Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 https://www.tish-o.com.tr kendi tişörtünü yaratabiliyorsun ister resim ister yazı. ödeme kredi kartı yada banka havalesiyle yapılıyor kargoyla ayağına geliyor. ben sipariş verdim bakalım nasıl olcak. [ Mesaj 20 Mayıs 2007, Pazar - 20:38 tarihinde, Thraine_Numeheru tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 T-Shirt'ü aldıktan sonra buraya yazarsan durumu seviniriz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 yazarım ayriyetten bu firma 8.30 tv 8 de bi programa konuk sanırım :S [ Mesaj 20 Mayıs 2007, Pazar - 20:40 tarihinde, Thraine_Numeheru tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 ya bunu arayıp duruyodum. bahar şenliğinde el afişi verdiler adlarını öğrendim sadece google dan bulurum diye bulamadım. sağolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Ee iyi de,baskı t-shirtlerinde kırmızı,siyah,lacivert t-shirt olmasın diyor bu. Ne anladım ben bu işten? Ben beyaz veya yeşil istemiyorum ki. Siyah veya kırmızı istiyorum. Dandik demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 yok eğer o renkler olursa baskı cok kaliteli olmaz diyor walla ben siyah rengi sectim .dandik olursa basarım orayı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Resmim baskıda net çıkarmı? Resiminizin net çıkması; 1. Resminizin çekim kalitesi ve netliğine; 2. Seçtiğiniz t-shirt rengine; bağlıdır. Resminizin netliğinden emin değilseniz tişörtlerden siyah,lacivert ve kırmızı renkleri tercih etmeyin. Bu uyarıları dikkate aldığınız takdirde gönderdiğiniz resim gayet net çıkacaktır net resimde sorun olmuyormuş yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 fena degil gibi. kategorilerdeki çeşit az fakat yine var üçbeş işe yarayan. bu arada site mi çöktü giremiyorum ben? [ Mesaj 20 Mayıs 2007, Pazar - 21:30 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 eet bende giremyiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 heh bende yarım saat kadar önce izledim amcamlarda eve geldiğim gibi yazayım diyordum,hayallerimle oynadın ! :P [ Mesaj 20 Mayıs 2007, Pazar - 21:41 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 site açıldı tekrar ya benim bi sorum var şimdi resim upload edip onu bastırabılıyoruz falanda resim ekleme sozlesmesınde, eklediginz resmın cogaltma basma gibi haklarının sorumlulugu tamamen sızın uzerınızde olmalıdır sitemiz bu konuda bir sorumluluk almamaktadır ve gelen şikayet yada sorguları dogrudan size yonelticektir gibi bişey yazıyo. onu kabul ettıkten sonra yukleyebılıyoruz resmı e ben sevdigim bi grubun logosunu-album kapagını vs'sini bastırıcam diyelim. sakata gelmek gibi bi durum olabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 formalite onlar.. neblim metallica şeyi bassan gelip dava edicek degilya metallica seni :) kendime bişeyle yapacam bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 öyle tabide türkiyede aynı logoları ve aynı t-shirtleri satan haklarını satın almış yerler olabilir diye düşündüm bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 ya benim asıl merak ettim siyah tişorte basilan arka plani siyah olan bi resmin nasil cikacagi.arka planla tişört bütünleşir mi.asdasd :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 iyi de şiparişler kişisel değil mi zaten ? Basıp yollayacak konu orada kapanacak. Sanmam böyle bir şey olsun.O zaman t-shirt baskı yapan yerler toptan kapatılsın. Bol bol bastıracağım ben Blind Guardian,Pentagram,Iron Maiden vs.Pentagram'inkiler isteklerimi karşılıyor ama onca t-shirt baktım hiç beğendiğim olmadı. Özellikle kendim tasarlayıp karma bir Lost t-shirti ve ayrıca yine kendimin tasarladığı Jack,Sawyer,Locke,Kate,Ana-Lucia(bitiyorum buna sdf) t-shirtleri bastıramayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 bende aynı şeyi merak edıyorum hatta denedım sitede iki siyah renk birbirinden ayrılabiliyo bakınca. ama gerçekte nası olur bilınmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 zaten gelcek olan tisort güzel olursa ben dışardan tişört almam.sevmiyorum hazır olanlari tarzima uygun degil :D.fiyatıda uygun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Aramızda hiç t-shirt almış olan varmı bu siteden sipariş vermiş olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 evet ya arkaplanı simsiyah olan bir resim koyunca ton farkı oluyor tişörtle. gerçekte de olacaksa kötü. almayı düşünüyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 ya o sorun değil arkadaşlar.Üşengeçlik sorunu yüzünden öyle koyuluyor.Örnek vermek gerekirse, Şu Pentagram 20. Yıl T-Shirt Arka bölümü Arkada bir tane sabit siyah t-shirt,üstüne resmi copy-paste yapıyorlar,budur diyip siteye koyuyorlar.Yani bu sitenin bir program üzerinde resim koyduğunu düşünürsek... Yani gayet normal bir biçimde gelir bunlar endişelenmemize gerek yok.Ama düz gelmez,korktuğumuz gibi gelirse alışverişi keseriz çünkü o olay direk t-shirte printerdan baskı yapmak olayına giriyor. [ Mesaj 21 Mayıs 2007, Pazartesi - 01:29 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 sitede bi yerde, aynen gordugunuz gibi gelecek çok çok nadir bazı kucuk detaylar hariç demiş. gözle gorulmeyecek kadar kucuk detaylar hariç aynen gordugunuz gibi gelecek demişler yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 oo süpermiş bu site valla uzun vadede çok işim düşecek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 walla tv8 de okadar konustu adam bu baskı sistemi türkiyede sadece bizde war diye bakalım görces 3 gün içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Hayda, Kadıköy Bahariye'deki pasajda en üst kattaki bi dükkan basıyodu diye hatırlıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Thraine, sipariş verdinmi sen siteden? verdiysen siyah t-shirt mü istedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar