeeee şitttttttttttt şingdi ortalık karişiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 said: Seçme sistemi 1-2-2-2-2-1 seklindedir. anlamadım burayı Pardon orası yanlış olmuş.Apdraft'ta teker teker herolar seçilir önce a takımı sonra b takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 said: Ama daha 2 gün önce ögrendiğiniz oyunda böyle kuralmı olur demeyin. Uuuuuuu yetkili merciye bak. Pardon bap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 said: Takim basina 1'den fazla Arcane Ring, 2'den fazla -Necronomicon-Euls[Guinsoo]-Mekasm yapmak yasaktir. bu ne len :D paticik ligi mi? sdfds batu-khan rlz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 said: said: Seçme sistemi 1-2-2-2-2-1 seklindedir. anlamadım burayı Pardon orası yanlış olmuş.Apdraft'ta teker teker herolar seçilir önce a takımı sonra b takımı. yanlış değil, apdraftda ilk A takımı 1 hero seçer, sonra B takımı 2 hero seçer, sonra A takımı 2 hero diye diye gider, dolayısıyla 1-2-2-2-2-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 klan muhlis olarak katılmaya karar verdik :D oyuncular: bha Benimaru Robertpoche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Ya ne bu dalga geçme sevdası.Lafla peynir gemisi yürümüyor.Ben diyorum turnuvalarda uygulanan kurallar bu tartışırız değiştiririz.Yıkıcı değil yapıcı olun biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 khala copycat 3. isim belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 said: Ama daha 2 gün önce ögrendiğiniz oyunda böyle kuralmı olur demeyin. yapıcı olmakla kastın bumu batu.. bir özür bekliyoruz... yok 2 gün önce öğrenmemiş adamlarla oynamayacaksan buyur git oralarda oyna serverın yarısının noob oldugu yerde degil. saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Takim basina 1'den fazla Arcane Ring, 2'den fazla -Necronomicon-Euls[Guinsoo]-Mekasm yapmak yasaktir. kuralı saçma hakikaten.Bir de bence mod tp olsa daha güzel olur.Bu arada beni de bi takıma alın hacı : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 bende isterim turnuva kendi takımımı sölüyom oce4n werewolf ben hadi görüşürüz turnuvada.Jonklör team olarak katılıyoruz.herşeyi ben kararlarım adsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Turnuva organizatörünün samimiyetinden şüphe duyduğum için bu turnuvada insanlık dışı yeteneklerimi sergilemeyi kabul etmiyorum . [ Mesaj 23 Mayıs 2007, Çarşamba - 20:54 tarihinde, Xaenin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 said: Turnuva organizatörünün samimiyetinden şüphe duyduğum için bu turnuvada insanlık dışı yeteneklerimi sergilemeyi kabul etmiyorum . Ben turnuva organizatörü değilim sadece daha önce bir arkadaşımız öneride bulundu konu sapıttı altlarda kaldı diye.Belli bi çerçeve plan koyarak ortaya sundum yapılır yapılmaz o ayrı. said: yapıcı olmakla kastın bumu batu.. bir özür bekliyoruz... yok 2 gün önce öğrenmemiş adamlarla oynamayacaksan buyur git oralarda oyna serverın yarısının noob oldugu yerde degil. saygılar Araştırmadan bir şeye karşı çıktığınız için kullandığım bir sözdü o özürde dilerim çekiceğim bir şey yok. [ Mesaj 23 Mayıs 2007, Çarşamba - 21:35 tarihinde, batuhan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 pudgela rakibi cekebilirsin bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 oyunu yeni öğrenen arkaşlara karşı tutumunuzu tasvip etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 nublarin kahramani dynun t3h pro konustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar