Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 NİL ETERNAL Dory bizi yılın en iyi bebek çifti seçtiği için kendisine teşekkür ediyoruz. Saç tarzları ve dönem modasına çook hızlı ve cool bir biçimde ayak uydurulan iki bebek örneğiyiz. Nil zamanla bu şirinliğini koruyamadığı için şuan kendisi biraz çirkinimsi bir hal aldı. ama Eternal aynı sevimliliği yakışıklılığı ile süsleyince ortaya böyle bir coolluk abidesi çıktı.. şaka şaka.. Nil hala çok şirin ve güzel..Gözler,burun,saçlar..hala vazgeçilmezsin.. [ Mesaj 24 Mayıs 2007, Perşembe - 02:07 tarihinde, Eternal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 said: Dory bizi yılın en iyi bebek çifti seçtiği için kendisine teşekkür ediyoruz. erhm pardon? boyle yalan olmaz boyle arkadas olmaz olsun. ben ve nil&eternal ciftine(!) oy vermek. yeah right. bi halta benzemiyosunuz, hatta kaş goz better olayıu falan yaneğ. go get a life jnmslar. bebek dediğin benim gibi olur. en yakin zamanda onu da eklerim buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 edit yaptircak ne soyledin canavar kadin?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 EternaLi koruyalim. Imza: HAYVANLARI KORUMA DERNEGI Ayrica jnms, resimlerden bile anlasiliyor bu. Ben yukari bakiyorum, sen asagi. Imkansiz/: Ben sana vermezdim, oyuncak ayimi. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 benim bebeklik resmim hepinizi döver ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Eternal'ın yanaklar süpermiş valla. Morartana kadar sıkmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 hayatımın iltifatını aldım az önce, çok heyecanlı bir durum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 ben hic bebek olmadim =(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 benimde bebekken saçlar kıvırcıktı nedir yani? buraya koysam fotoyu durum bambaşka bir hal alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 benim de kivircikti babamin mavi çakmagini emermisim baska hiç bi oyuncaga da dokunmazmisim yanaklarim hala kirmizi o zamanlar bi de ustune tombulmus, artiz misin itörnıl haaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 kıbırcık saçlı çocuklar topii istiyoruz.. yaşasın kıbırcık saçlı bebeler! kıbırcık foreva! niye gaza geldiysem ben düz saçlıydım çocukken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Benimde böle kıvır kıvır bebeklik resmim var =oP Pek bir sekersiniz =o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 benimki duzdu o zamanlar ne yani niye eziyosunuz ki...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Şimdikiyle alakası olmayan kıvırcık saçlarım varmış benim de. İlk gören inanmıyo fotoğrafın benim olduuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 1/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Usta eline saglik da bunun videosu varsa paylasabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 benimkiler dümdüzdü sonradan kıvrıldı garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 gayet fikibok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 manken gibi çıktığım bi bebeklik resmim var koyupta kendimi övmek istemiyorum [spo] koyim mi he?[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 dom bir fenomensin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 hiç cool degılım ama şirinlik daha önemli tabi [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 ahaaah son resim bir efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 cons bu nasıl benzetmedir hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar