Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ulus ta patlama

calimero

Öne çıkan mesajlar

yazdığımı iyi oku tamammı.löp diye atlama moda oldu.ben patlatın geçinmi dedim.çevredeki insanlara bişey olmicak olsa patlasada geberse tayyip dedim.kötümü olur geberse?töbe töbe ya.ben geçin patlatın dağıtında demedim.maksat laf atmak konuşun öle.allah belasını versin pkk nın.

[ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 20:48 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

yaz geldi yine bu böcekler azmaya başladı, kışın yaşadıkları dağları unutuyorlar.
bu görüntüleri görüp de terör örgütünü bitirmeye çalışmayan yöneticiler utansın.
ölen insanlara mı üzüleyim, yaralananlara mı yoksa ülkenin kaybolan itibarına mı bir ülke bu konumlara düşürülmemesi israilden filistinden farkımız olsun azcık.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben yetkililerin "xx olayı başka yerlerde de olabilir" tarzı açıklamalar yapmasını pek doğru bulmuyorum. Tamam, dikkatli olmak lazım falan da; millet paniğe kapılıyo, evinden çıkmaya korkuyo. Bunu ben, ya da bi başka kişi söylese tamam ama yetkili biri söyledi mi daha etkili oluyo.
Hem terör de bunu istemiyo mu: millet otursun evinde korkudan dışarı çıkamasın.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
yazdığımı iyi oku tamammı.löp diye atlama moda oldu.ben patlatın geçinmi dedim.çevredeki insanlara bişey olmicak olsa patlasada geberse tayyip dedim.kötümü olur geberse?töbe töbe ya.ben geçin patlatın dağıtında demedim.maksat laf atmak konuşun öle.allah belasını versin pkk nın.

konuyu saptırmak istemezdim ama yazmadan geçemeyeceğim

boş konuşuyosun
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Canlı bombanın adı belirlendi
Ankara Valisi Kemal Önal, canlı bombacının adının Güven Akkuş olduğunu açıkladı

23.05.2007 13:20
Ankara Valisi Kemal Önal, Anafartalar Çarşısı önünde meydana gelen patlamanın, 1979 doğumlu, Sivas Zara nüfusuna kayıtlı Güven Akkuş'un üzerinde bulunan plastik patlayıcının patlaması sonucu meydana geldiğinin tespit edildiğini bildirdi.

Önal yaptığı açıklamada, patlamada ölenlerin cesetleri arasında bulunan organlar üzerinde yapılan DNA testi sonucu farklı bir kişinin belirlendiğini belirterek, "Söz konusu ceset, 1979 doğumlu Sivas ili Zara ilçesi, Çaypınar Köyü'nden Güven Akkuş olduğu tespit edilmiştir. İntihar bombacısı Akkuş iki olaydan sabıkalı. Afiş asmak ve polise mukavemetten 2 yıl hapis yattığı belirlendi" diye konuştu.

Vali Önal, kullanılan bombanın A-4 olduğu ve PKK'nın eylemi olup olmayacağının sorulması üzerine "Terör eyleminin, patlayıcının cinsi ve eylem şekli itibariyle bölücü terör örgütünün kullandığı malzeme ve metodlarla örtüştüğünün anlaşılıyor" cevabını verdi.

söyleyecek söz bulamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

hey allahım tipe bak ırkını çıkaramadığım beyni yıkanmış it soyu.. bir an önce aydınlatılsın olay ve ne yapılması gerekiyorsa yapılsın, insan sevdikleri sokakta olunca korkar oldu güzelim ülkemde..

onun bunun çocuğu hapse girmeden önce bir örgütteymiş (sanırım kkk idi -pkk yani-) amma örgütün başındakiler saldırıyı kınamış ve bu canlı müsvettesinin hapisten çıktıktan sonra örgütten ayrıldığını belirtmiş.. biz de yedik güzelim.. ille faşist yapacaklar adamı.

öte yandan ülkeyi iç kaosa sürüklemek için abd veya avrupa ülkelerinin planlı yürüttüğü eylemlerin bir adımı da olabilir bu, başarılı da oluyorlar, az kaldı Türk-kürt-ermeni-müslüman-hristiyan-yahudi-alevi-sünni-çerkez hepsi birbirine girecek..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...