Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

t-shirt bastırmak isteyen kimlerdi ??

Thraine_Numeheru

Öne çıkan mesajlar

Resmim baskıda net çıkarmı?
Resiminizin net çıkması;
1. Resminizin çekim kalitesi ve netliğine;
2. Seçtiğiniz t-shirt rengine;

bağlıdır. Resminizin netliğinden emin değilseniz tişörtlerden siyah,lacivert ve kırmızı renkleri tercih etmeyin.
Bu uyarıları dikkate aldığınız takdirde gönderdiğiniz resim gayet net çıkacaktır

net resimde sorun olmuyormuş yani.
Sosyal ağlarda paylaş

site açıldı tekrar

ya benim bi sorum var

şimdi resim upload edip onu bastırabılıyoruz falanda
resim ekleme sozlesmesınde, eklediginz resmın cogaltma basma gibi haklarının sorumlulugu tamamen sızın uzerınızde olmalıdır sitemiz bu konuda bir sorumluluk almamaktadır ve gelen şikayet yada sorguları dogrudan size yonelticektir gibi bişey yazıyo. onu kabul ettıkten sonra yukleyebılıyoruz resmı

e ben sevdigim bi grubun logosunu-album kapagını vs'sini bastırıcam diyelim.

sakata gelmek gibi bi durum olabilirmi?
Sosyal ağlarda paylaş

iyi de şiparişler kişisel değil mi zaten ? Basıp yollayacak konu orada kapanacak.

Sanmam böyle bir şey olsun.O zaman t-shirt baskı yapan yerler toptan kapatılsın.

Bol bol bastıracağım ben Blind Guardian,Pentagram,Iron Maiden vs.Pentagram'inkiler isteklerimi karşılıyor ama onca t-shirt baktım hiç beğendiğim olmadı.

Özellikle kendim tasarlayıp karma bir Lost t-shirti ve ayrıca yine kendimin tasarladığı Jack,Sawyer,Locke,Kate,Ana-Lucia(bitiyorum buna sdf) t-shirtleri bastıramayı düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ya o sorun değil arkadaşlar.Üşengeçlik sorunu yüzünden öyle koyuluyor.Örnek vermek gerekirse,

Şu Pentagram 20. Yıl T-Shirt Arka bölümü

Arkada bir tane sabit siyah t-shirt,üstüne resmi copy-paste yapıyorlar,budur diyip siteye koyuyorlar.Yani bu sitenin bir program üzerinde resim koyduğunu düşünürsek...

Yani gayet normal bir biçimde gelir bunlar endişelenmemize gerek yok.Ama düz gelmez,korktuğumuz gibi gelirse alışverişi keseriz çünkü o olay direk t-shirte printerdan baskı yapmak olayına giriyor.

[ Mesaj 21 Mayıs 2007, Pazartesi - 01:29 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...