Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yılın en cool çifti.. eterniL =o)

Eternal

Öne çıkan mesajlar

benim bir tane bebeklik resmim vardı elimde onu da lise yıllığı yaparkene getir götürde kaybettim. hmm sıkıcıyız

aha buldum yıllıkta, ebemin dediğine göre ilk beni eline aldığında ağlamadan önce çok ciddi bi bakış atmışım d: tabi bu "bu çocuk zaten küçükken de böyleydi" hikayesi yaratmak için sallanmış bir olay olabilir d:

[spo] [/spo]

[ Mesaj 24 Mayıs 2007, Perşembe - 22:41 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
nil hanfendi dopiki şikayet etti. itörnıl la aramızda bişi varmıs gibi görünüyo rahatsız oldum. böyle şeylerle gündeme gelmek istemiyorum, işimle ilgili şeyler yazılsın daha iyi dedi.

mesaj editleyemiyos suan yeni forum gelene kdar

topici kitlesem olmucak

eternal ın mesajı silsem olmucak

topic hiç silinmez..

ee icatlar zor anlarda ortaya cıkar şöyle müdahele edelim:

Ulusa Sesleniş:

nil hanfendi gönlünü itörnıla degil baskasına kaptırmıs hans falan bulmus o yuzden aralarında bisi yoktur. yanlıs anlamaya müsamağa vermemek için bildirmek durumunda kaldık. paticik yönetimi aş ltd şti
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha
Inatci admin, english chick dyna!
Yönetim istifa =P
said:
böyle şeylerle gündeme gelmek istemiyorum, işimle ilgili şeyler yazılsın daha iyi dedi.

Özür diliyorum sevgili yurdumun genc dimağlari, kendimi birden hülya yavsar sandim:/ gündeme gelme istemeyisim bu yüzden..
(bkz: iki dakkada nasi itin dötüne sokulur)
Sosyal ağlarda paylaş

[spo]nille says (16:51
catalima dooru giderken heroesun logosu var!
nille says (16:51
ben metal büküyorum
evet gecen kasigin üstüne oturdum
yamuldu
o derece[/spo]

iti bilmem,seninki ma$allah.

[ Mesaj 26 Mayıs 2007, Cumartesi - 17:49 tarihinde, Pyro tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...