Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 bu ne biçim real sociedaddı be! olmazki kardeşim böle ya normal futbollarını oynasalar 5 olacak ama adamlar 1 puan için oynadı. nihatı çıkardılar kovacevici cıkardılar e yuh be bala bi gol attılar da yendiler. nihat atamadı ama iyi attırdı olsun yürü be nihat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 said: -coLdwind-, 01 October 2003 00:06 tarihinde demiş ki: artık gs uefa için kassın biraz. belki nostalji yaparlar ;)[ 3. UEFA ya gitmiyo artık direk eleniyo...[hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 yazık oldu malesef, ama hala bir gs li olarak ve de biraz mantıklı düşünüyorum, fatih terim zırt pırt defansla oynamazsa ve artık şans birazda bize gülse bize 4 maçın 3 ünü kazanır birinde 1 puan alırız (juve) eh tabi 3. olacaksakta 7-9 puan aalım bari para gelsin Ama kardeşim heriflerin elleride kürek ya 2 şutu çıkardı o eller püü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 said: Nukem_Verite, 30 September 2003 23:54 tarihinde demiş ki: said: LvL_Sabo, 30 September 2003 23:53 tarihinde demiş ki: sen hakkaten inanılmaz birşeysin, sus ve git o fare deliğine kapan, peynir kemirmeye falan devam et nerde laf etmişim? malesef yeniliceksiniz demişim. zeka özürlü insan[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza ve bunu durup dururken söylemişsin bjk konusu yokken ilginç[hline]%100 Beşiktaşlı(Zenci işte) BabacumMostors, 23 September 2003 23:14 tarihinde demiş ki: sıkma canını okşa patlıcanını kuyruk acısı bu olsa gerek.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 GS seyircisi son 20 dakikada tezahüratı kesti mi? Sipiker bağırmıyor taraftar, destek vermeleri lazım falan diyordu.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 vardı ama moral bozukluğundan zayıftı sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 UEFA ya gidersiniz belki üzülmeyin ya... :P[hline]i love this game! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 UEFA'ya falan gitme yok artık. 3. olan UEFA'ya falan gitmiyor, bilip bilmeden gelip cahil cahil laf sokmaya çalışmayın ,kendiniz küçük düşüyorsunuz .. [Bu mesaj Peradur tarafından 01 October 2003 10:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Bu ne asabiyet. Adam bilmiyor veya hayatı futbol olmayabilir.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 said: Peradur, 01 October 2003 10:50 tarihinde demiş ki: UEFA'ya falan gitme yok artık. 3. olan UEFA'ya falan gitmiyor, bilip bilmeden gelip cahil cahil laf sokmaya çalışmayın ,kendiniz küçük düşüyorsunuz .. [Bu mesaj Peradur tarafından 01 October 2003 10:50 tarihinde değiştirilmiştir] Seneye gidersiniz ozaman UEFA ya 3. olmanız yeterli Lig de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 3.ler uefa kupası 3. turdan devam ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 o dediğiniz şey bu sene kalktı, siz şimdi bu sene şamp ligi'nin 2. gruplarının da olduğunu sanırsınız :) bu gruplardan sonra direk eleminasyon sistemi ile devam ediyor şamp ligi. bi daha sölüyorum. üçüncüler uefa'ya falan gitmiyo...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 ya maça gitmeden nete girim dedim adsl borçtan kapatılmıs aksam giremedim bugün açtırdım anca simdi bakabiliyom buraya 1 mesajla açtık konuyu 120 tane olmus nası okucam simdi pft :) maça gittim de ne çile valla eziyetti resmen evden 19.45 de cıktım araba ile ikitelli sanayiciler sitesi göbeginde bi kuyruk başladı taa stada kadar stada giriştede bilet kesiyolar şaaparım lan dedim bastım gaza geçtim bilet varmı abi bileti göster diyenler oldu var demin aldım cantaya attım dedim o çilede bide biletmi kasıcam be töbe töbe park ettik falan zaten maç başlamıştı, hemen yöneldim m kapısı kapalı kartlı giriş bölümüne girecez ama ne işse bi girişte 60-70 kişi herkes birbirini ittiriyo bizde baska yol yok deyip daldık bende ittiriyom falan sonra jandarma bi doluştu bizim grubu geri itiyo gidin lan falan bagırıyo benimde bacak sakat fazla yuklenmeyim diye sol dize yükleniyom daha cok sonra jandarma kapıları kapadı, etraftakiler kartları havaya kaldırıp kartım var nası almazsın sen falan diye cıkışınca jandarmadan 2-3 tanesi kimsin lan sen diyip osmanlıyı adamın kafaya indirmeye basladılar sonra cıkardılar jopları herifi orda bi patakladılar ..., tabi kavga baslayınca (benim 2 metre onumde oluyo) hemen millet bi anda birbirini eze eze arkaya kaçmaya calıstı ben çapraz koşu yaptım ;) bi gittim döndüm geri jandarmaya hemen şirin bi sekilde abi benim kartım var hangi kapıdan girebilirim dedim adamda baktı uysal bi tipim var hemen soledi burdan diye gittim şansa bala ite kaka en başa geldim bi anda herifde bi kapıyı kapalı tutuyodu ben gelince dedi teker teker geçicekseniz açıcam bizde tama mabi ayıpsın falan pat girdim içeri tam cıktım merdivenleri sahaya baktım adamlar atakta arkamı dondum koltuguma gittim tam sahaya gene bakim dedim yedik golü hay sansıma diye küfrediyom ama baktımki bizimkiler allah versin nası oyun öle sinir oldum tezahürat yapıcam daha nefes nefeseyim ama bagırmakda gelmiyo içten sağ bek tamas nedir oyle o adamı bu maça koyan fatih terimemi küfrediim yoksa tamas a mi küfredim neyse içimden hallettim hesabı kapalıya baya bi hava gelmiş bu maçta gençler maçınada gittiydim oturuyodu elalem simdi tıka basa dolu ve herkes ayakta izliyoduk , aslına bakarsanız içeride bileti veya kartı olmayan (yane beleş giren) rahat bin kişi vardı. istesem numaralı yada girerdim (ben girerken kart falan bakmadı adam aramada yapmadı, belde kasatura, hatta abartıp el bombası plastik patlayıcı ile falan içeri rahat girersin yani sonrasını sen düşün... 2. yarı başlayınca hayvani bi tezahürat yaptık ama yırtınarak bagırıyos (zaten stad berbat istedigin kadar bagır ses cıkmıyo atmosfer iğrenç..) bi attık golü artık kim varsa sarılıyos etrafta bayram oldu falan i gazla gene tezahürata devam derken salak saçma bi korner ve gol .. bitti abicim 1.tamas 2.mondragon( işallah bir tane top kurtardıgını gormek nasip olur..) 3. hasan şaşırmış ( adam gibi oynama sonra bide salak salak kart gör ) ahanda bu 3 lü bizim denyolardı maçta rakip kalecinin 30 sn de oyuna soktugu (degajlar, aut vuruşları vsleri görmeyen) bizim he rposizyonda oyuncuları şiddetli bi sekilde uyarıp çatır çatır kartları cıkaran buna ragme nrakibin faullerinde kart cıkartmayı unutan. hakem e de bi lafım var , aldıgın paralar haram olsun denyo herif. fatih terim e şeker yollicam yakın zamanda zeka açar belki ne bilim iq su biraz düzelir takımı eski gs sanıyo aynı stilde oynatıyo ama bre denyo takım defans yaparken pres yapıyo top kapıyo ama bi oturda bak bakalım hücuma cıkınca boşa kaçan çapraz koşu yapan defansı karıştıran adam varmı gs de ? bu herifi tribüne cıkartmak lazım bikere maçı izlesin aşadan göremiyo heralde, eski gs yi izleyin bide yenisini eskisi: top rakipte iken bir an once topu kapmak için 4-5 kişi aynı anda pres yapardı ve sürekli koşarlardı hem genç hem becerikli idiler, yenisi: top rakipte iken pres yapıp kapmaya calısma mantalitesi halan daha var ama eskisine oranla başarısı ve hırsı takımıncok daha düşük hücumda ise top nede olsa bizde diye kimse koşmuyo , hızlıca boşa kaçıp pas istemiyorlar, illa birbirlerine bakıp dip dipe yan paslar yapıyorlar pres yiyincede heme ndefansa dönüyorlar, ileri gitmeyi düşünenler ise illaki çalıma giriyor ve kaptırıyor. bunları görmemek için salak olmak lazım. ve ayrıca madem cok fazla top kapıp ii pas yapıp pek cok pozisyona giremiyorsunuz ozm adam gibi orta yapmak nedir nasıl yapılır bunu ogrenin de bari yapılan ortalar daha cok bizim oyunculara gitsinde pozisyon cıksın aksi halde bu iş yürümez.[hline]Grandmaster Hamburger Sitemin Forum'u en yararlı link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 bu da uefa'nın resmi sitesinden: "Since then, the competition has continued to evolve, maintaining a mixture of round-robin group matches together with the traditional knock-out format. For the 2003/04 season, following the three qualifying rounds, a new format for the 32-team group stage (eight groups with four teams each) will be implemented. The group winners and runners-up will advance to the knock-out stage of the competition, with the eight third-placed teams moving to the UEFA Cup third round, while the eight fourth-placed teams will be eliminated. " http://www.uefa.com/competitions/ucl/CompetitionInfo/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Biz bişey biliyoruzda söylüyoruz.Hayret bişi belki UEFA ya gidersiniz dedim hemen biri dedi 3. UEFA ya gitmiyo diye.Biz şampiyonlar liginle yatıp UEFA kupasıyla kalkıyoz alalaaa. Kim kazanır? Anket[hline]i love this game! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 dun star'da da 3. UEFA'ya katilamiyor dediler sanirim ordan duyup oyle demislerdir kizmayin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 star'da serhat ulueren midir nedir üstüne basa basa söyledi 2 kere 3. uefa'ya gitmiyor bu sene diye valla onun hıyarlığı o zaman[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Sen nasıl böyle bi hata yaparsın ya.Şampiyonlar ligi yorumcusumusun nesin insan bi araştırır be. geçen sene ikinci grupta 3. olan gitmiyodu uefa ya yine biriyle iddiaya girmiştim.bu sene ikinci grup yok 16 takım arasında maç yapacak diyom gene aynı adama iddiaya girmedim bu sefer kazmak istemedim. bişeyide bilmeyin be kardeşim dedim uzadım[hline]i love this game! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 kovacevic mactan once "yugoslavya'da fener bir kulturdur, gs-fb maci olarak dusunuyorum bu maci" demis. 6s'ye gol atarak gercek fbli oldu kovacevic tebrik ediyoruz. gsye de cok yazik oldu ama kacirmasalardi o kadar keske : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Hıncal Uluc:Gs bu gidişle samp. liginde avaraj takımı olur,gs huzurevimi de fenerin eskilerini topluyor Dogro soz e ne denir :D[hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 valla averaj takımı olur kısmına dünkü maçın 45. dakikasına kadar inanıyodum. hatta 45-70 arası olmasaydı inanmaya devam ederdim ama bilmiyorum o oyunu görünce bi umut doğdu içime ya bilemiycem. :)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Gs $amp. ligi'nde daha 1'den farkli maglubiyet almadi.Nasil averaj takimi oluyor? Komikle$meyin.[hline]tHe Original fi$h® Banshee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 bu sezon almadı ama almicakda denemez bence bu defansla. zaten iki maç yaptı 1 er farklı yenildi daha önceki sezonlarda averaj takımıydı. örnek gs-chelsea :5-0[hline]i love this game! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Averaj takimi oldugunu iddia ettiginiz sene GS Uefa Kupasi'ni aldi.[hline]tHe Original fi$h® Banshee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 ilk 16 ya giremedi 17. oldu.[hline]i love this game! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar