Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 yok böyle bir şerefsizlik ya.. allah nasıl biliyorsa öyle yapsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nariel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 of görüntüler çok kötü... 5 ölü diyolar şimdide artmasında... 7 kişide göz altına alınmış. Allah belalarını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 lorrotar saçmalamamak gerek konuya yoğunlaş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 yazdığımı iyi oku tamammı.löp diye atlama moda oldu.ben patlatın geçinmi dedim.çevredeki insanlara bişey olmicak olsa patlasada geberse tayyip dedim.kötümü olur geberse?töbe töbe ya.ben geçin patlatın dağıtında demedim.maksat laf atmak konuşun öle.allah belasını versin pkk nın. [ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 20:48 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Ben de kişisel bir olay olabilir diye düşünmüştüm ulusu duyunca fakat son 2 ayda 23 a-4 bombası ihbarı sonucu 240 kiloya yakın a4 ele geçirilmiş. Bu ihbarlar yurdun her köşesindenmiş. Yani var bi iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 lorrotar tayyibi sevmiyorum zaten demek istediğini anladım sadece onu halletmek gibi söylediğini ama tayyibin ölmesi nelere yol açar bir düşün hem akpye bir sempati çağresizlik getirir oylar coşar aynı zamanda hoş olmaz her ne kadar nefret etsekte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 4 ölü 54 yaralı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Demin 6 ölü yazıyordu CNN Turk te mi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 :(( cok can sıkıcı... Allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 of off çok fena devamı gelmesin bunun başka şehirlerde ondan korkarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 yaz geldi yine bu böcekler azmaya başladı, kışın yaşadıkları dağları unutuyorlar. bu görüntüleri görüp de terör örgütünü bitirmeye çalışmayan yöneticiler utansın. ölen insanlara mı üzüleyim, yaralananlara mı yoksa ülkenin kaybolan itibarına mı bir ülke bu konumlara düşürülmemesi israilden filistinden farkımız olsun azcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 izmirden sonra ankara ve büyük şehirlerde başka patlamalarda bekleniyormuş.. dikekt etmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Ben yetkililerin "xx olayı başka yerlerde de olabilir" tarzı açıklamalar yapmasını pek doğru bulmuyorum. Tamam, dikkatli olmak lazım falan da; millet paniğe kapılıyo, evinden çıkmaya korkuyo. Bunu ben, ya da bi başka kişi söylese tamam ama yetkili biri söyledi mi daha etkili oluyo. Hem terör de bunu istemiyo mu: millet otursun evinde korkudan dışarı çıkamasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 said: yazdığımı iyi oku tamammı.löp diye atlama moda oldu.ben patlatın geçinmi dedim.çevredeki insanlara bişey olmicak olsa patlasada geberse tayyip dedim.kötümü olur geberse?töbe töbe ya.ben geçin patlatın dağıtında demedim.maksat laf atmak konuşun öle.allah belasını versin pkk nın. konuyu saptırmak istemezdim ama yazmadan geçemeyeceğim boş konuşuyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Sevmediğimiz herkes ölsün, ne güzel. Ülkenin zaten bombok olan imajını düşünebiliyor musun ne hale gelir? Konuşurken mantıklı konuş biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 tek dileğim bu alçak patlamada ölenlerin ve yaralananların gelecekte sadece birer istatistik olarak kalmaması. daha kaç kurban vermek gerekli acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 said: Canlı bombanın adı belirlendi Ankara Valisi Kemal Önal, canlı bombacının adının Güven Akkuş olduğunu açıkladı 23.05.2007 13:20 Ankara Valisi Kemal Önal, Anafartalar Çarşısı önünde meydana gelen patlamanın, 1979 doğumlu, Sivas Zara nüfusuna kayıtlı Güven Akkuş'un üzerinde bulunan plastik patlayıcının patlaması sonucu meydana geldiğinin tespit edildiğini bildirdi. Önal yaptığı açıklamada, patlamada ölenlerin cesetleri arasında bulunan organlar üzerinde yapılan DNA testi sonucu farklı bir kişinin belirlendiğini belirterek, "Söz konusu ceset, 1979 doğumlu Sivas ili Zara ilçesi, Çaypınar Köyü'nden Güven Akkuş olduğu tespit edilmiştir. İntihar bombacısı Akkuş iki olaydan sabıkalı. Afiş asmak ve polise mukavemetten 2 yıl hapis yattığı belirlendi" diye konuştu. Vali Önal, kullanılan bombanın A-4 olduğu ve PKK'nın eylemi olup olmayacağının sorulması üzerine "Terör eyleminin, patlayıcının cinsi ve eylem şekli itibariyle bölücü terör örgütünün kullandığı malzeme ve metodlarla örtüştüğünün anlaşılıyor" cevabını verdi. söyleyecek söz bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 hainlik mi, aptallık mı, cahillik mi? ne denir ki buna Allah belasını verdi...ama onca masum insanın ne suçu vardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 her yerde beklerdim ama ulus? sadece işçi kesiminin olduğu bir yer? yazıkları olsun yapan kişiye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 o heyetin gelişinde rehberlerden biri olucaktim(tanitim hede hodo), finallerim var diye iptal etmek zorunda kalmistim, olaya bak, tey tey.. [ Mesaj 24 Mayıs 2007, Perşembe - 03:21 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 hey allahım tipe bak ırkını çıkaramadığım beyni yıkanmış it soyu.. bir an önce aydınlatılsın olay ve ne yapılması gerekiyorsa yapılsın, insan sevdikleri sokakta olunca korkar oldu güzelim ülkemde.. onun bunun çocuğu hapse girmeden önce bir örgütteymiş (sanırım kkk idi -pkk yani-) amma örgütün başındakiler saldırıyı kınamış ve bu canlı müsvettesinin hapisten çıktıktan sonra örgütten ayrıldığını belirtmiş.. biz de yedik güzelim.. ille faşist yapacaklar adamı. öte yandan ülkeyi iç kaosa sürüklemek için abd veya avrupa ülkelerinin planlı yürüttüğü eylemlerin bir adımı da olabilir bu, başarılı da oluyorlar, az kaldı Türk-kürt-ermeni-müslüman-hristiyan-yahudi-alevi-sünni-çerkez hepsi birbirine girecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 büyükanıt o saatte, o yoldan geçecekmiş. güzargahı oymuş. sonra gecikme falan olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar