Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tayyibin oğlu'na çürük raporu (askerden yırttı)

Brigand

Öne çıkan mesajlar

hehehe güldük black

7 senede testis kanseri tedavisi oluyosada iyileşememişse bu diyarda işi ne bu adamın*

hiç kenoterapi görmüş bi halide yok hanı hem bu kadar uzun surup sonuc vermemiş bi terapi hemde son secenekler uygulanmamış yazık cocuğa yahu ölücek valla.

kanser tedavisi görüp iyileşmiş insanları askere alıyolar yahu.
Sosyal ağlarda paylaş

hasta haklarindan bahsedene bakin lol

fetocular yasar buyukanitin genelkurmay baskani olmasini engellemek icin hastane raporlarini yuruttuler ve inanmiyorsaniz bakin esinin hastaligi varmis ama esinin karnesini evde unuttuklari icin buyukanit in karnesini yazmislar ilaci

adamalr bunu bahane ettiler ahanda develti dolandirdi diye

maliye bakaninin holdingleri tehdit etmesi ve kanalturk ustunde tamamen hukuksuzca yaptigi baskici incelemeler filan syailmaz

denildigi gibi

demokrasi demokrasi degildir koltuk bizde olmadikca
Sosyal ağlarda paylaş

o is ole dusundugun kadar kolay degil

bir askeri doktor cocugu olarak

bashekim ben curuk veriyorum dese bile veremiyecegini biliyorum. Kaldiki tuggenerallik doktorlarda gelinebilecek en yuksek makam, bir bakima kuvvet komutanligi. Bunun doktor kontrolu var, kontrolden sonra heyeti var, heyetten sonra anca bashekim son onayi veriyor

ole basit degil

tabi direk iftira atmak daha kolay geliyor isinize, hersey bu kadar basit
Sosyal ağlarda paylaş

Akıl yürütelim
rapor gerçek ve kansersin .
kemoterapi görmen lazım , saçların dökülür ve çökersin.
7 senedir gördün ve iyileşip askere gidicek duruma gelemedin. Muhtemel olarak yayılır ve ölürsün.

Demekki 7 senedir kemoterapi görüp kelleşmediğine göre , 7 senedir iyileşip askerede gidemediğine göre
birisi bana neler olduğunu söyleyebilir mi ?

Yok Kanser nedir ne değildir bilmesek yiycez :=)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...