Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Şimdi wow la ilgilenenler bilir bunu Nihilum'un bir AQ40 movie si vardı.. Onun ilk sarkısı hani böle opera tarzı kadın vokali erkek vokali.. Ana haber bültenlerinde de vermeye başladı onu zaman zaman böle VTR lerde falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 videoya link verirsen bakabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Sarı çizmeli mehmet ağa :) İnsan videoyu bulur önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 youtube'da yok bakim yardımcı olabilir miyim dedim ama :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Abi video 700mb =) 60dakkalık bi movie bu nihilium'un yaptıgı.. izleyen wow oyuncuları mutlaka vardır patide bi sormak istedim nası yapıcaz ya =/ dur bakıyım ben movie yi bulup bi sesi kayıt edip upload falan yapmaya calısıyım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 abi resmen indirdim 700mb dosyayı vegasla sarkının bi kısmının oldugu yeri kestim.Upload ettim. Şunu bi dinleyin ne olabilir bu.. Tvlerde de çıkıyo http://www.divshare.com/download/702456-fe1 [ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 03:53 tarihinde, Eternal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 bilemedim şarkıyı ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 İşsiz bebe up =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Şarkı latince ama yapısına bakarak modern olduğunu söyleyebilirim. Büyük ihtimalle anime bestecilerinden birine aittir ya da modern bir yorumdur. Animecilere bir sor istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Şehmuuz kamill sabrii oğuuzz ahuahaua ulan cıldırtıcak sarkı ne bu .. cokta güzel bi sarkı haberlerde falan koyuyolar bunu ya FENERBAHÇE'DE ŞOK GELİŞME !! falan yaparsınya VTRlerde çıktı bu.. yuzyılın buluşması falan.. ATV de caldı bunu çok defa.. [ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 10:28 tarihinde, Eternal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Yunanistan - Türkiye maçının VTR sinde calıyodu bu işte !mail attım atv ye =D [ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 10:39 tarihinde, Eternal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 forumlara yada warcraftmovies.com a baktınmı bide videoyu kim yapmış tam olarak sorayım oyunda edit:gördüm sormuşsun :) [ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 11:15 tarihinde, Sparkcaster tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Tamam nihilum'un sitesinden nessaj yardım etti. grubu buldum. Immediate Music sarkıyı arıyorum şimdi..Bulunca haber vericem. Immediate Music - Blasphemy falan güzel sarkı o movie de falan var buda.. alayını indiriyorum.. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 http://www.immediatemusic.com/html/body_browse.cfm burda biyerlerde abi bu sarkı =( tek tek bakıcam kafayı yedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 ben şarkının bulunduğu adresi veririm.. ama download bittikten sonra seed edin ok? [spo]torrent link[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Abi adamlar vermiş oldugum linkte 33.saniye ye kadar Hans Zimmer - Do you Think I'm saxon sarkısını kullanıyo ondan sonra vocal olan kısım baska bi sarkı onu bulamıyorum işte =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 http://www.divshare.com/download/705282-daa bu abi aradıgım sarkı işte kısacası. Ulan amma mesgul ettim gündemi be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 ben komple indiriyorum tüm albümü :P diğerleri de güzelmiş zati.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 bende indiriyorumda bunu bulucagımız ne malum yahu orda.. kafayı yedirdiler bana o sitedeki bütün sarkıları tek tek dinlettiricekler aksam o olucak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 şunu buldum bide yine bunlardan torrent hash: E601830875CBD95C67CEDB3F4FB14B49DB5C5970 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 blasphemy ve blasphemy 2.0 falan var içinde.. 76 tane parça var içinde.. illa bi tane daha vardır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Biraz geç oldu biliyorum ama şansıma denk geldi biraz önce yunanistan-türkiye maçı için atv bunu kullanmıştı santrada da bunu kullanıyodu sanırım immediate music - lacrimosa (spiderman 2 trailer) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 upload ettigin kisim expired olmus ama anlattigin kadarindan tahmin ederek parca Juno Reactor - Navras diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar