Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

t-shirt bastırmak isteyen kimlerdi ??

Thraine_Numeheru

Öne çıkan mesajlar

Insan XXL koyar dimi, ben de sikayetciyim ondan :)

Bi ara baska bi baski firmasinda denemistim, siyah tshirt ustune siyah arkaplanli bi resim bastirmak istedim, direk baski yaptigimiz icin siyahlar birbirini tutmaz kotu olabilir diye mail attilar, yaptirmadim ben de. Bunda da oyle olmaz insallah. Haberlerini bekliyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

dun aksam mail atmiştim cevap geldi şöyle diyor.

Merhaba,

Resimlerin kalitesi ancak göndereceğiniz resmin kalitesine bağlıdır. Ancak resminizdeki siyah alanlarda yine tişörtünüze basılacaktır. Eğer siyah alanların basılmasını istemiyorsanız dosyanızı tiff olarak basılmamasını istediğiniz alanlar transparan yani boş olacak şekilde kaydedebilirsiniz. Baskı katmanları ile ilgili; siyah, kırmızı ve lacivert tişörtlere yapılan baskılarda iki kat boya basılır fakat bu baskının kalitesiz olacağına anlamına gelmez. Baskı kalitesi yalnızca gönderdiğiniz imajın çözünürlük ve çekim kalitesine bağlıdır. Biz siparişler grafik tasarım bölümüne geldikten sonra kaliteli baskı elde edilemeyecek imajlar için üyelerimizle muhakkak irtibata geçiyoruz. Tish-o’nuzu en kaliteli şekilde alacağınızdan şüpheniz olmasın.

Sorularınızı bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz

benim tişörtler gg oldu galiba :D

[ Mesaj 21 Mayıs 2007, Pazartesi - 20:28 tarihinde, Thraine_Numeheru tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...