dominic Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 isabetli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 abi rica edicem nil demeyin bana yaa of başım ağrıyor zaten. buradaki nil veya nillerle bir bağlantısı yoktur [ Mesaj 24 Mayıs 2007, Perşembe - 18:51 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 niller varsa sarkalım abi. başka kim nil lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 başka başka.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 aaa ben nili kız eternalı erkek sanıyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 zaten öyle değil diyemem aslında [ Mesaj 24 Mayıs 2007, Perşembe - 19:38 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 HÖSTTT CÜCE HÖSTTT =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 aa siz çıkıyo muydunuz? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 hayir be olur mu :o eternal geyik yapmis o, ''yanlis anlasilabilecek'' kisimlarda. prim yapmaya calisiyo üstümden sdfg pembe tokamiz yok diye erkek mi olduk simdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 2 damla prim yapıcaktık. Onuda GG ettiniz. hadi cya. [spo]bende anlamadım ne demek istedigimi..[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 alın huleeaayynn!!! [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 benim bir tane bebeklik resmim vardı elimde onu da lise yıllığı yaparkene getir götürde kaybettim. hmm sıkıcıyız aha buldum yıllıkta, ebemin dediğine göre ilk beni eline aldığında ağlamadan önce çok ciddi bi bakış atmışım d: tabi bu "bu çocuk zaten küçükken de böyleydi" hikayesi yaratmak için sallanmış bir olay olabilir d: [spo] [/spo] [ Mesaj 24 Mayıs 2007, Perşembe - 22:41 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 voys karikatur gibi, yigit ozgur tiplerinden cok tatli ^^ oper in gozler zaten, masallah. ciftimizin de yanaklarindan barnak barnak minciklarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Ardethj hiçde ciddi bakış atan falan karizmatik biri değildir. böle hopidk dopidik şirin bişidir efenim inanmayın sözlerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 -_-; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 yandaki noktalı virgül emo sacımı oluyo? -_;- emo smiley [ Mesaj 25 Mayıs 2007, Cuma - 10:20 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 benim de 3 yaşımdan amerikan saçlı bi modelim var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 [spo]slm[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 1. bebek çirkin 2. si şişko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 1. bebek şebein teki....olmaz bu kdr....otur tipe bak gül yani...bide sanki yanağında karınca war ;) [ Mesaj 25 Mayıs 2007, Cuma - 21:52 tarihinde, BoaCh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 said: ...bide sanki yanağında karınca war ;) ihtimal vermiyorum nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Konu nille'den açılmışken ben de bi resmini koyiim bari Nil'in [spo]Va "Yusuf" Nille[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 nil hanfendi dopiki şikayet etti. itörnıl la aramızda bişi varmıs gibi görünüyo rahatsız oldum. böyle şeylerle gündeme gelmek istemiyorum, işimle ilgili şeyler yazılsın daha iyi dedi. mesaj editleyemiyos suan yeni forum gelene kdar topici kitlesem olmucak eternal ın mesajı silsem olmucak topic hiç silinmez.. ee icatlar zor anlarda ortaya cıkar şöyle müdahele edelim: Ulusa Sesleniş: nil hanfendi gönlünü itörnıla degil baskasına kaptırmıs hans falan bulmus o yuzden aralarında bisi yoktur. yanlıs anlamaya müsamağa vermemek için bildirmek durumunda kaldık. paticik yönetimi aş ltd şti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 ahaha Inatci admin, english chick dyna! Yönetim istifa =P said: böyle şeylerle gündeme gelmek istemiyorum, işimle ilgili şeyler yazılsın daha iyi dedi. Özür diliyorum sevgili yurdumun genc dimağlari, kendimi birden hülya yavsar sandim:/ gündeme gelme istemeyisim bu yüzden.. (bkz: iki dakkada nasi itin dötüne sokulur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 [spo]nille says (16:51 catalima dooru giderken heroesun logosu var! nille says (16:51 ben metal büküyorum nille says (16:51 evet gecen kasigin üstüne oturdum nille says (16:51 yamuldu nille says (16:51 o derece[/spo] iti bilmem,seninki ma$allah. [ Mesaj 26 Mayıs 2007, Cumartesi - 17:49 tarihinde, Pyro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar