IsAbeLLa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 şehrazat bacı olacak mı 1 ytl görebilecek miyiz o günleri?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 çok mu canın sıkılıyo:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 -usta 9 şehrazat sçyle oradan! açık mı olsun abi kapalı mı? +3'ü açık -usta 3'ü açık olacak! +baba paket yaptıracaz biz olur mu.. -evde yiyceniizz.. +haliyle.. -eyvallah gençler.. siz oturun ben hazır olunca çağrırım sizi.. yahu kadınların meta olarak kullanılması kötü bişi değil miydi? bize mi yanlış öğrettiler.. alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 garbage ne güne duruyor?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 yok yanlış anladın niye bu başlığı açtın demedim canın mı sıkılıyo dedim sadece yoksa bi kural hatası yok başlıkta sonuçta garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 bozuk para olarak şehrazat.. -6,15 tuttu efendim +hmm şöyle 10 vereyim -bozuk paranız yok muydu? +dur bakıyım.. hmm şöle 15 kuruş... ama 1ytl yok.. hayatım sen kasa arkasına geçsen.. tanıştırayım şehrazat hanım, kasiyer.. kasiyer, şehrazat.. 1ytl yerine siz bunu alın.. -olur.. ben fişinizi kesiyim, 5ytl para üstünüz.. +tatlım sen paketleri bana ver.. kasiyerin yanına geç tamam mı canım.. kolay gelsin -saolsun.. iyi günler +iyi günler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 dasaa sen napıosun ya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 bozuk para olarak şehrazat kullanıyorum.. -allah rızası için.. abi.. allah sevdiklerine bağışlasın.. allah sizi ayırmasın! ablacıım.. güzel ablacım.. allah bi yastıkta kocatsın +yahu şehrazat.. adam çok içten dua etti.. sakat da gariban.. var mı bozuk.. Yok mu? Hmm neyse Amca.. ben sana bu kızı versem 1ytl'ye.. olur mu? -allah razı olsun.. allah tuttuğunu altın etsin evladım.. gel kızım, gel canım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 @bizsisiziarariz kızmadım zaten lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 anne kumbarama bu şerozat mıdır nedir girmiyooorr.. uff yaaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 dasaaa psikopatmısın ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 yok sadece kadınların alınıp satılabilecek objeler olarak değelendirilmesini çok içime sindiremiyorum ama konu üstünden mizah çıkartabiliyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 hayır maliyeti kurtarmıyor o yüzden sehrazat hanim yerine 100 dolardan 1500 tane rus öneriyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 19 Mayısta gençlere 0,5 olacağını umuyordum ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Otoban gibi olur o zaman Şehrazat. Bir de gişe koyduk mu tam olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Abonman ücretleri ne kadardır acaba? Aylık, yıllık tarifeler bi zahmet... Ha bi de 1001 gecelik:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 said: Otoban gibi olur o zaman Şehrazat. Bir de gişe koyduk mu tam olur OGS FTW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Kaçak geçeni ne yapacaksın dai? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 tıpa takıcaz kaçak geçene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 cem uzan şehrazatı 1 ytl yapamazda... rio karnavalı türkiyede düzenlenicek o dooru bak bide arabayı yıkattııın gün yağmur yağmıcak oda dooru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 yüzellibin doları esir alırıız aksaraayııı.. sokaktan mı topluyosun ooonur dağıttın tüm paaraayıı.. yüz doları koyarım cebee.. gideriiim laaleeli'yeee.. şehrazatın kralına kooysam.. ikinciiisii heediiyeee.. aptal onur aptal onur gerizekalı onuur.. aptal onur aptal onur gerizekalı onuur.. diye tezahurat yapardık biz onura :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 cok ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 2 milyon atıp araya girerim, music box gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 ya ne zamandır aklıma takılıyor bir türlü öğrenemedim akıl erdiremiyorum. şehrazat ne/kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Bindir Bir gece deki hatun kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar