Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Evet siyah istedim.elime geçince haber veririm size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 eğer kaliteli veriyorlarsa tshirt sektörü gg olabilirOne Mission One Purpose [spo][/spo] [ Mesaj 21 Mayıs 2007, Pazartesi - 10:51 tarihinde, LasT_SuRviVoR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 bakalım nasıl gelicek t-shirtleriniz. iyi gelirse diye şimdiden resim aramaya başladım bile.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 İşte bu mükemmel oldu da, benim aklıma takılan şey bedenin uyup uymaması. Her firmanın Xlarge i tutmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Insan XXL koyar dimi, ben de sikayetciyim ondan :) Bi ara baska bi baski firmasinda denemistim, siyah tshirt ustune siyah arkaplanli bi resim bastirmak istedim, direk baski yaptigimiz icin siyahlar birbirini tutmaz kotu olabilir diye mail attilar, yaptirmadim ben de. Bunda da oyle olmaz insallah. Haberlerini bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 arkaplanı yok edip öyle bastırtcam ben siyaha edik: yapmak istediğim olmuyor :/ [ Mesaj 21 Mayıs 2007, Pazartesi - 12:30 tarihinde, Lopeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Arkaplanı yok edip siyahın üstüne bol renkli bir resim koydum. Eğer beklediğim gibi gelirse abonesi olurum bu sitenin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Thraine'den haber bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 said: Arkaplanı yok edip siyahın üstüne bol renkli bir resim koydum. Eğer beklediğim gibi gelirse abonesi olurum bu sitenin =) arka planı nasil yok ediyosun. benim sipariş baskıda diyor bekliyoruz işte. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 dun aksam mail atmiştim cevap geldi şöyle diyor. Merhaba, Resimlerin kalitesi ancak göndereceğiniz resmin kalitesine bağlıdır. Ancak resminizdeki siyah alanlarda yine tişörtünüze basılacaktır. Eğer siyah alanların basılmasını istemiyorsanız dosyanızı tiff olarak basılmamasını istediğiniz alanlar transparan yani boş olacak şekilde kaydedebilirsiniz. Baskı katmanları ile ilgili; siyah, kırmızı ve lacivert tişörtlere yapılan baskılarda iki kat boya basılır fakat bu baskının kalitesiz olacağına anlamına gelmez. Baskı kalitesi yalnızca gönderdiğiniz imajın çözünürlük ve çekim kalitesine bağlıdır. Biz siparişler grafik tasarım bölümüne geldikten sonra kaliteli baskı elde edilemeyecek imajlar için üyelerimizle muhakkak irtibata geçiyoruz. Tish-o’nuzu en kaliteli şekilde alacağınızdan şüpheniz olmasın. Sorularınızı bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz benim tişörtler gg oldu galiba :D [ Mesaj 21 Mayıs 2007, Pazartesi - 20:28 tarihinde, Thraine_Numeheru tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 hoca senin t-shirtler gelince bi fotosunu çekip buraya koyarsan çok müteşekkir olacagım vallahi. direk sipariş vericem gorıyım bi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Benimkide hazırlanıyormuş işte =) Resimde bu. Tabii tırtıklar koyu renk üstünde gözükmeyecek işallah =) [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 çözurlugu yuksek resmin çıkar gayet bence sipariş veren arkadaşlar, t-shirtleriniz gelince resmini çekip buraya koymayı unutmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 ya arkaplanı nasıl transparan yapabiliriz Paint'ten.Diğer programların hiçbiri kurulu değil,ÖSS var diye silmiştim nedense :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 İyi akşamlar Mailinizi aldıktan sonra siparişinizdeki imajlara baktım istediğiniz şekilde olmaması için hiçbir sebep yok. Dediğim gibi tish-o'nuzu en kaliteli şekilde alacağınızdan şüpheniz olmasın. Saygılar, Tish-o Ekibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 ee ne oldu t-shirtler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 daha yeni vermişler kargoya yarın gelir.pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 benim ki hala yapılıyor ehhehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 sitede üretimde yazio bendede ama kargodan msg gedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 oha o kadar uzun suruyomu yapmak ya bi t-shirtü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Resmen resmin içine edip öyle basmışlar çok soluk ve renksiz olmuş benim ki aha da resmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 o göbek ne öyle ya dsfgsdfgsdfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 kola göbeği tabii ki !! Tshirt de küçük geldi holeyyyyy [ Mesaj 24 Mayıs 2007, Perşembe - 12:30 tarihinde, Lopeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 ehh o gobegi kapatacak kadar buyutmuslerse resmi tabiki kalitesiz cikar :). ufakken guzel gozuken bir cok resim A3 boyutunda baski alindiginda sicar. gonderdigin resmi A3 kadar buyut ekranda bak nasil gorunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 gönderdiğim resim gayet kocamandı ve çok kaliteliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar