Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gs-RS maç topici aynı zamanda kim geliyo topici :)

DynamicK

Öne çıkan mesajlar

• Admin
beyler akşam maça gidecek varmı?
ben gidiyorum kapalı tribün DynamicK yazılı yeni sezon formam ile yerimi alıcam .
Varsa giden maçtan önce stad dısında bi tanışak selamlaşak falan

bu arada skor tahmini olarak ben 3-2 alırız diyorum .
biraz içimden geçen birazda gs nin avrupada ligdekinden daha istekli oynaması sonucunda böle bi skor tahmin ettim .[hline]Grandmaster Hamburger
Sitemin Forum'u
en yararlı link
Sosyal ağlarda paylaş

bu gece gassaray alemi yapıyoruz fıçı efeslerle deryalara akıyoruz :)

(b.b.d annem babam evde yok ev bana kaldı :P)

bu arada Galatasarayımıza başarılar[hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki:
ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam

Ve sen ben, değirmenlere karşı
Bile bile, birer yenik savaşçı
Akarız, derler gibi denizlere
Belkide, en güzeli böyle
Sosyal ağlarda paylaş

hakan sen nelere kadir bi adamsın ya
olmayacak topu gol yaparsın
gider sonra gol olacak topu engellersin :)
gene topla oynuyoruz önceki maçtaki gibi de öyle oynuyoruz. antrenman yapıyolar sandım bi ara.
mondiyi defansta oynatalım biz ya orda ne güzel kesti nihatı öyle. :)

şu topla oynamayı pozisyona dökersek hala umut var diyorum ben. ayhanla tamasın çıkması lazım diyorum bi de[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir"
Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Sosyal ağlarda paylaş

oha bea frank de boer'un ve batistanın hareketleri kesinlikle penaltıyla uzaktan yakında alakası yok

mondi'ninkini de eeeh yani aynı gs maçındaki hoydong'un pozisyonu gibi, verse de "ohaaaa niye verdin" diyemezsin vermezse de "yuh niye vermedin" diyemezsin[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Sosyal ağlarda paylaş

bir kaç notum var maçın ilk yarısıyla ilgili birazdan salona geçicem maç bitince de yorumlarımı tekrar yazarım.
1)Şuan 16 yaşındayım(87liyim) hatırladığım ve futboldan anladığım kadarıyla galatasaray bu kadar kötü bir oyun sergilemedi.
2)Fatih terim bu kadar kötü oynayan adam varken (ayhan, ergün, f.de boer ve özellikle de Tamas) nasıl oldu da nispet yapar gibi sahanın en iyi 3-4 oyuncusundan biri olan prates(aka patates eheh) i çıkardı.
3) bu tamas ne özelliğiyle galatasaray gibi 1. sınıf profesyonel bir takıma yabancı kontenjanı kapatılarak alındı.
4) batista gibi bu takımın fenerbahçe maçında fark yemesini önleyen bir adam niye kenarda.
5) aramızdaki halı saha maçlarında bile yapamadığımız kendi takım arkadaşımız şut çekerken önünde durarak adamın pozisyonunu bozma hareketini hakan nasıl da bu kadar profesyonelce yaptı?
6) petre bu kadar özenle bu takıma şam. ligi nde yararlı olacak diye alındıysa niye kenarda?
7) ayhan bu kadar pas hatası yaparken 45 dakika ne artısıyla oyunda kaldı?

Bunlara cevap istiyorum. Belki istemem gereken yer burası değil ama elimden gelen bişey de yok bir galatasaray taraftarı oalrak üzülmekten gayri. Yanlız tek şunu sölmeden geçemiycem. Bitmez denilen Fatih TERİM'in (aka imparator :P) kredisi bile bittiğine göre (ki bence bitti) kimse kimsenin geçmişte yaptıklarıyla övünmesin.[hline]WtF!?!?!
Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım...
Don't Cause any Trouble.
Sosyal ağlarda paylaş

Şunu söyliyebilirim Hakan şukur Türkiyenin avrupanın karpatlarin asyanin amerikanin en kotu santraforu ama en ballisi

Kafasina çarpar gol olur dizine çarpar calim atmiş olur ne acaip adam ama daha nerde durmasi gerektiğini bilmiyor ne pas atmasini biliyor ne gol atmasini %1589032805205 gol olan topu çıkardı

Bir bjk li olarak hakan in gs de olmasi cok sevindirici.
Gs değil 90 dakika 1 hafta oynasa sociedad i yenemez

Sinirlendim adama ya
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LvL_Sabo, 30 September 2003 22:49 tarihinde demiş ki:
ayrıca beyler juve maçından kat kat daha iyi oynuyor gs şu anda bilmem farkında mısınız, daha organize falan atağa çıkabiliyoruz en azından
juve maçında 1 atağımız bile yoktu

abi kendini kandırıyosun. belki juve maçında atağımız yok ama o maçta kendi evimizde olmadığımızı beraberliğe oynadığımızı ve 3. dakikada gol yemediğimizi göz önünde bulundur. Yazık sana, bana tüm gs camiasına yazık bu takımla. :([hline]WtF!?!?!
Don't Cause any Trouble.
Sosyal ağlarda paylaş

Solonor senin sorularina +bir soru
Petre ve tamas a hangi zihniyet 5 milyon dolar verdi bununda cevabını versinler

Acaip sınırlendım abi bu hakan sukur e
Ayhan i alıp ahmet yildirim i veren zihniyet tabiki hakan sukur u oynatir tamas ve petreye 5 milyon dolar verir rezil oluruz böle

Yenilmemiz zaten normalde böle hatalarla saçmalıklarla dolu yenilgi olmaz ya

(Oh rahatladim)

[Bu mesaj homoid tarafından 30 September 2003 22:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

valla hangi zihniyet olduğunu bilmiyorum ama bizim kombine paralarımız olduğunu biliyorum o giden paraların. *!Gülse mi ağlasa mı bilemez.*
:D :(
Edit:zihniyete ziyniyet yazmıştım.[hline]WtF!?!?!
Don't Cause any Trouble.

[Bu mesaj Solonor tarafından 30 September 2003 22:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...