Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 şifresini bilmediğimiz rarları açmak için anahtar kelime gibi bişeyler var mıdır acaba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 benim bildiğim kadarıyla kıramıyosun rar şifresini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Açmaya çalıştığın dosya winrar 2.9 ya da daha üst bir sürüm ile şifrelenmişse yapabileceğin pek birşey yok. Daha düşük bir sürüm ise güzel şifre kırıcılar mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 kaçla şifrelendiğini nerden öğrencez ve o mevcut kırıcılar nerde acep :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Şifrelenmiş dosyaya sağ tuşla tıklayıp özellikler dersen görebilirsin. Advanced Rar Password Recovery en iyilerinden biriydi uğraştığım zamanlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 valla bende bir program vardı şak diye çıkarıyordu ama hatırlamıyorum adını. tüh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 özelliklerde versiyon 2.9 istiyorum extract için diyor.sanırsam kurudum kaldım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 abi arat google da dosyayı... adı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 shift+delete kafan rahatlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Dosya ismini google da arat eğer forumda filan verilmişse şifreside yazıyordur. ya da download ettiğin sitenin adını yaz www.siteismi.com gibi :) tabii bunlar tamamen download ettiğini farz ederek söylenen şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Kirici denen seyler de "deneyici" aslinda, haberin olsun, cok guvenme yani. Tek tek butun hard-rakam kombinasyonlarini dener anca, bi bakip soyleyip dosyanin icinden bi yerden sifreyi cekip sana soyleyemez yani. Sifre 10 karakterden fazlaysa zaten sonsuza kadar arar bulamaz gibi bisey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 password recovery gibi şeyleri denedim olcak gibi değil ben de en sonunda isyan edip sildim rarı çile bitti galiba :) teşekkürler bu süreçte emeği geçenlere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar