Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 hehe...annesi internette sitelerde moderatörlük yapan biri oalrak şunu diyebilirim ki internetle haşır neşir anneler öyle çokta aman aman bişey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Isabella, söyle annene, anne senın yuzunden omrum net cafe koselerınde gecıyo, elin zontası kırzosu laf atıyo de abart boyle hatta duygu somurusu yap birazda başın one egik anlat bunları. izin verir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 uo oynayan anne olayı ne güzelmiş ya, benim annem wowda uçarken sen kuşmusun adammı demiş bi kişilik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 annen 7x gm yaptı bile oho uyu sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Char: Anne Si Isabella dex 100 - terlik +10 bonus str 100 - evin reisi int 101 - pis yemiş seni [ Mesaj 21 Mayıs 2007, Pazartesi - 02:30 tarihinde, Stifler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 ohaaaaaaaaaaaaa internetinin kesilmediğini fark edemeyen hanımkız ultima online oynayan anne ve böyle bir evde yaşayan baba cidden merak ettim, yatağa geçiodum döndüm açtım tekrar monitörü bu soru için. annen oyunda tailor mı? chef mi? carpenter mi? [ Mesaj 21 Mayıs 2007, Pazartesi - 03:02 tarihinde, Voys tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 said: cidden merak ettim, yatağa geçiodum döndüm açtım tekrar monitörü bu soru için. annen oyunda tailor mı? chef mi? carpenter mi? warlock bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 ''SİNYAL GÜCÜ:MÜKEMMEL'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 ben: Anne bilgisayari acik unuttum kapatirmisin Anne: oglum nasil yapayim ben Ben: anne ya soyle boyle oyle sunu yap bunu yap Anne : Yaa ben sigortayi kapatirim sen bosver hadi bye ?!?!?! ama boyle daha iyi oluyor ya karisan yok eden yok ohh mis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 hehe dialup vardı benimkiler telefon kablosunu yok etmişti kendim bir ucu jaklı telefon teli bulup prizi çıkarıp takmıştım ne günlerdi.. kabloyu sakladılar yedeğini çıkardım monitörü aldılar amcama verdiler s video kablosu bulup çeviriciyle televizyona taktım bir de o yamuk yumuk ekranda ultima oynadım.. bağımlılık neler yaptırıyor insana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 ense kokune de bi usb kablosu taksaydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Aaa ulan ben onu sadece 3. sınıf Amerikan aksiyon filmlerinde oluyo sanıyodum. "SİNYAL GÜCÜ : MÜKEMMEL" Böyle bütün ekranı kaplayacak şekilde yeşil bi yazı di mi, yanıp yanıp sönüyo falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 keklenmiş 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 hangi serverda oynuyo?karakter ismi ne? hallederiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 mekan yer söle o bizimdir. o değil benım annem en son c6 te oyun oynamıştı. bide gecenlerde pirates of the carabians'ın ilk oyununu oynarken townhall'u arıyorum, gelip köy merkezi ispanyol kasabalarında kilisenın güney doğusuna doğrudur gibi bişi söledi... [ Mesaj 21 Mayıs 2007, Pazartesi - 09:53 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 ultima oynayan anneye bu kadar şaşırdıysanız alın size , zamanında patide veya nebula forumlarında okumuştum galiba. çocugun tekini oyunda kesiyolar (uo) hatta reskill atıolar galiba , tabi bunu tek kişi yapıo. herneyse çocuk baya sınırlenıyo buna başlıyo pkya ana avrat kufretmeye , pk da karşılık veriyo bunlar bayağı bi atışıyolar. oynayanlar bılır bu durumlarda adam karşınızda olsa gider öldurursunuz. herneyse cocuk bı kac gun sonra bı arkadasının evıne gıdıo annesi de evde cocugun bilgisayar oynuo , bu arada kadın bi unıversıtede akademisyen, cocuğumuz soruyo kadına işte "ne oynuosunuz" filan die . kadın UO dio cocuk da "aa ne guzel bende oynuyorum zart zurt" hangı server fılan dıe soruyo ve bi bakıyolar ki bi kaç gun once ana avrat kufurlestıgı kadın arkadasının annesı cıkıo... ben ılk okudugumda dumurdan dumura koşmuştum , cocugun yerıne de kendını koyunca walla koskocaman kadının karşısında ezilip büzülürdüm. Isabelle annene reskill çek sen de aklı başına gelsin , kızını amele ocagına yollamak neymiş gorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Bence en güzeli res scroll macrosuna bıraktığınızda, yerde ki res scrollarını alıp bankaya atan anne modeli. Keşke olsa ulan HARAP OLUYOR PARACIKLAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 @yeto iyi fikir=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Hatta server ve char ismi ver topluca basalım:P Gerçi bırakmıştım ben uo yu ama... Özlemiştim zaten cd si olucaktı burada biyerde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 pis pis gülmüşse bunca şeyden sonra,geçmiş olsun bu olay için. onun dışında iyi yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 said: Hatta server ve char ismi ver topluca basalım:P ahuhasdıahdah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Ueah yok abi istemem ultima oynayan anne. Düşünsene okuldan geliyosun, oyuna giriyosun bankaya bakıyosun boş! Anne naaptın? Temizledim evladım. Ama en azından biraz anlasın isterdim. Yani en azından bilgisayarın nasıl açıldığını bilseydi :(. (gerçi benim bilgisayarı açmak zor. iki kabloyu birbirine sürtmek lazım :/) Tavsiye olarak; Boşver interneti harıl harıl öss'ye çalış. Sonra anne-kız bilgisayar oynarsınız :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 lord olmuşum zaten ben gzden çıkmam, pot veririm anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 @sage lol sürtme olayı bence bitir össyi (öss biten bişey tabi) sonra annenle actiona çıkarsınız pk kesersiniz, annen healler resler. gerekirse ölür senin için(e annelik içgüdüsü tabi) ahah babamla düşünemiyoru uo oynadığımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Deli gibi Knight oynayan anne baba oğul üçlüsü gördüm. Cafede Karı koca 24 saat uo oynayan çift gördüm. Cafe sahipleriydiler ve gençtiler. İlerde wow oynayan baba modeli olmayı planlıyorum. Hatundan dayak yiycez ama naapalım işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar