Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 geçen gün başıma çok ilginç birşey geldi olaydan sonra ciddi şoka girdim report edince gm lerde geldi zira bir ticket a 3 gm in geldini ilk defa gördüm olay şöyle outlands de kendi halimde dolaşırken bir mage ile karşılaştım outdoor pvp ile işim olmaz dedim sallamadım ama insan oğlu çiğ süt emmiş diyede gözüm arkada adam biranda olduğu yerde yükselmeye başladı ben sok tabi ilk tepkim hass.... aranızda shadowbane oynayan varsa oradaki mageler gibi olduğu yerde yükseldi ve böyle 2.5 3 adam boyunda asılı kaldı bir yandan vent de guild ahalisiyle konuşuyorum ya diyorum yeni potion quest item filan mı var netherstorm daki gibi uçuran vs herkes yok diyor heralde dedim adam kuşa bindi bug dan ben göremedim ama hala şok ve kıllanma halindeyim bug filan dedim ama adam biranda havada asılı dururken cast etmeye başladı vent de bir daha hass.... nihalarım yankılandı adam pyroyu cast etti pom pyro değil net cast ve ben 6 saniye adama hipnotize olmuş gibi bakakaldım ama bu şüreçte düzenli hass... larmı sıralıyorum neyse pyroyu yedik kafamıza 5 10 yard geriledim adamda uçarak geldi bu sefer fireball cast etmeye neyse uçan mageden yedik kafamıza nukeleri yattık guildde friendlist de nekadar adam varsa soruyorum ya böyle bişey varmı diye herkes yok hiç duymadım diyor.Bu işte bir sorun var dedim ticket attım klasik bliyorsunuz gm önce geliyor buradamısın diyor sonra ticket ı okuyor gm ticket okudu adam şu fırkralarla Türkiye diye rezil bir program var orada adamlar durmadan nasiiiiiiiii diyor gm den öyle bir tepki geldi adam bu çok büyük bir hadise dedi sustu bende ya bende bir saattir kafa yoruyorum nasıl böyle birşey yapılır diye ilk kez bir gm den insani bir tepki olarak dont even think about it tepkisini aldım sonra 2. ve 3. gm ler geldi sorgu sual vs sonra ne oldu bilmiyorum mage e rastlamadım bidaha ama ben görmediğim için mi artık oyunda olmadığı için mi bilmiyorum yaa beyler bayanlar hadise bu el oğlu aya gitmiş biz yaya kalmışız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 3gm mi geldi? hemde adam akıllı konuştu? saçmalamadı?? bu olay fly exploitten daha büyük bir olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 baya meşhur bu exploit bizim serverda ya hatta anlatayım olayı. magein tekine duel teklif ediyorsun sonra flying mountdayken adam sana nova çakıp sheep yapıyor. sonra frostbolt cast etmeye başlıyo işte sen sheepken zıplamaya abancaksın(space spam :) ) sonra uçuyosun işte:). forumlarda herkes ağlıyor çinliler böyle kesiyo bizi diye, screenshot da koyuyolar ama bişey yapılamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 gmlerin gelmesi cidden daha büyük olay ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 evet yaw aynısını bende yasadım gruul's lairin onunde beklerken bi baktım 3-5 ally yükseliyo geziyo fln bide yukardan ogrelere dalıyolardı ogreler tam altlarında bekliyolar fln ticket attım 1 saat gecti iptal ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 bence adam değil senin kafa highmış lol. ne gördümne duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 sen zaten ne duydun ne gördün die bu olay yaşanmamış dimi xD, walla bizim serverda 5 man grullar fln yapılıyor bu bugla guild sallandı bunun üstüne bilen bilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Nasil oluyor o? Mob sana vuramiyorsa kendisine gelen herseyi Evade edip hp regen eder hizlica, bari destekli atin eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 ss almadın mı ?? ss koyun plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Belki Chiese farmerların taktiğine benzer bişi yapıyorlardır. Adamlar zamanında 46 level ile Diremaul nrth farmlıyorlardı hunter ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 yani bir adama yalanci demediginiz kalmis be. [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Midget Mafia, Burning Steppes realminde vardı en iyi ally raid guildü idi. Bu onlardan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Hahah bide pozlu pzolu ucuyo superman gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 evet onlardan bi herif. executus a migrate etti cogu. baya da saglam gidiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Benzer bi olay yasadim ama exploit degil bu tabii.. Su bayrak kapma olayi varya hellfire'da , neyse acmisim pvp yi bayragi cevirmeye calisiyorum, 2 tane horde geldi ben hemen fiydim tabii, atladim kusa yukari dogru havalandim asagi bakiyorum hani gitselerde insem alsam diye bekliyorum. Neyse bu 2 horde geldi kusla yanima, biri sagimda biri solumda duruyo. Ben tabii hic bisi anlamadim bekliyorum bisi yapamazlar diye, bayagida yuksekteyim hani, sirf oradan atlasan %80-90 health gider belki olursun bile. Neyse 2 dk gecti bunlar atladi, tabii duserken over time buyulerindne yaptilar, deli gibi drain ediyo. Baktim olecem kustan atladim havada oldum, cesedide alamadim.. Ama helal olsun dedim yani, hic beklemiyodum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 eger karşındakiler pri veya magese tehlikeli oluyor mage düşerken ice block veya teleport yapıyor fall dmgden kurtuluyor diğerinin ise shieldi var :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 ice block fall dmg i kesmeyi bırakalı çok oldu diye biliyorum çünkü çok öldüm atlayıp ice block basmama rağmen.hiç basmamış gibi löp düşüyo vuruyo 5k [ Mesaj 21 Mayıs 2007, Pazartesi - 22:08 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 said: Astral üye [şikayet et] § 21 Mayıs 2007, Pazartesi - 13:20 [ özel msj ] bence adam değil senin kafa highmış lol. ne gördümne duydum. Ooo baba wow dünyası senden sorulur, duymadıgına ve görmediğine göre kesin düzmece bu olay. Hatta konuyu açan arkadaş da buranın delisi, arada sırada böyle saçma sapan şeyleri sallar ufaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 shield fall dmg absorb etmiyor ice block kurtarıyor ama yere yakın mesafade açıp kapayınca kapatılan mesafeden düştüğü damagei alıyor.Auchindoun da kapışmak cok zevkli oluyor fly mountla magein biri havada dismount edip ap pom+pyro atmıstı bana slow fall açıp rahat rahat inerlen dismount edip cok tatlı dispellemiştim sonra leviate açıp üstüne süzüldüm =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 uçma dediği yüzüyosunuz işte havada, hatta yere inip düz mounta binip öylede uçabiliyosunuz frostwolfla falan. gm lerinde çok salladıklarını sanmıyorum bizim realmın forumlarında 10topicden 4-5 i bu bugla ilgili ve ssde var hepsinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 said: gm ticket okudu adam şu fırkralarla Türkiye diye rezil bir program var orada adamlar durmadan nasiiiiiiiii diyor gm den öyle bir tepki geldi ya bir kez daha okudumda, kafamda canlandirdim, yarildim ya ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Ahahahahaha linklenen resim aynı ''I want to believe'' modunda. UFO resmi gibi çekmiş kim çektiyse elleriden öperim. XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 said: Baggio: Nasil oluyor o? Mob sana vuramiyorsa kendisine gelen herseyi Evade edip hp regen eder hizlica, bari destekli atin eheh. Tahminimce olabilir 2x tankin ve melee dpsn gayet guzel yerden dpssini verir ve threatte 1nci olur ranged dps ve healerlarin havadan castlerini yapar boyle biseyde snrm ranged dps ve healerlar shatter yemez ustune cave in felanda yemezler tek boktanlik cave in i surekli melee ye atar mt ve ot ayakta kalabilir ama rogue ve "wanna be melee dps warriorlar" yatabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 said: § 21 Mayıs 2007, Pazartesi - 22:08 [ özel msj ] ice block fall dmg i kesmeyi bırakalı çok oldu diye biliyorum çünkü çok öldüm atlayıp ice block basmama rağmen.hiç basmamış gibi löp düşüyo vuruyo 5k ice blocktan sonra direk blink atmayi denemediysen mage oynama derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 bu arada ilginc bi video buldum gnome mage in teki auchindoun un orda kusuyla ucan undeadi kesiyo http://www.youtube.com/watch?v=BgwyoDaqg6k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar