Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kandırıldım!!...

IsAbeLLa

Öne çıkan mesajlar

ohaaaaaaaaaaaaa

internetinin kesilmediğini fark edemeyen hanımkız
ultima online oynayan anne
ve böyle bir evde yaşayan baba

cidden merak ettim, yatağa geçiodum döndüm açtım tekrar monitörü bu soru için. annen oyunda tailor mı? chef mi? carpenter mi?

[ Mesaj 21 Mayıs 2007, Pazartesi - 03:02 tarihinde, Voys tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

hehe dialup vardı benimkiler telefon kablosunu yok etmişti kendim bir ucu jaklı telefon teli bulup prizi çıkarıp takmıştım ne günlerdi.. kabloyu sakladılar yedeğini çıkardım monitörü aldılar amcama verdiler s video kablosu bulup çeviriciyle televizyona taktım bir de o yamuk yumuk ekranda ultima oynadım.. bağımlılık neler yaptırıyor insana...
Sosyal ağlarda paylaş

mekan yer söle o bizimdir.

o değil benım annem en son c6 te oyun oynamıştı.

bide gecenlerde pirates of the carabians'ın ilk oyununu oynarken townhall'u arıyorum, gelip köy merkezi ispanyol kasabalarında kilisenın güney doğusuna doğrudur gibi bişi söledi...

[ Mesaj 21 Mayıs 2007, Pazartesi - 09:53 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ultima oynayan anneye bu kadar şaşırdıysanız alın size ,
zamanında patide veya nebula forumlarında okumuştum galiba. çocugun tekini oyunda kesiyolar (uo) hatta reskill atıolar galiba , tabi bunu tek kişi yapıo. herneyse çocuk baya sınırlenıyo buna başlıyo pkya ana avrat kufretmeye , pk da karşılık veriyo bunlar bayağı bi atışıyolar. oynayanlar bılır bu durumlarda adam karşınızda olsa gider öldurursunuz.
herneyse cocuk bı kac gun sonra bı arkadasının evıne gıdıo annesi de evde cocugun bilgisayar oynuo , bu arada kadın bi unıversıtede akademisyen, cocuğumuz soruyo kadına işte "ne oynuosunuz" filan die . kadın UO dio cocuk da "aa ne guzel bende oynuyorum zart zurt" hangı server fılan dıe soruyo ve bi bakıyolar ki bi kaç gun once ana avrat kufurlestıgı kadın arkadasının annesı cıkıo...
ben ılk okudugumda dumurdan dumura koşmuştum , cocugun yerıne de kendını koyunca walla koskocaman kadının karşısında ezilip büzülürdüm.

Isabelle annene reskill çek sen de aklı başına gelsin , kızını amele ocagına yollamak neymiş gorsun...
Sosyal ağlarda paylaş

Ueah yok abi istemem ultima oynayan anne. Düşünsene okuldan geliyosun, oyuna giriyosun bankaya bakıyosun boş! Anne naaptın? Temizledim evladım.

Ama en azından biraz anlasın isterdim. Yani en azından bilgisayarın nasıl açıldığını bilseydi :(. (gerçi benim bilgisayarı açmak zor. iki kabloyu birbirine sürtmek lazım :/)

Tavsiye olarak; Boşver interneti harıl harıl öss'ye çalış. Sonra anne-kız bilgisayar oynarsınız :d
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...