HellHound Mesaj tarihi: Eylül 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2002 acaip kafama takildi demin buzdolabindan ice tea alirken... bi oyunda Loading bittikten sonra ana karakterin sesi "Where was I?" die bi laf soylerdi... Hangi oyundu?[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence --- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George Costanza (Cantstandya) [Bu mesaj HellHound tarafından 08 Eylül 2002 22:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2002 sacrifice denilen tapınılası oyun olması lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 8, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2002 ehe olabilir ewt saol rahatlattin beni :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2002 sanitariumda olabilir[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2002 yok yok sacrifice dı :P hatta oyunda kahramanımız hikayesini anlattıgı icin oyun boyunca load ettiginde where was ı? ah yes diip dveam ediodu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 Memento diyicem o film:) Where was I? What am I doing? So I am chasing this guy Oh no he is chasing me[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 kesınlıkle sanatarium sonrada who am i demesi lazım[hline] said: When you see me , you will already have been dead... Pegasus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 Abi sacrifice şey dielmi yaaa Bence sanitarium olması lazım :)[hline]Non est discipulus super magistrum nec servus super dominum[b] [b]I'm sleepless! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 Planescape : Torment ta da var bu laf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2002 sacrifice dı beyler o oyun "where was i , oh yes " derdi load ederken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2002 sanitariumdaki nwerdeyim ben noluoz manasında sacerifice daki nerde kalmıştım haha evet manasında hangisini kastediyorsun?[hline]karga [tzar's] Commun of rubi-ka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLizzard Mesaj tarihi: Eylül 11, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2002 Max Payne tabiki[hline]i am sprite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLizzard Mesaj tarihi: Eylül 11, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2002 hatta max payne plague diye rüya biyer vardı başını tuturak kalkıyodu sonra koridorlarda dolaşıyodun[hline]i am sprite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2002 lol be her oyunda ayni seyi kullanmisler meger :P[hline]Raid3r-19016599 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Eylül 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2002 yok fifa 2002 ehhehe her oyun sayilacak bole giderse ama bence kesin sanitarium:-)[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Munky Mesaj tarihi: Eylül 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2002 Sacrifice güzel oyundu ama zordu bitiren var mı??? [Bu mesaj Munky tarafından 14 Eylül 2002 00:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 13, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2002 Max Payne diil cunku oynamadim :P Sanitarium'da "Where am I?" diodu ama loaddan sonra demiodu ewt Sacrifice olmasi lazim[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence --- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Eylül 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2002 said: Munky, 14 Eylül 2002 00:48 tarihinde demiş ki: Sacrifice güzel oyundu ama zordu bitiren var mı??? [Bu mesaj Munky tarafından 14 Eylül 2002 00:55 tarihinde değiştirilmiştir] off ben ilerlemiştim baya ama bi yerde adamlar fecci veriyolardı beynime bende uninstall ettim ahahah :):rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 sanitariumda where am I? who am I? diodu ve tımarhanede başlıduk..ne oyundu BEA![hline]Hail Lam Hail!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Duke Nukem 3D 'de demiyo muydu ya? bisi diyodu baslayinca ama.. neydi tam hatirlamiorum[hline]wastiee | PHPNotepad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 sacrifice'daydı. hatta load edince nerde kalmıştım, karakterimiz ölüp bölüme baştan başlayınca da tabii ki böyle olmamıştı gibi bişeyler söylüyodu... yalnız şindi kafama takıldı. oyundaki karakterin adı neydi yaw? karizmatik bi ismi vardı ama. püüü hafızama şeediim :-p... ps : bu arada ben psikopata bağlayıp bitirmiştim oyunu.[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? [Bu mesaj Grudge tarafından 30 September 2003 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaReeM Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Pacman'de diyodu ya eminim...[hline]Korkmamalıyım, korku akıl katilidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaReeM Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Şaka bir yana söylediğiniz oyunların hepsi züper yaw. Sanitarium (ki bolca yannış! yazılmış), Max Payne, Sacrifice, Planescape: Torment...[hline]Korkmamalıyım, korku akıl katilidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 şuana kdr en sevdiğim ve hiç unutmayacağım oyun the curse of monkey island dır..guybrush rullz :) soyadı neydi treepwood muydu?[hline]Hail Lam Hail!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 threepwood[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar