Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Merhaba arkadaşlar. Şimdik elimde 2.66 ve 256MB ekran kartı tümleşik bi bilgisayar var tam donanımlarını bilmiyorum. Bunu hepsiburada satabiler miyim satarsam kaça satarım. 5 ay önce felan 700 milyona almıştım. DVD writer ve okuyucu takıldı sonradan. Şimdik asıl sormak istediğim şu; Sizce bu bilgisayar nasıldır fiyat ve donanım olarak. Bilgisayarda öyle oyun falan oynanmıyor fazla internete girmek için falan. Bir Çift çekirdek ne işe yarar bilmiyorum. Tşk ederim şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 iyi bilgisayar çift çekirdek olayını anlatayayim: Şimdi ben kayıt yapıyorum ama aynı zamanda gitar'a delay ve distortion veriyorum. Normalde takılmalar yaşanabilir ama çift çekirdek olunca biri efeklerle öteki kayıtla uğraşıyor cillop oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 ooo iyiymiş bu ya saol gerge. Benim bilgisayar kaça gider acep ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Fiyatına göre sistem güzele benziyor,heleki orjinal vista ile birilkte 700 dolar+kdv güzel bir fiyat,ama ben marka bilgisayara karşiyim çünkü kullandıkları parçaların(anakart-ram-monitör) markasını bilmiyosun açıkcasi casperada güvenmiyorum,çünkü bu sistemdeki işlemci+orjinal vista yaklaşik 350 dolar,geriye kalan parçalarin en dandik markalardan seçtikleri muhtemel,hele bide bu zamanda 17 crt hemde casper marka olmamiş bence. 2. konu sistemin ekran karti anakarta bütünleşik,yeni çıkan oyunların çoğunu açamayacaktır bile,tabi senin oyun oynama gibi bi niyetin yoksa önemli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 20 in 1 card reader nedir? İçine ne soksan kabul ediyor mu? :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Ayni sekilde bende yeni bir bilg dusunuyorum. AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 5200+ AM2 940 MSI K9N NFORCE4 ULTRA AM2 ANAKART 11093-10-20R X1550 512MB DDR2 PCIEX EKRAN KARTI CORSAIR XMS2 1GB DDR2 CL4 RAM (Soğutuculu) 1 GB DDR2 800 6400 RAM (2 sinden birini secip 2 tane alicam) 320 GB 7200 RPM 16 MB CACHE SATAII HARDDİSK WD 950 YTL ye yakin bir fiyat ediyo,nasil ? var mi tavsiyeniz sunu al bunu degistir gibi.Bir de kasa olayini hic bilmiyorum napmak gerekir.Su an ki kasam iyi mi kotu mu nasil anlicam? su an ki bilg im: kac eder sizce? ekranla veya ekransiz satabilirm.Ekran: Beko 17 inch,normal okuz tip,ama ekransiz satiyomusum gibi dusunun siz. Asus P5P800 anakart P4 3.0 GHZ HT LGA 775 512 MB Dual Channel 400 MHZ RAM 120 gb 7200 RPM HDD 256 MB GeForce FX 5700 - bu arada bu ekran karti nasil ? Bu bilg toplanirken ben yoktum,parcalari inceleyememistim,bu ekran kartinin girisi nedir bilen var mi?Agp, PCI falan ? [ Mesaj 23 Mayıs 2007, Çarşamba - 13:06 tarihinde, Kithnos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 yok mu bi yorum yapan yaw. Ne dersiniz dusundugum makineye,satmak istedigime ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 her makina bir süre sonra çöp olur ama bu daha almadan çöp olmuş bunu alıpparçalara ayırıp satmak lazım anca o iş için alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 sanirsam satmayi dusundugum icin diyorsun ? Her makinenin alicisi cikabiliyor yaw,herkes farkli amacla kullaniyo.Nihayetinde oyun oynamiosan bnm makinemde de is icin kullanilabilecek programlar falan calisiyor .Neyse oncelikle bi alacagimla makinyle ilgili yorum yapinda. not: Yorumu insallah almayi dusundugm uzerine yapmadin :D bi daha yazayim,yukarda yazdim ama AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 5200+ AM2 940 MSI K9N NFORCE4 ULTRA AM2 ANAKART 11093-10-20R X1550 512MB DDR2 PCIEX EKRAN KARTI CORSAIR XMS2 1GB DDR2 CL4 RAM (Soğutuculu) 1 GB DDR2 800 6400 RAM (2 sinden birini secip 2 tane alicam) 320 GB 7200 RPM 16 MB CACHE SATAII HARDDİSK WD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 @Kithnos, baba çok paran var ise burada gelip sormana gerek yok bence en pahalısını al. Haa yok parayı sokakta bulmuyom diyosan, sormazlar mı adama p4 3.0 işlemcili bilgisayarı neden değiştiriyon diye? Bir 512 ram daha al yanına tak, çok oyun oynuyom diyosan ekran kartını değiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Bu sistem yetmedigi icin olabilir mi ? Bi 512 daha alicam 400 MHZ den ,onun da kullandigim programlari rahat rahat calistiracagi garanti olmayacak.Ve 4 slot da dolmus olucak RAM takviyesi de olmicak 1GB den sonra.2-3 ay sonra fazladan bi ram daha bosa cikmis olucak yine makine bakicam.En azindan kendi adima bilgilsayar yavas yavas meslegim oluyor,su sistemle Java editorunu acip,yazdiklarimi compile ederken bile zorlaniyorum.Hatta windows cogu zaman havlu atiyo,arada linux minux kurtariorz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar