Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Sisteme format atıp tekrar kurdum. Codec pack olarak kazaa lite codec pack kurdum + gom player kurdum. Ancak .avi dosyası açmaya çalıştığımda bilgisayar kitleniyor, kasılıyor görev yöneticisini bile zor açıyorum. Daha önce de böyle olmuştu o zaman codec pack kurulu değildi. Codec pack kurdum düzeldi. Ama şimdi codec pack kurduğum halde düzelmiyor. kazaa lite codec packi sildim registry programı ile registry kalıntılarını da temizledim ffdshow kurdum oda olmadı. Sonra tekrar registry programı ile kalıntıları temizleyip bilgisayarı yeniden başlatıp kazaa lite codec pack kurdum yine olmadı. Fikri gelen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 gom player kendi codeclerini kullanır. K-lite bir işe yaramaz gom ile birlikte hatta işleri karıştırır(sende de olduğu gibi) 1- Gom'u sil. 2- Tüm Codecleri sil. 3- K-lite Mega pack'i yükle. 4- The KMPlayer'ı yükle. ya da 3. basamağı atlayıp GOM'u yükle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Tamam hemen deneyim cevap yazıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Dediklerini yaptım yine kasılıyor makine ve video açılmıyor. Media Player Classic ile denedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 ekran kartının sürücülerinde sorun olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 onu da yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Malesef VLC Player de sorunuma çare olmadı. Aynı şekilde kasıla kasıla makina çıldırdı. Görev yöneticisini bile zor açtım. Ekran kartının sürücüsünü kaldırdım sistemden tekrar kurdum yine denedim yine açmadı... Daha önce de bu sorunla karşılaşmıştım ama o zaman codec pack yüklü değildi. Codec pack kurdum düzeldi sorun. Ama şimdi codec pack olduğu halde sorun düzelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 .avi bende de sorunluydu.Bs player 1.3 ü kurdum. (bknz. www.oldversion.com) K-Lite i kurdum.Sorunum çözüldü. İstersen dene bi... bu arada bendeki sorun takılmaydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Format attım , sıfır Windows kurdum , K Lite Codec Full ve Matroshka Codec Full kurdum ardından GOM Player'i kurdum. Şu an itibariyle hala hiçbir sorun yaşamış değilim aylardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 O kadar çok format attım ki hard diske. Artık atmak istemiyorum folloş oldu. Bad sector varsa da bu sorun olabilirmiş. Nasıl anlarım bad sector olup olmadığını ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 http://www.freedownloadscenter.com/Best/bad-sectors.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 format attigina gore daha onceden varolan avi formatli dosyalarda sorun yasayabilecegini dusunuyorum. Izleyemedigin avi formatli dosyayi bir harici hdd'ye koplaya ve baska bilgisayarda calistir. Belki sorun dosyadadir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Pack yerine codecleri teker teker çözmek her zaman daha iyidir. Codec packleri kaldır. MAkinayı kapatıp aç. Sonra Gspot programını indir ve bak bakalım bu oynatmak istediğin video hangi codec'i kullanıyor. Merak ettim. Sadece divx, xvid, h264 izleyen biriyseniz codec pack yüklemeyin lütfen. NOT: standard windows ile sadece intel indeo codeclerde ve h264 codecte sorun yaşarsınız. Indeo paralıdır ama sağdan soldan codec'i bulunur. h264 ise ffdshow ile çözülür. FFDSHOW zaten bir ton şeyin codec'ini içeriyor. [ Mesaj 24 Mayıs 2007, Perşembe - 17:38 tarihinde, Catscratch tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Catscratch dediklerini yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Şu ansistemde sadece GOM Player kurulu. Ve hiç bir codec kurulu değil sadece gom playerin codecleri kurulu. Ama takılıyor çıldırıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Sorun düzelmiştir. 1 - Kasayı açıp ekran kartını slotundan çıkarttım toz aldım tekrar taktım. 2 - Güvenli kipte ekran kartının driverini sildim. 3 - Gom playeri ve bütün codec packleri kaldırdım. 4 - Driver Cleaner isimli programla Nvidia (ekran kartı) sürücülerini kaldırdım. 5 - Bilgisayarı yeniden başlattım. 6 - Ekran kartının driverini kurdum. 7 - Sadece GOM Playeri kurdum. (Hiç bir codec pack kurmadım) Ve bilgisayarın kasılma sorunu düzeldi. Videoları açıyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 GZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar