Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Perşembe sabahı 9 deadlinelı baya önemli bir ödevim var social and political sciences dersinden . Konuyu Hitler'in yükselişi ve düşüşü olarak belirledim , araştırmaya başladım . Bu konuda daha önce araştırma vs. yapmış arkadaşların da fikirlerini alabilirsem sevinirim . Nerelere değinsem daha güzel olur , kaynak vs . Teşekkürs . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Nazizim ve müzik konusunda yardım edebilirim sadece ama sanırım istediğin şey bu değil. [ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 23:20 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Yok genel olarak nasıl böyle bir adamın yönetime seçilerek geldiğine değineceğim yükselişi konusunda . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 IC'de cok guzel kitaplar var bi bak alt katta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Çok uzak geliyor lan ahah . Bakarım bi , en son tükenmişti diye duydum , herkes aynı konuyu yapıyordu falan diye , yarın bir uğrayayım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Hitler, the Rise of Evil diye 3 saatlik super bi film var, izlemediysen onu izle tamamen Hitler'in basa gecisiyle ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 http://www.btasahnesi.net/yazilar/hf/14/hf14.htm xae, çok işine yarayacaktır, ilk dönemleri hitler'in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 http://www.suicidegirls.com xae, çok işine yarayacaktır, son dönemleri hitler'in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 www.google.com Xae hic isine yaramicak, ama ara sen yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 sieyin veleds lolz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar