Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

t-shirt bastırmak isteyen kimlerdi ??

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ee iyi de,baskı t-shirtlerinde kırmızı,siyah,lacivert t-shirt olmasın diyor bu. Ne anladım ben bu işten? Ben beyaz veya yeşil istemiyorum ki. Siyah veya kırmızı istiyorum.
Dandik demek ki
Mesaj tarihi:
Resmim baskıda net çıkarmı?
Resiminizin net çıkması;
1. Resminizin çekim kalitesi ve netliğine;
2. Seçtiğiniz t-shirt rengine;

bağlıdır. Resminizin netliğinden emin değilseniz tişörtlerden siyah,lacivert ve kırmızı renkleri tercih etmeyin.
Bu uyarıları dikkate aldığınız takdirde gönderdiğiniz resim gayet net çıkacaktır

net resimde sorun olmuyormuş yani.
Mesaj tarihi:
fena degil gibi.

kategorilerdeki çeşit az fakat yine var üçbeş işe yarayan.

bu arada site mi çöktü giremiyorum ben?

[ Mesaj 20 Mayıs 2007, Pazar - 21:30 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
heh bende yarım saat kadar önce izledim amcamlarda eve geldiğim gibi yazayım diyordum,hayallerimle oynadın ! :P

[ Mesaj 20 Mayıs 2007, Pazar - 21:41 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
site açıldı tekrar

ya benim bi sorum var

şimdi resim upload edip onu bastırabılıyoruz falanda
resim ekleme sozlesmesınde, eklediginz resmın cogaltma basma gibi haklarının sorumlulugu tamamen sızın uzerınızde olmalıdır sitemiz bu konuda bir sorumluluk almamaktadır ve gelen şikayet yada sorguları dogrudan size yonelticektir gibi bişey yazıyo. onu kabul ettıkten sonra yukleyebılıyoruz resmı

e ben sevdigim bi grubun logosunu-album kapagını vs'sini bastırıcam diyelim.

sakata gelmek gibi bi durum olabilirmi?
Mesaj tarihi:
iyi de şiparişler kişisel değil mi zaten ? Basıp yollayacak konu orada kapanacak.

Sanmam böyle bir şey olsun.O zaman t-shirt baskı yapan yerler toptan kapatılsın.

Bol bol bastıracağım ben Blind Guardian,Pentagram,Iron Maiden vs.Pentagram'inkiler isteklerimi karşılıyor ama onca t-shirt baktım hiç beğendiğim olmadı.

Özellikle kendim tasarlayıp karma bir Lost t-shirti ve ayrıca yine kendimin tasarladığı Jack,Sawyer,Locke,Kate,Ana-Lucia(bitiyorum buna sdf) t-shirtleri bastıramayı düşünüyorum.
Mesaj tarihi:

ya o sorun değil arkadaşlar.Üşengeçlik sorunu yüzünden öyle koyuluyor.Örnek vermek gerekirse,

Şu Pentagram 20. Yıl T-Shirt Arka bölümü

Arkada bir tane sabit siyah t-shirt,üstüne resmi copy-paste yapıyorlar,budur diyip siteye koyuyorlar.Yani bu sitenin bir program üzerinde resim koyduğunu düşünürsek...

Yani gayet normal bir biçimde gelir bunlar endişelenmemize gerek yok.Ama düz gelmez,korktuğumuz gibi gelirse alışverişi keseriz çünkü o olay direk t-shirte printerdan baskı yapmak olayına giriyor.

[ Mesaj 21 Mayıs 2007, Pazartesi - 01:29 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:
sitede bi yerde, aynen gordugunuz gibi gelecek çok çok nadir bazı kucuk detaylar hariç demiş. gözle gorulmeyecek kadar kucuk detaylar hariç aynen gordugunuz gibi gelecek demişler yani.
  • Yeni Oluştur...