Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Eylül gibi İstanbula geri döndüğümde fransızca öğrenmek istiyorum. Çok pahalı olmasın önereceğiniz kurslar - hatta en ucuzunu söyleyin. Latince ve İngilizce biliyorum ; Fransızca'yı kolay öğrenirsin dediler , doğru mudur? Kaç ayımı alır Proust okumaya başlayabilmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 said: Fransızca'yı kolay öğrenirsin dediler Latince ve İngilzice anca kelime bilgisinde yardımcı olur. Ki zor kısım o değil, gramer vs. olduğu için İngilizce veya Latince'nin bir yardımı olmayacaktır. Proust kısmı ise sana kalmış, ne kadar çok öğrenmeye kasarsan, pratik yapıp kendini zorlarsan o kadar çabuk olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 aramaya inanmak istiyorum. http://forum.paticik.com/konu.php?id=180033 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 1,5 yılda proust okuyabilecek kıvama gelebilirsin azimli bir çalışmayla.. İngilizce bilmenin pek bir faydası olmaz; italyanca veya ispanyolca olsa neyse. Latince ise kesinlikle yararlı olacaktır ama sadece dilbigisi yönünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 ingilizce yardimci olurmu bilmiyorum ama fransizcadan sonra ingilizce acayip kolay gelmisti bana.. Sanirim ayni sey ters tarafli calisir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 It's wrong to be French. - Al Bundy http://www.youtube.com/watch?v=hppdkR4xM0s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 3 Senelik bir Fransız Dili ve Edebiyatı öğrencisi olarak diyebilirim ki İngilizce bilmenin bu dili öğrenmekteki sana olacak faydası gerçekten tehmin ettiğinden çok ufak.Gramatik açıdan İngilizce'den ayrılan bir çok nokta barındıran istisnai ve mantıkdışı kurallar silsilesidir Fransızca.Tahmininden çok daha fazla zama ve çalışma gerektirir ki bu da genelde tüm hevesini gazı kaçmış gazoz'a döndürür.Eğer gerçekten yeterli bir ilgin ve de zamanın varsa başlamanı öneriyorum yoksa gerçekten yapılacak daha iyi işler var hayatta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 said: Latince ise kesinlikle yararlı olacaktır ama sadece dilbigisi yönünden. Ortak kural yok ki ikisinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Fazlasıyla ilgiliyim; yani, Fransa'dan çıkmamış edebi akım var mı? Çevirilerini okumak istemiyorum. Reklamlara bakarak kurs bulmak istemiyorum ama ; bir şey önerebilirseniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Latince'nin Fransıca öğreniminden ziyade Fransız Edebiyatı öğrenimine büyük katkısı vardır..Sana önerebileceğim yegane kurs ise kesinlikle Fransız Kültür.Artık bir takım Fransızca öğrenimiyle ilgili çıkan yasalar nedeniyle Fransızca öğretimi sunan her kurumda aynı kitap okutulmakta ve kesinlikle Fransız Kültür'ün bünyesinde barındırdığı öğretmenler diğer tecrübe ettiğim kurslardan daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 said: Ortak kural yok ki ikisinde. Yani yüzeysel olarak yok ama yapısal bakımdan benzeşiyorlar; bir ingilizce için aynı ölçüde konuşamam ama ispanyolca-fransızca-italyanca'nın temelinde ve düşünce yapısında latincenin etkisi su götürmez. Dil kursu konusunda ise diğer topicte Fransız kültürün kursu için pahalı demişsin ama daha ucuz veya daha pahalı önerilebilecek başka bir kurs olduğunu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Şöyle bişey tavsiye edebilirim d: [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 bence : öğrenme.. güzel bir dil değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Almanca mı öğrensin? Ich kann nicht Deutsch sprachen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 voulez vous coucher avec moi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 se soir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 oui! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 . [ Mesaj 27 Mayıs 2007, Pazar - 16:01 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 retrouvons dans un autre vie,mon frere! [ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 01:49 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Kasacaktır yani. Fransız kültüre gitsen dahi, uzun zaman, özveri ve çalışma gerektirecektir. 5 sene fransız lisesinde okudum, ordan biliyorum. Ama kafaya takarsan, yapacağım dersen yaparsın o da ayrı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 herkes de fr biliomuş fransız kaldım. kann jemand deutsch sprechen, ich bitte! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 süper dil, öneririm, daha önce önermişliğim de var kolay öğrenmen için ise tek başına değil ama başlangıç moral ve destek için michel thomas öneririm, daha önce de önermişliğim var =P http://forum.paticik.com/konu.php?id=179396 edik: ingilizce ve latince süper yarar, onu da ekleyeyim ama bunu ilk kez ekliyorum galiba, daha önce söylemişliğim olmayabilir emin değilim [ Mesaj 01 Haziran 2007, Cuma - 15:46 tarihinde, Nefr tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Bu iş ekonomik durumuna da bakar. Yani, fransız kültür sanırım kurs olaylarında en başarılı olanı. Ama diyorsan param var, basarım öğrenirim, gidip lisemden en başarılı fransızca hocalarıyla konuşup özel ders ayarlatabilirim. Dediğim gibi, paraya bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 o kadar param yok ya. Fransız kültüre gideceğim her halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Sabır gerektirecek başından söyleyeyim. Fransızca çünkü farklı bir dil baya. Dolayısıyla ilk aylar boyunca "Julien'in sütyeni ne renk? Julien'in sütyeni beyaz. Julein'in sütyeni dantelli mi? Julien'in sütyeni dantelli değil." diyaloglarıyla uğraşacaksın. Zaten başta rakamlarda falsoyu yiyeceksin, nitekim fransızlar seksen demiyor, dört tane yirmi diyor, dolayısıyla 99 demek istersen dört tane yirmi ve on dokuz diyorsun (quatre-vingt dix neuf). Bir çok kez cinnet geçireceksin, Proust'una, André Breton'una bilmemnesine gelene kadar çok basit işlerle uğraşacaksın. Ama kararlıysan, ama yapacağım diyorsan, ama kasarsan kimse de önünde duramaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar